arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Lunsjtips og møte med TV 2!

Nå sitter jeg klar for å kaste meg rundt og møte TV2 i sentrum. Jeg skulle gjerne lagt ut i det vide og det brede om hvordan de har kontaktet meg, jenta bak fitnok, og spurt om et eksklusivt intervju, men sannheten er heller at TV2 hjelper deg trenger «treningsglade mennesker» til å teste ut om et visst vaskemiddel har noe for seg eller ikke. Jeg er jo aldri vond og be, svarte produsenten at «all PR er god PR» (håper hun tok humoren) og er med andre ord klar for min første opptreden på TV. Målet er selvsagt å gjøre en så god figur at de ikke kan annet enn å ansette meg som nyhetsdame, men dere som følger meg på snapchat (camillalor) vet jo at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje… Sannsynligheten er større for at jeg gjør noe skikkelig kleint, blir alt for lite flau og blir hengt ut på skjermen for evig fremtid.

Men nok om det. Jeg vet hvor kjedelig det er å lese om andres oppturer her i livet (wow. Et show med TV2 hjelper deg er en opptur for meg. Trist), så for å snu flisa tilbake skal dere få en helt latterlig digg oppskrift av meg også. I går lagde jeg meg nemlig en omelettwrap til lunsj etter å ha sett noe liknende på en av de 22 matkanalene jeg følger på instagram.

P1040375

1 stor tortillalefse av mais (Ola Lompa)
3 egg
10 g smøreost
3 skiver lettost
Salat
Tomat
1 ts olje/ fetaost

Smør halve lefsen med kremost av valgfri type (jeg brukte Philadelphia Cremoso) og legg i en varm stekepanne. La den ligge der til temperaturen oppå lompa er blitt ganske varm (ca 1 min) samtidig som du pisker sammen egg med litt salt. Hell så eggeblandingen over lefsen, og la steke i 2-3 minutter. Legg osten på toppen, brett lompa i to og stek ferdig. Server med en frisk salat på siden, gjerne toppet med litt fetaost!

P1040378 P1040379P1040382

Denne lunsjen anbefales virkelig, og noe av det beste må vel være at den kan tas med i matpakka uten at det ender opp som eggerøre? Ønsker deg en helt fantastisk torsdag, og håper du gjør noe i dag som dere har utsatt alt for lenge. Du vet det som gnager i bakhodet når du legger deg, det som dukker opp i det du hopper i dusjen og det som slår deg når du skraper is av bilen? Gjør det i dag. Det tar deg helt sikkert mindre enn 5 minutter, så er du kvitt den overhengende følelsen av at du har alt for mye å gjøre ♥

//Camilla

PS: Skal du ned i vekt i vår? Les HER 

 

6 svar til “Lunsjtips og møte med TV 2!”

 1. Camilla sier:

  Hvorfor må du alltid tulle og fjåse sånn? Du gjør deg hele tiden styggere enn du er, ved å stå på rare måter,dra klær hit og dit, lage store valker med vilje etc. Du som står for det at man skal være fornøyd uansett, burde jo vise akkurat det – å ikke fjåse det bort i teite positurer.

 2. Fordi jeg liker å tulle og fjase! Skal jeg være helt ærlig, og det tror jeg alle som kjenner meg er enig i, så er det faktisk noe av det morsomste jeg vet. Jeg drar klær hit og dit, lager valker, ser pen ut, viser rumpa, poserer og smiler om hverandre, akkurat som jeg selv ønsker og det har jeg jammen tenkt til å fortsette med! Jeg tror jeg legger ut akkurat like mange seriøse som useriøse bilder, og har på ingen måte noe ønske om å slutte med det! Om det gjør at du tror at jeg ikke er fornøyd, eller ikke mener at andre bør være fornøyde er det selvsagt veldig dumt, men det er dessverre akkurat sånn jeg er 🙂

 3. AM sier:

  For en tåpelig kommentar ?

 4. Kristina sier:

  Den der laget jeg meg i dag, og det var jo SÅ godt!! Absolutt en ny favoritt, og den må nok få bli med i matboksen neste gang!

 5. Ikke sant? 😀 Herlig at den falt i smak!

 6. Cathrine sier:

  Må si jeg synes det var utrolig morsomt det bilde når du drar buksa opp så langt den bare kan komme??? det viser jo bare at du ikke tar deg selv så høytidelig- herlig, love IT?

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits