arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Mine 5 beste tips for en god helg!

Helgen er endelig her igjen, og med både fastelavn og strålende vær på planen tror jeg jammen at den kommer til å bli fin også. Lørdag er, som alltid, totalt jobbfri for min del, og jeg tror faktisk at Andreas og jeg skal stikke å spille squash. Den eneste sporten i hele verden som jeg faktisk føler at jeg mestrer sånn ca. Det er også den eneste sporten hvor jeg blir skikkelig aggressiv om jeg taper, kanskje det henger sammen på en eller annen måte?

I allefall! En god helg for meg består av en kombinasjon av aktivitet, hvile, kos og bevegelse. Jeg vil gjerne slappe av, men dersom jeg blir på sofaen med en pose godis fra morgen til kveld vet jeg at selvtilliten ikke akkurat får seg en boost, samtidig som batteriene ikke får ladet seg skikkelig om dagene er planlagt fra A til Å helgen gjennom.

Mine 5 tips for en god helg! 

 • Sov til du våkner, men ikke bli liggende i senga eller på sofaen til sola er på vei ned igjen. 
  Det er skikkelig deilig å slappe av, tro meg – jeg har Netflix på TVen, men det er hverken godt for kropp eller sjel å tilbringe en hel dag i ro. Med mindre du er syk, eller virkelig sliten, selvsagt. Kom deg heller opp og start dagen når du våkner (eller 40 minutter senere) – det føles så mye bedre!
 • Gjør noe utendørs
  Du behøver ikke gå tre mil på ski eller ta med hele fotballaget til dattera de på skøyteisen, men å få litt frisk luft på nesen føles alltid godt. Gå deg en liten tur, stikk på en kafe og sitt utendørs eller finn på noe med kidsa – hva som helst, så lenge du får litt luft på kroppen!
 • Spis normale måltider
  Det er lett å slenge i seg en sen frokost og ikke spise igjen før kvelden kommer på en lørdag, noe som ofte fører til at man i stedenfor går å småspiser hele dagen. Jeg forsøker, så godt jeg kan, å ha både frokost, lunsj og middag også i helgedagene for å «unngå» dette. Når jeg skriver unngå høres det jo ut som om mellommåltider er satans verk, noe det jo ikke er, men det er jo ofte slik at disse mellommåltidene ikke består av gulrøtter og eple. If you catch my drift.
 • Spar godteriet til kvelden
  Jeg kan være den første til å innrømme at jeg gjerne kan spise sjokolade gjennom hele dagen, men siden jeg vet at mengdene da blir uhorvelig store (you have no idea) klarer jeg faktisk å skrape sammen nok selvdisiplin til å legge dette i skapet til kvelden kommer. Det smaker bedre når det spises innenfor et kortere tidsrom (kjeften blir jo immun mot sjokoladesmak etterhvert), og det føles også bedre dagen derpå. Nei, jeg snakker ikke om at du legger på deg om du spiser sjokolade før kl 1800, men om at du mest sannsynlig kommer til å føle deg bedre om du venter litt.
 • Pakk bort restene på søndag
  Eller på lørdag kveld, det er kanskje enda bedre! Det er ingen vits i å la alle skålene med smågodt stå fremme til mandag, så gjør det litt enklere for deg selv ved å pakke det inn i skapet før du går til sengs lørdag kveld. Du klarer helt fint å la de stå der, og har du lyst på en bit? Så ta en bit da! Det er ingen fare ved det, men ved å pakke det bort slipper du i allefall unna den pinlige situasjonen som oppstår når du forstår at du har tømt hele godteskålen uten å i det hele tatt legge merke til det.

Med det ønsker jeg deg en GOD helg! 😀

//Camilla

Ett svar til “Mine 5 beste tips for en god helg!”

 1. Ingeborg sier:

  Det er godt å vite at jeg tenker ganske likt som deg (ikke rart at jeg synes du er fornuftig! ;)).

  Sånn rent bortsett fra at jeg kanskje er litt for flink til å spise opp sjokoladrester på søndag formiddag. Fordi jeg bestandig tror jeg har plass til mer sjokolade på lørdager enn det jeg egentlig har.

  Ps: jeg elsker dette bildet av dere og blir oppriktig glad hver gang jeg ser det.

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits