arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg måtte avbryte treningen fordi jeg gråt

Jeg må vel bare begynne med å innrømme at det skjer litt vel mye om dagen. I tillegg til å pusse opp, jobbe og studere 100% har nemlig den mest fantastiske mannen jeg vet om blitt diagnostisert med kreft, og om jeg skal være ærlig tar det helt knekken på meg. Jeg har dårlig samvittighet langt inni hjertet fordi jeg ikke bare kan reise å besøke han hver eneste dag, blir sint på meg selv fordi jeg er så innmari redd og skuffet over at jeg ikke klarer å tenke på alle de gode minnene vi har sammen. Alt er rett og slett komplett kaos, og oppi det der så har jeg liksom et liv som jeg skal få til å gå rundt.

Det toppet seg helt på trening i dag tidlig, da en uskyldig kommentar fikk meg til å knekke sammen. Jeg er vanligvis full av selvironi og tar en morsom kommentar på strak arm, men i dag klarte jeg det bare ikke! Midt i et pausesett med utfall sa nemlig en kompis at jeg fikk «legge på litt vekt» og jeg falt helt sammen i tårer. Måtte bare pakke sammen alt, komme meg inn på toalettet og hulke i 10 minutter før jeg gikk i dusjen og fortsatte hele seansen der. Klarte ikke stoppe. Klarte ikke ta meg sammen og klarte på ingen måte å skjule tårene som spruta ut av øya mine.

For å ha det på det rene: jeg begynte ikke å grine fordi ordene såret, eller fordi jeg følte jeg ikke strakk til. Jeg vet godt at jeg kan løfte mye mer, men også at det av og til ikke er det rette å gjøre. Jeg er også fullstendig klar over at personen som ytret ordene ikke mente noe som helst vondt med det, han ville rett og slett bare ha det litt gøy. På en helt normal dag ville jeg også ledd med han, og helt sikkert kommet med en arti kommentar tilbake, men der var jeg bare ikke i dag. Jeg gråt meg i søvn i går våkna med tårer i øya i dag tidlig og var rett og slett ikke kapabel til å håndtere dette i det hele tatt.

Og det er helt greit, det. Jeg fikk grini meg ferdig, snakket med mamma og kommet meg på jobb, og nå går det veldig mye bedre. Det som likevel sitter igjen er følelsen av at vi alle bør være ganske forsiktige med hvordan vi henvender oss til andre. Det er tross alt sant som de sier: alle kjemper en kamp du ikke vet noe om.

 

//Camilla

3 svar til “Jeg måtte avbryte treningen fordi jeg gråt”

 1. husmora sier:

  Hater kreft…drittsykdom. Gir deg en stor god klem!. Det er lov å grine og hulke
  når noen du er glad i blir syk. Har hatt mye kreftsykdom i nærmeste familie og det er tøft og tungt! Viktig å ta vare på de gode stundene og hverandre.

 2. Emma sier:

  ❤️❤️❤️

 3. Cecilie sier:

  Det du/dere går gjennom nå er kanskje det værste man kan oppleve. Jeg har selv vært der, og selv om vi har ulike erfaringer – kan jeg forstå deg. Livet skjer – og det eneste du kan gjøre er å prøve å leve så normalt som mulig. Lytte til kropp og hode. Grine på trening eller le på trikken – det eneste som er sikkert, er at livet er nå og dere er heldige som har hverandre i en så vanskelig stund. Det er mye styrke i det <3 Dette klarer dere <3 God klem

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits