arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Man kan ikke utsette for alltid.

Opp klokken 7, dag 2. Det gikk litt bedre i dag enn i går, mest fordi jeg har forstått at jeg faktisk bare må komme meg på badet og gjøre alt som må til der inne, kaste i meg kaffen og komme  meg på jobb før jeg setter meg ned med macen. Min vanlige rutine er jo å logge inn på mail i det jeg står opp, noe Andreas nå har tatt vekk fra meg.  Samtidig gjør jo alt dette at jeg nå i to dager har følt at jeg har en rutine på ting. At ting ikke bare flyter. For det blir jo fort slik når man kan sove til midt på dagen, jobbe utover kvelden og i det store og hele bestemme selv hva man vil gjøre når! Det jeg egentlig forsøker å si er at jeg, selv om jeg er bitter hver morgen, egentlig er fornøyd med denne ordningen. Det er ganske deilig å føle at man har noe man må gå til, rett og slett!

På planen i dag står et lite møte med side2 før jeg skal henge med Katarina – the love of my life. Det er ekstremt mye å gjøre på jobbfronten om dagen (as always), så jeg har neglisjert vennene mine litt og kjenner at jeg rett og slett bare må ta meg tid til de i kalenderen min. Det er ikke noe kult når man må si nei gang på gang, og jeg føler virkelig på at jeg gjør det alt for ofte. Jeg skal jobbe litt med meg selv på denne fronten fremover slik at jeg får tid til å møte alle de jeg liker best <3 Det krever kanskje noen offer fra min side, men jeg tror dønn ærlig at det er 100% verdt det.

P1020180 P1020181

For det er nå en gang sånn at du trenger vennene dine den dagen det skulle skje noe. Ikke minst de dagene det ikke skjer noe som helst, men du likevel har lyst til å finne på noe. Du trenger de til å plukke deg opp når du er nede, til å roe deg ned når du er alt for langt oppe og til å dele gleder og sorger med. Andreas gjør selvsagt en god jobb med alt dette han også, men for min del er det ikke nok – jeg trenger impulser fra flere fronter og ikke minst noen å se Magic Mike med.

friend

//Camilla

4 svar til “Man kan ikke utsette for alltid.”

 1. Stine sier:

  Blir det ny video? ?

 2. Henriette sier:

  Kan love deg at det blir lettere etterhvert! Selv står jeg opp halv 6 hver dag, kroppen og hodet vender seg til det, men lett er det ikke alltid! hehe ..
  Og du har forresten en fantastisk blogg, instagram og snap, så herlig og motiverende, FLINKA 😀

 3. ALLTID!! 😀 Har laget den nå, publiseres i morgen ;D
  Veldig morsomt at du spør 😀

 4. Duh, dag 3 gikk faktisk strålende!! 😀 I dag var det liksom helt greit å stå opp, så da må jeg vel bare fortsette i morgen slik at jeg ikke detter ut av tralten?
  Åh, tusen takk Henriette!! Utrolig hyggelig å høre <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits