arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg måtte avbryte treningen fordi jeg gråt

Jeg må vel bare begynne med å innrømme at det skjer litt vel mye om dagen. I tillegg til å pusse opp, jobbe og studere 100% har nemlig den mest fantastiske mannen jeg vet om blitt diagnostisert med kreft, og om jeg skal være ærlig tar det helt knekken på meg. Jeg har dårlig samvittighet langt inni hjertet fordi jeg ikke bare kan reise å besøke han hver eneste dag, blir sint på meg selv fordi jeg er så innmari redd og skuffet over at jeg ikke klarer å tenke på alle de gode minnene vi har sammen. Alt er rett og slett komplett kaos, og oppi det der så har jeg liksom et liv som jeg skal få til å gå rundt.

Det toppet seg helt på trening i dag tidlig, da en uskyldig kommentar fikk meg til å knekke sammen. Jeg er vanligvis full av selvironi og tar en morsom kommentar på strak arm, men i dag klarte jeg det bare ikke! Midt i et pausesett med utfall sa nemlig en kompis at jeg fikk «legge på litt vekt» og jeg falt helt sammen i tårer. Måtte bare pakke sammen alt, komme meg inn på toalettet og hulke i 10 minutter før jeg gikk i dusjen og fortsatte hele seansen der. Klarte ikke stoppe. Klarte ikke ta meg sammen og klarte på ingen måte å skjule tårene som spruta ut av øya mine.

For å ha det på det rene: jeg begynte ikke å grine fordi ordene såret, eller fordi jeg følte jeg ikke strakk til. Jeg vet godt at jeg kan løfte mye mer, men også at det av og til ikke er det rette å gjøre. Jeg er også fullstendig klar over at personen som ytret ordene ikke mente noe som helst vondt med det, han ville rett og slett bare ha det litt gøy. På en helt normal dag ville jeg også ledd med han, og helt sikkert kommet med en arti kommentar tilbake, men der var jeg bare ikke i dag. Jeg gråt meg i søvn i går våkna med tårer i øya i dag tidlig og var rett og slett ikke kapabel til å håndtere dette i det hele tatt.

Og det er helt greit, det. Jeg fikk grini meg ferdig, snakket med mamma og kommet meg på jobb, og nå går det veldig mye bedre. Det som likevel sitter igjen er følelsen av at vi alle bør være ganske forsiktige med hvordan vi henvender oss til andre. Det er tross alt sant som de sier: alle kjemper en kamp du ikke vet noe om.

 

//Camilla

3 svar til “Jeg måtte avbryte treningen fordi jeg gråt”

 1. husmora sier:

  Hater kreft…drittsykdom. Gir deg en stor god klem!. Det er lov å grine og hulke
  når noen du er glad i blir syk. Har hatt mye kreftsykdom i nærmeste familie og det er tøft og tungt! Viktig å ta vare på de gode stundene og hverandre.

 2. Emma sier:

  ❤️❤️❤️

 3. Cecilie sier:

  Det du/dere går gjennom nå er kanskje det værste man kan oppleve. Jeg har selv vært der, og selv om vi har ulike erfaringer – kan jeg forstå deg. Livet skjer – og det eneste du kan gjøre er å prøve å leve så normalt som mulig. Lytte til kropp og hode. Grine på trening eller le på trikken – det eneste som er sikkert, er at livet er nå og dere er heldige som har hverandre i en så vanskelig stund. Det er mye styrke i det <3 Dette klarer dere <3 God klem

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits