arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Min største uvane

Her jeg sitter akkurat nå har jeg to problemer: For det første finner jeg ikke nøkkelen min, og jeg har heller ikke sett den på en stund. Vi har en til, så i og for seg går det greit, men nøkkelen til postkassen sitter på det knippet som er borte, så jeg har ikke hente post på typ… 5 dager. Jeg ser selvsagt for meg at det ligger 18 inkassoregninger og varsel om tvangsfullbyrding fra kemneren eller noe nedi der nå, men det går kanskje ikke så fort?

I allefall er dette med å rote bort ting kanskje den største uvanen jeg har. Det skjer, uten å kødde, hele tiden. Jeg har rotet bort briller, headsett, luer, bankkort, jakker, gensere og gudene vet hva mer, og jeg glemmer alltid å ta med meg alt jeg skal når jeg stikker hjemmefra. Om det er mat, nøkler, penger eller briller – alt blir liksom aldri med.

Jeg pleier som regel å skylde på Andreas, og si at han stresser meg og at det er derfor det skjer, men sannheten er jo at det har vært slik siden jeg var liten. Det er som om tankene mine er et helt annet sted i gjerningsøyeblikket, og vipps! Så er et eller annet borte. Eller glemt. Jeg tror mamma forbannet meg flere ganger i uken under oppveksten, men det hjalp liksom ingenting..

I det siste har jeg spesielt glemt å ta med meg mat på jobb, noe som jo er et must nå som vi har begynt med denne storhandlinga, og det begynner å bli et alvorlig problem. Så det skal være mitt fokus denne uken: å ta med meg mat. Så får vi se da, om jeg klarer å huske bankkortet i tillegg. Det skal vel litt til!

Har du noen uvaner du ikke klarer å bli kvitt?

//Camilla

Ett svar til “Min største uvane”

  1. Heidi sier:

    Jeg fikk en Chipolo til jul. Festet den sporenstreks til nøkkelknipet. Seriøst en av de smarteste dingsene på markedet! Jeg har allerede lokalisert forlagt nøkkelknippe x antall ganger! ?

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits