arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg måtte avbryte treningen fordi jeg gråt

Jeg må vel bare begynne med å innrømme at det skjer litt vel mye om dagen. I tillegg til å pusse opp, jobbe og studere 100% har nemlig den mest fantastiske mannen jeg vet om blitt diagnostisert med kreft, og om jeg skal være ærlig tar det helt knekken på meg. Jeg har dårlig samvittighet langt inni hjertet fordi jeg ikke bare kan reise å besøke han hver eneste dag, blir sint på meg selv fordi jeg er så innmari redd og skuffet over at jeg ikke klarer å tenke på alle de gode minnene vi har sammen. Alt er rett og slett komplett kaos, og oppi det der så har jeg liksom et liv som jeg skal få til å gå rundt.

Det toppet seg helt på trening i dag tidlig, da en uskyldig kommentar fikk meg til å knekke sammen. Jeg er vanligvis full av selvironi og tar en morsom kommentar på strak arm, men i dag klarte jeg det bare ikke! Midt i et pausesett med utfall sa nemlig en kompis at jeg fikk «legge på litt vekt» og jeg falt helt sammen i tårer. Måtte bare pakke sammen alt, komme meg inn på toalettet og hulke i 10 minutter før jeg gikk i dusjen og fortsatte hele seansen der. Klarte ikke stoppe. Klarte ikke ta meg sammen og klarte på ingen måte å skjule tårene som spruta ut av øya mine.

For å ha det på det rene: jeg begynte ikke å grine fordi ordene såret, eller fordi jeg følte jeg ikke strakk til. Jeg vet godt at jeg kan løfte mye mer, men også at det av og til ikke er det rette å gjøre. Jeg er også fullstendig klar over at personen som ytret ordene ikke mente noe som helst vondt med det, han ville rett og slett bare ha det litt gøy. På en helt normal dag ville jeg også ledd med han, og helt sikkert kommet med en arti kommentar tilbake, men der var jeg bare ikke i dag. Jeg gråt meg i søvn i går våkna med tårer i øya i dag tidlig og var rett og slett ikke kapabel til å håndtere dette i det hele tatt.

Og det er helt greit, det. Jeg fikk grini meg ferdig, snakket med mamma og kommet meg på jobb, og nå går det veldig mye bedre. Det som likevel sitter igjen er følelsen av at vi alle bør være ganske forsiktige med hvordan vi henvender oss til andre. Det er tross alt sant som de sier: alle kjemper en kamp du ikke vet noe om.

 

//Camilla

3 svar til “Jeg måtte avbryte treningen fordi jeg gråt”

 1. husmora sier:

  Hater kreft…drittsykdom. Gir deg en stor god klem!. Det er lov å grine og hulke
  når noen du er glad i blir syk. Har hatt mye kreftsykdom i nærmeste familie og det er tøft og tungt! Viktig å ta vare på de gode stundene og hverandre.

 2. Emma sier:

  ❤️❤️❤️

 3. Cecilie sier:

  Det du/dere går gjennom nå er kanskje det værste man kan oppleve. Jeg har selv vært der, og selv om vi har ulike erfaringer – kan jeg forstå deg. Livet skjer – og det eneste du kan gjøre er å prøve å leve så normalt som mulig. Lytte til kropp og hode. Grine på trening eller le på trikken – det eneste som er sikkert, er at livet er nå og dere er heldige som har hverandre i en så vanskelig stund. Det er mye styrke i det <3 Dette klarer dere <3 God klem

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits