arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Man kan ikke utsette for alltid.

Opp klokken 7, dag 2. Det gikk litt bedre i dag enn i går, mest fordi jeg har forstått at jeg faktisk bare må komme meg på badet og gjøre alt som må til der inne, kaste i meg kaffen og komme  meg på jobb før jeg setter meg ned med macen. Min vanlige rutine er jo å logge inn på mail i det jeg står opp, noe Andreas nå har tatt vekk fra meg.  Samtidig gjør jo alt dette at jeg nå i to dager har følt at jeg har en rutine på ting. At ting ikke bare flyter. For det blir jo fort slik når man kan sove til midt på dagen, jobbe utover kvelden og i det store og hele bestemme selv hva man vil gjøre når! Det jeg egentlig forsøker å si er at jeg, selv om jeg er bitter hver morgen, egentlig er fornøyd med denne ordningen. Det er ganske deilig å føle at man har noe man må gå til, rett og slett!

På planen i dag står et lite møte med side2 før jeg skal henge med Katarina – the love of my life. Det er ekstremt mye å gjøre på jobbfronten om dagen (as always), så jeg har neglisjert vennene mine litt og kjenner at jeg rett og slett bare må ta meg tid til de i kalenderen min. Det er ikke noe kult når man må si nei gang på gang, og jeg føler virkelig på at jeg gjør det alt for ofte. Jeg skal jobbe litt med meg selv på denne fronten fremover slik at jeg får tid til å møte alle de jeg liker best <3 Det krever kanskje noen offer fra min side, men jeg tror dønn ærlig at det er 100% verdt det.

P1020180 P1020181

For det er nå en gang sånn at du trenger vennene dine den dagen det skulle skje noe. Ikke minst de dagene det ikke skjer noe som helst, men du likevel har lyst til å finne på noe. Du trenger de til å plukke deg opp når du er nede, til å roe deg ned når du er alt for langt oppe og til å dele gleder og sorger med. Andreas gjør selvsagt en god jobb med alt dette han også, men for min del er det ikke nok – jeg trenger impulser fra flere fronter og ikke minst noen å se Magic Mike med.

friend

//Camilla

4 svar til “Man kan ikke utsette for alltid.”

 1. Stine sier:

  Blir det ny video? ?

 2. Henriette sier:

  Kan love deg at det blir lettere etterhvert! Selv står jeg opp halv 6 hver dag, kroppen og hodet vender seg til det, men lett er det ikke alltid! hehe ..
  Og du har forresten en fantastisk blogg, instagram og snap, så herlig og motiverende, FLINKA 😀

 3. ALLTID!! 😀 Har laget den nå, publiseres i morgen ;D
  Veldig morsomt at du spør 😀

 4. Duh, dag 3 gikk faktisk strålende!! 😀 I dag var det liksom helt greit å stå opp, så da må jeg vel bare fortsette i morgen slik at jeg ikke detter ut av tralten?
  Åh, tusen takk Henriette!! Utrolig hyggelig å høre <3

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits