arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Lunsjtips og møte med TV 2!

Nå sitter jeg klar for å kaste meg rundt og møte TV2 i sentrum. Jeg skulle gjerne lagt ut i det vide og det brede om hvordan de har kontaktet meg, jenta bak fitnok, og spurt om et eksklusivt intervju, men sannheten er heller at TV2 hjelper deg trenger «treningsglade mennesker» til å teste ut om et visst vaskemiddel har noe for seg eller ikke. Jeg er jo aldri vond og be, svarte produsenten at «all PR er god PR» (håper hun tok humoren) og er med andre ord klar for min første opptreden på TV. Målet er selvsagt å gjøre en så god figur at de ikke kan annet enn å ansette meg som nyhetsdame, men dere som følger meg på snapchat (camillalor) vet jo at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje… Sannsynligheten er større for at jeg gjør noe skikkelig kleint, blir alt for lite flau og blir hengt ut på skjermen for evig fremtid.

Men nok om det. Jeg vet hvor kjedelig det er å lese om andres oppturer her i livet (wow. Et show med TV2 hjelper deg er en opptur for meg. Trist), så for å snu flisa tilbake skal dere få en helt latterlig digg oppskrift av meg også. I går lagde jeg meg nemlig en omelettwrap til lunsj etter å ha sett noe liknende på en av de 22 matkanalene jeg følger på instagram.

P1040375

1 stor tortillalefse av mais (Ola Lompa)
3 egg
10 g smøreost
3 skiver lettost
Salat
Tomat
1 ts olje/ fetaost

Smør halve lefsen med kremost av valgfri type (jeg brukte Philadelphia Cremoso) og legg i en varm stekepanne. La den ligge der til temperaturen oppå lompa er blitt ganske varm (ca 1 min) samtidig som du pisker sammen egg med litt salt. Hell så eggeblandingen over lefsen, og la steke i 2-3 minutter. Legg osten på toppen, brett lompa i to og stek ferdig. Server med en frisk salat på siden, gjerne toppet med litt fetaost!

P1040378 P1040379P1040382

Denne lunsjen anbefales virkelig, og noe av det beste må vel være at den kan tas med i matpakka uten at det ender opp som eggerøre? Ønsker deg en helt fantastisk torsdag, og håper du gjør noe i dag som dere har utsatt alt for lenge. Du vet det som gnager i bakhodet når du legger deg, det som dukker opp i det du hopper i dusjen og det som slår deg når du skraper is av bilen? Gjør det i dag. Det tar deg helt sikkert mindre enn 5 minutter, så er du kvitt den overhengende følelsen av at du har alt for mye å gjøre ♥

//Camilla

PS: Skal du ned i vekt i vår? Les HER 

 

6 svar til “Lunsjtips og møte med TV 2!”

 1. Camilla sier:

  Hvorfor må du alltid tulle og fjåse sånn? Du gjør deg hele tiden styggere enn du er, ved å stå på rare måter,dra klær hit og dit, lage store valker med vilje etc. Du som står for det at man skal være fornøyd uansett, burde jo vise akkurat det – å ikke fjåse det bort i teite positurer.

 2. Fordi jeg liker å tulle og fjase! Skal jeg være helt ærlig, og det tror jeg alle som kjenner meg er enig i, så er det faktisk noe av det morsomste jeg vet. Jeg drar klær hit og dit, lager valker, ser pen ut, viser rumpa, poserer og smiler om hverandre, akkurat som jeg selv ønsker og det har jeg jammen tenkt til å fortsette med! Jeg tror jeg legger ut akkurat like mange seriøse som useriøse bilder, og har på ingen måte noe ønske om å slutte med det! Om det gjør at du tror at jeg ikke er fornøyd, eller ikke mener at andre bør være fornøyde er det selvsagt veldig dumt, men det er dessverre akkurat sånn jeg er 🙂

 3. AM sier:

  For en tåpelig kommentar ?

 4. Kristina sier:

  Den der laget jeg meg i dag, og det var jo SÅ godt!! Absolutt en ny favoritt, og den må nok få bli med i matboksen neste gang!

 5. Ikke sant? 😀 Herlig at den falt i smak!

 6. Cathrine sier:

  Må si jeg synes det var utrolig morsomt det bilde når du drar buksa opp så langt den bare kan komme??? det viser jo bare at du ikke tar deg selv så høytidelig- herlig, love IT?

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits