arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Mine tips for en mere effektiv hverdag – og en del klaging.

Jeg vet at bloggingen har vært litt off siden den nye nettsiden ble lansert, og jeg må bare beklage med det samme. Det er ikke fordi jeg ikke har hatt lyst, eller fordi blogging er noe jeg vil slutte med, men heller fordi jeg virkelig har slitt med å få dagene til å gå rundt. Jeg klager sjeldent (forutenom til Andreas, Tonje og Tor Egil – de hører ikke annet enn klaging), men akkurat nå skal jeg virkelig klage.

For vet dere hva? Det å jobbe alene suger skikkelig. Jeg har ingen å spise lunsj med, ingen å sparre med (annet enn over messenger) og ingen inside jokes med andre enn meg selv. Jeg lar meg forstyrre hele tiden og synes rett og slett at det er skikkelig vanskelig å få ting til å «gå på skinner» når jeg er alene hele dagen. Jeg har hele tiden trodd at dette kunne vært noe jeg trivdes med, men den gang ei ass. JEG TRENGER MENNESKER RUNDT MEG!!! Oppå det hele så driver vi også og pusser opp den gamle leiligheten og har kjøpt et rekkehus som må totalrenoveres så tankene drifter selvsagt i den retningen hele tiden. Kommer dette til å gå? Klarer vi å pusse opp? Blir vi ferdige i tide? Tenk om alt går til helvete!!?

Dette handler absolutt ikke om at jeg har lyst til å gi opp eller finne meg en ny jobb, jeg elsker det jeg driver med, men jeg må nok ta noen grep for å kunne gjøre jobben enda bedre. Samtidig må jeg bare innse at jeg er i en oppstartsfase og at jeg ikke kan få alt slik jeg ønsker det med en gang. Jeg må rett og slett gå litt på kompromiss med meg selv for å klare å jobbe meg fremover. Det er jo et lite paradoks, men akkurat nå er det bare slik det er! Jeg kan ikke få alt servert på et forbanna sølvfat hele tiden, selv om jeg finner det ekstremt behagelig.

Noen grep har jeg likevel tatt, og selv om jeg er litt ensom til tider så merker jeg i alle fall at dette gjør meg mer effektiv:

Jeg har lastet ned en app som heter «Brain Focus»
På denne appen kan jeg stille inn arbeids- og pauseintervaller slik at jeg hele tiden jobber etter en slags deadline. Jeg jobber i 15 minutter, tar pause i 5 (dvs sjekker sosiale medier) og gjentar dette 4 ganger før jeg tar en litt lengre pause. I disse pausene forsøker jeg å komme meg ut en tur eller ta en telefon. Selv om jeg hater telefoner.

♥ Jeg har fått meg en kontorplass 
Jeg har hjemmekontor og kan helt fint jobbe herifra, men med en leilighet som står på hodet blir dette sjeldent veldig effektivt! Jeg kom over «GoWork» sine hjemmesider for noen uker siden, signa meg opp for en gratis uke og bestilte deretter en måned med kontorplass for 990 kroner. På denne måten kommer jeg meg ut av huset og på jobb, og det er veldig deilig!

♥ Jeg har innsett at jeg ikke klarer alt alene 
Dette satt ganske langt inne hos meg, sta som jeg er, men det å innhente hjelp utenfra har vært helt gull for meg. Jeg har satt vekk designet av nettsiden til innovativ design, Maria Uldahl lager oppskriftshefter og det neste på lista er å få noen til å lage en 60-sekunders låt til meg som jeg kan bruke på diverse filmer som jeg legger ut. Orker ikke å få Tono på nakken, liksom XD

De sier at mange bekker små gjør en stor å, og i denne sammenheng er det bare det jeg må stole på. Jeg må tørre å ta ting litt sakte og innse at alt ikke er roser og laurbærhviling til enhver tid – det er også lange dager alene, frustrerende arbeidstider og lite fritid, og for nå får det bare gå. Det finnes sikkert gull i enden av regnbuen eller noe.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits