arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Middagsplan mandag-torsdag og dagens treningsøkt!

/inneholder annonselenker

God kveld folkens! Her har jeg, mot alle odds, hatt en ekstremt produktiv dag! Jeg sto opp 0700 (kjørte Andreas til trening, fordi jeg er snill som bare det), fikk gjort unna litt jobb på morgenkvisten, gjennomførte en livetime med jentene og gikk tur med hunden før jeg dro på trening igjen med svoger-Henrik. Det er ikke ofte jeg har så fantastiske søndager altså, så du behøver på ingen måte å tenke at jeg er et supermenneske eller noe – som regel sover jeg til 10 og kryper på trening før jeg jobber litt. Men ikke i dag altså! Dette til tross for at jeg våknet, hulkende, klokken 0400 i natt og ikke fikk sove noe mer. Jeg vet ikke hva jeg drømte, men jeg er ganske sikker på at det innebar at hele familien gikk bort. Det satt i allefall i kroppen helt til jeg kom meg opp av senga.

Dagens trening på senter ble likevel veldig god, og jeg tenkte jeg kunne dele den med dere! Tunge markløft (i forhold til repetisjonsantall i allefall), rygg og litt bryst sto på planen, og den så slik ut:

♥ Markløft – 5×4
♥ Nedtrekk – 3 x 12
♥ Sittende roing – 3 x 8-10
♥ Leg-extensions – 3 x 10
♥ Flies i kabel – 2 x 10

Jeg ble både svett og glad, spesielt fordi Henrik dukket opp med 7 (!) plater med sjokolade fra sverige! OMG.

Genseren fra Adidas finner dere, i noen få størrelser, HERJeg vil egentlig ha den i rød også, håper den kommer inn igjen senere..

I tillegg sitter vi nå her og planlegger ukens middager, og jeg tror planen kommer til å ende opp slik som dette.

Mandag – Tacosalat

Stort enklere enn dette blir det vel ikke! Jeg lager ikke krydder selv, fordi jeg ikke gidder, men disker opp med en stor salat ved siden av tacokjøttet (svinekjøttdeig + krydder), slik at det blir nok av mat i magen. Noen must-haves i salaten er eple, fetaost (grønn boks fra Arla) og mais <3

Tirsdag – Kyllinggryte

♥ Ønsket antall kyllinglår
♥ 1 gul løk
♥ 2 fedd hvitløk
♥ 1 ss revet ingefær
♥ Litt chili
♥ 1/2 ts cumin
♥ 1 boks hakkede tomater
♥ Salt, pepper og eventuelt litt sukker
♥ Tyrkisk yoghurt
♥ Ris og salat

Fres løk, hvitløk, ingefær og chili i litt olje eller smør til dette er blankt. Hell over tomatene og tilsett cumin. La putre mens du gnir inn lårene i litt havsalt. Legg kyllinglårene i en ildfast form, hell over tomatsausen og putt inn i ovnen (gjerne med lokk) på 180 grader i en times tid. De kan gjerne stå lenger også! Kok opp ris og kutt salat. Ta ut formen og fisk ut lårene med en gaffel. Bruk stavmikseren i tomatsausen og smak til med tyrkisk yoghurt (en god spiseskje), salt, pepper og sukker.

Onsdag – Fiskegrateng

Du finner oppskrift HER 

Torsdag – Tomatsuppe med egg 

♥ 1 gul løk
♥  2 fedd hvitløk
♥  2 gulrøtter
♥  1 stangselleri
♥  1/2 spisspaprika
♥  2 bokser hakkede tomater
♥  2 ss tomatpure
♥  2 dl grønnsaksbuljong
♥  egg

Finhakk alle grønnsakene. Fres løk og hvitløk til dette er blankt før du tilsetter gulrøtter, stangselleri og paprika. La dette surre i 5-10 minutter før du tilsetter tomater, puré og buljong. Smak til med salt, pepper og litt sukker. Jo lengre suppen får koke, jo bedre blir den!

Kok opp egg, del disse og legg over i suppen før servering.

Da skal jeg putte en hel kylling i ovnen før jeg slenger meg på sofaen her – og der skal jeg ligge helt til maten er klar. Heldigvis lager den seg selv! Håper virkelig jeg finner en ny godbit på Netflix også, jeg har jo snart rundet hele greia..

//Camilla

4 svar til “Middagsplan mandag-torsdag og dagens treningsøkt!”

  1. LH sier:

    Helt irrelevant i forhold til innlegget ditt, men jeg måtte le da jeg så insta-storien din i dag angående hunden din.. Det har seg nemlig sånn at mint tispe kan bli litt «hissig» mot andre bikkjer noen ganger, gjerne da mot andre tisper, og spesielt da under løpetiden. Vel, her er jeg ute og går tur med hunden min under løpetiden hennes, jeg har henne selvsagt i bånd, fordi hallo? Møter på en annen hundeeier og advarer han om hvordan ståa er, og han er selvsagt helt nonchalant og sier at «joda, det går så fint så».. Ja vel, er det jeg eller du som kjenner hunden min best? Følte SÅ med deg at jeg bare måtte trekke på smilebåndet. Det finnes dessverre noen rare hundeeiere der ute :/

  2. Hahaha, ja, det gjør det! Det handler jo ikke om at han går til angrep eller noe, men rett og slett om at jeg skal være den som bestemmer når vi skal hilse og ikke. Det er det ikke opp til eier av den andre hunden å avgjøre 😛 Som du sier – vi kjenner vår egen hund best og må da vel få lov til å si nei om vi vil! Det værste jeg vet er når det kommer løse bikkjer løpende når Hugo er i bånd – han føler seg jo helt inneklemt mellom meg og den andre hunden! Da hjelper det lite at den «er så snill atte», når den er 2 meter over mangen og står å sikler over Hugo som ikke vet sin arme råd… Folk, ass ;D

  3. Ingrid sier:

    Shameless (Netflix-tips )

  4. Har titta på den overskriften et par ganger og lurte på om det er noe for meg – nå skal jeg jammen give it a try!! Takk Ingrid 😀

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits