arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Mine tips for en mere effektiv hverdag – og en del klaging.

Jeg vet at bloggingen har vært litt off siden den nye nettsiden ble lansert, og jeg må bare beklage med det samme. Det er ikke fordi jeg ikke har hatt lyst, eller fordi blogging er noe jeg vil slutte med, men heller fordi jeg virkelig har slitt med å få dagene til å gå rundt. Jeg klager sjeldent (forutenom til Andreas, Tonje og Tor Egil – de hører ikke annet enn klaging), men akkurat nå skal jeg virkelig klage.

For vet dere hva? Det å jobbe alene suger skikkelig. Jeg har ingen å spise lunsj med, ingen å sparre med (annet enn over messenger) og ingen inside jokes med andre enn meg selv. Jeg lar meg forstyrre hele tiden og synes rett og slett at det er skikkelig vanskelig å få ting til å «gå på skinner» når jeg er alene hele dagen. Jeg har hele tiden trodd at dette kunne vært noe jeg trivdes med, men den gang ei ass. JEG TRENGER MENNESKER RUNDT MEG!!! Oppå det hele så driver vi også og pusser opp den gamle leiligheten og har kjøpt et rekkehus som må totalrenoveres så tankene drifter selvsagt i den retningen hele tiden. Kommer dette til å gå? Klarer vi å pusse opp? Blir vi ferdige i tide? Tenk om alt går til helvete!!?

Dette handler absolutt ikke om at jeg har lyst til å gi opp eller finne meg en ny jobb, jeg elsker det jeg driver med, men jeg må nok ta noen grep for å kunne gjøre jobben enda bedre. Samtidig må jeg bare innse at jeg er i en oppstartsfase og at jeg ikke kan få alt slik jeg ønsker det med en gang. Jeg må rett og slett gå litt på kompromiss med meg selv for å klare å jobbe meg fremover. Det er jo et lite paradoks, men akkurat nå er det bare slik det er! Jeg kan ikke få alt servert på et forbanna sølvfat hele tiden, selv om jeg finner det ekstremt behagelig.

Noen grep har jeg likevel tatt, og selv om jeg er litt ensom til tider så merker jeg i alle fall at dette gjør meg mer effektiv:

Jeg har lastet ned en app som heter «Brain Focus»
På denne appen kan jeg stille inn arbeids- og pauseintervaller slik at jeg hele tiden jobber etter en slags deadline. Jeg jobber i 15 minutter, tar pause i 5 (dvs sjekker sosiale medier) og gjentar dette 4 ganger før jeg tar en litt lengre pause. I disse pausene forsøker jeg å komme meg ut en tur eller ta en telefon. Selv om jeg hater telefoner.

♥ Jeg har fått meg en kontorplass 
Jeg har hjemmekontor og kan helt fint jobbe herifra, men med en leilighet som står på hodet blir dette sjeldent veldig effektivt! Jeg kom over «GoWork» sine hjemmesider for noen uker siden, signa meg opp for en gratis uke og bestilte deretter en måned med kontorplass for 990 kroner. På denne måten kommer jeg meg ut av huset og på jobb, og det er veldig deilig!

♥ Jeg har innsett at jeg ikke klarer alt alene 
Dette satt ganske langt inne hos meg, sta som jeg er, men det å innhente hjelp utenfra har vært helt gull for meg. Jeg har satt vekk designet av nettsiden til innovativ design, Maria Uldahl lager oppskriftshefter og det neste på lista er å få noen til å lage en 60-sekunders låt til meg som jeg kan bruke på diverse filmer som jeg legger ut. Orker ikke å få Tono på nakken, liksom XD

De sier at mange bekker små gjør en stor å, og i denne sammenheng er det bare det jeg må stole på. Jeg må tørre å ta ting litt sakte og innse at alt ikke er roser og laurbærhviling til enhver tid – det er også lange dager alene, frustrerende arbeidstider og lite fritid, og for nå får det bare gå. Det finnes sikkert gull i enden av regnbuen eller noe.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits