arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Mine 5 beste tips for en god helg!

Helgen er endelig her igjen, og med både fastelavn og strålende vær på planen tror jeg jammen at den kommer til å bli fin også. Lørdag er, som alltid, totalt jobbfri for min del, og jeg tror faktisk at Andreas og jeg skal stikke å spille squash. Den eneste sporten i hele verden som jeg faktisk føler at jeg mestrer sånn ca. Det er også den eneste sporten hvor jeg blir skikkelig aggressiv om jeg taper, kanskje det henger sammen på en eller annen måte?

I allefall! En god helg for meg består av en kombinasjon av aktivitet, hvile, kos og bevegelse. Jeg vil gjerne slappe av, men dersom jeg blir på sofaen med en pose godis fra morgen til kveld vet jeg at selvtilliten ikke akkurat får seg en boost, samtidig som batteriene ikke får ladet seg skikkelig om dagene er planlagt fra A til Å helgen gjennom.

Mine 5 tips for en god helg! 

 • Sov til du våkner, men ikke bli liggende i senga eller på sofaen til sola er på vei ned igjen. 
  Det er skikkelig deilig å slappe av, tro meg – jeg har Netflix på TVen, men det er hverken godt for kropp eller sjel å tilbringe en hel dag i ro. Med mindre du er syk, eller virkelig sliten, selvsagt. Kom deg heller opp og start dagen når du våkner (eller 40 minutter senere) – det føles så mye bedre!
 • Gjør noe utendørs
  Du behøver ikke gå tre mil på ski eller ta med hele fotballaget til dattera de på skøyteisen, men å få litt frisk luft på nesen føles alltid godt. Gå deg en liten tur, stikk på en kafe og sitt utendørs eller finn på noe med kidsa – hva som helst, så lenge du får litt luft på kroppen!
 • Spis normale måltider
  Det er lett å slenge i seg en sen frokost og ikke spise igjen før kvelden kommer på en lørdag, noe som ofte fører til at man i stedenfor går å småspiser hele dagen. Jeg forsøker, så godt jeg kan, å ha både frokost, lunsj og middag også i helgedagene for å «unngå» dette. Når jeg skriver unngå høres det jo ut som om mellommåltider er satans verk, noe det jo ikke er, men det er jo ofte slik at disse mellommåltidene ikke består av gulrøtter og eple. If you catch my drift.
 • Spar godteriet til kvelden
  Jeg kan være den første til å innrømme at jeg gjerne kan spise sjokolade gjennom hele dagen, men siden jeg vet at mengdene da blir uhorvelig store (you have no idea) klarer jeg faktisk å skrape sammen nok selvdisiplin til å legge dette i skapet til kvelden kommer. Det smaker bedre når det spises innenfor et kortere tidsrom (kjeften blir jo immun mot sjokoladesmak etterhvert), og det føles også bedre dagen derpå. Nei, jeg snakker ikke om at du legger på deg om du spiser sjokolade før kl 1800, men om at du mest sannsynlig kommer til å føle deg bedre om du venter litt.
 • Pakk bort restene på søndag
  Eller på lørdag kveld, det er kanskje enda bedre! Det er ingen vits i å la alle skålene med smågodt stå fremme til mandag, så gjør det litt enklere for deg selv ved å pakke det inn i skapet før du går til sengs lørdag kveld. Du klarer helt fint å la de stå der, og har du lyst på en bit? Så ta en bit da! Det er ingen fare ved det, men ved å pakke det bort slipper du i allefall unna den pinlige situasjonen som oppstår når du forstår at du har tømt hele godteskålen uten å i det hele tatt legge merke til det.

Med det ønsker jeg deg en GOD helg! 😀

//Camilla

Ett svar til “Mine 5 beste tips for en god helg!”

 1. Ingeborg sier:

  Det er godt å vite at jeg tenker ganske likt som deg (ikke rart at jeg synes du er fornuftig! ;)).

  Sånn rent bortsett fra at jeg kanskje er litt for flink til å spise opp sjokoladrester på søndag formiddag. Fordi jeg bestandig tror jeg har plass til mer sjokolade på lørdager enn det jeg egentlig har.

  Ps: jeg elsker dette bildet av dere og blir oppriktig glad hver gang jeg ser det.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits