arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Middagsplan mandag-torsdag og dagens treningsøkt!

/inneholder annonselenker

God kveld folkens! Her har jeg, mot alle odds, hatt en ekstremt produktiv dag! Jeg sto opp 0700 (kjørte Andreas til trening, fordi jeg er snill som bare det), fikk gjort unna litt jobb på morgenkvisten, gjennomførte en livetime med jentene og gikk tur med hunden før jeg dro på trening igjen med svoger-Henrik. Det er ikke ofte jeg har så fantastiske søndager altså, så du behøver på ingen måte å tenke at jeg er et supermenneske eller noe – som regel sover jeg til 10 og kryper på trening før jeg jobber litt. Men ikke i dag altså! Dette til tross for at jeg våknet, hulkende, klokken 0400 i natt og ikke fikk sove noe mer. Jeg vet ikke hva jeg drømte, men jeg er ganske sikker på at det innebar at hele familien gikk bort. Det satt i allefall i kroppen helt til jeg kom meg opp av senga.

Dagens trening på senter ble likevel veldig god, og jeg tenkte jeg kunne dele den med dere! Tunge markløft (i forhold til repetisjonsantall i allefall), rygg og litt bryst sto på planen, og den så slik ut:

♥ Markløft – 5×4
♥ Nedtrekk – 3 x 12
♥ Sittende roing – 3 x 8-10
♥ Leg-extensions – 3 x 10
♥ Flies i kabel – 2 x 10

Jeg ble både svett og glad, spesielt fordi Henrik dukket opp med 7 (!) plater med sjokolade fra sverige! OMG.

Genseren fra Adidas finner dere, i noen få størrelser, HERJeg vil egentlig ha den i rød også, håper den kommer inn igjen senere..

I tillegg sitter vi nå her og planlegger ukens middager, og jeg tror planen kommer til å ende opp slik som dette.

Mandag – Tacosalat

Stort enklere enn dette blir det vel ikke! Jeg lager ikke krydder selv, fordi jeg ikke gidder, men disker opp med en stor salat ved siden av tacokjøttet (svinekjøttdeig + krydder), slik at det blir nok av mat i magen. Noen must-haves i salaten er eple, fetaost (grønn boks fra Arla) og mais <3

Tirsdag – Kyllinggryte

♥ Ønsket antall kyllinglår
♥ 1 gul løk
♥ 2 fedd hvitløk
♥ 1 ss revet ingefær
♥ Litt chili
♥ 1/2 ts cumin
♥ 1 boks hakkede tomater
♥ Salt, pepper og eventuelt litt sukker
♥ Tyrkisk yoghurt
♥ Ris og salat

Fres løk, hvitløk, ingefær og chili i litt olje eller smør til dette er blankt. Hell over tomatene og tilsett cumin. La putre mens du gnir inn lårene i litt havsalt. Legg kyllinglårene i en ildfast form, hell over tomatsausen og putt inn i ovnen (gjerne med lokk) på 180 grader i en times tid. De kan gjerne stå lenger også! Kok opp ris og kutt salat. Ta ut formen og fisk ut lårene med en gaffel. Bruk stavmikseren i tomatsausen og smak til med tyrkisk yoghurt (en god spiseskje), salt, pepper og sukker.

Onsdag – Fiskegrateng

Du finner oppskrift HER 

Torsdag – Tomatsuppe med egg 

♥ 1 gul løk
♥  2 fedd hvitløk
♥  2 gulrøtter
♥  1 stangselleri
♥  1/2 spisspaprika
♥  2 bokser hakkede tomater
♥  2 ss tomatpure
♥  2 dl grønnsaksbuljong
♥  egg

Finhakk alle grønnsakene. Fres løk og hvitløk til dette er blankt før du tilsetter gulrøtter, stangselleri og paprika. La dette surre i 5-10 minutter før du tilsetter tomater, puré og buljong. Smak til med salt, pepper og litt sukker. Jo lengre suppen får koke, jo bedre blir den!

Kok opp egg, del disse og legg over i suppen før servering.

Da skal jeg putte en hel kylling i ovnen før jeg slenger meg på sofaen her – og der skal jeg ligge helt til maten er klar. Heldigvis lager den seg selv! Håper virkelig jeg finner en ny godbit på Netflix også, jeg har jo snart rundet hele greia..

//Camilla

4 svar til “Middagsplan mandag-torsdag og dagens treningsøkt!”

  1. LH sier:

    Helt irrelevant i forhold til innlegget ditt, men jeg måtte le da jeg så insta-storien din i dag angående hunden din.. Det har seg nemlig sånn at mint tispe kan bli litt «hissig» mot andre bikkjer noen ganger, gjerne da mot andre tisper, og spesielt da under løpetiden. Vel, her er jeg ute og går tur med hunden min under løpetiden hennes, jeg har henne selvsagt i bånd, fordi hallo? Møter på en annen hundeeier og advarer han om hvordan ståa er, og han er selvsagt helt nonchalant og sier at «joda, det går så fint så».. Ja vel, er det jeg eller du som kjenner hunden min best? Følte SÅ med deg at jeg bare måtte trekke på smilebåndet. Det finnes dessverre noen rare hundeeiere der ute :/

  2. Hahaha, ja, det gjør det! Det handler jo ikke om at han går til angrep eller noe, men rett og slett om at jeg skal være den som bestemmer når vi skal hilse og ikke. Det er det ikke opp til eier av den andre hunden å avgjøre 😛 Som du sier – vi kjenner vår egen hund best og må da vel få lov til å si nei om vi vil! Det værste jeg vet er når det kommer løse bikkjer løpende når Hugo er i bånd – han føler seg jo helt inneklemt mellom meg og den andre hunden! Da hjelper det lite at den «er så snill atte», når den er 2 meter over mangen og står å sikler over Hugo som ikke vet sin arme råd… Folk, ass ;D

  3. Ingrid sier:

    Shameless (Netflix-tips )

  4. Har titta på den overskriften et par ganger og lurte på om det er noe for meg – nå skal jeg jammen give it a try!! Takk Ingrid 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits