arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Mitt andre møte med… YOGA!

Nå sitter jeg her med tekoppen i hånda og soulmusikk på øret, og nyter virkelig livet. Dersom gårsdagen kan ses på som rævva, kan virkelig dagen i dag betegnes som fantastisk – og klokka er ikke slått 10 en gang! Hvordan kan det ha seg, sier du?

Jo, jeg dro på yoga 06:30 i dag tidlig, og sjeldent har jeg blitt så blåst overende. Jeg har forsøkt meg på denne treningsformen én gang tidligere, og fant etter 14 forsøk på hodestående ut at dette virkelig ikke var noe for meg. Det ble satt inn i treningskategorien «jeg må øve før neste time», og siden jeg aldri gadd å øve på kompliserte balanseposisjoner tok jeg aldri turen tilbake igjen.

Følelsene var med andre ord blandede før dagens time og ble ikke noe bedre av tanken på hva ankelen kom til å synes om dette, men jeg lot meg overbevise etter bare 10 minutter: dette var noe helt annet!! Det var tungt og jeg fikk virkelig utfordret både styrke og mobilitet, men ingen av øvelsene var så vanskelige at jeg ble stående grønn igjen mens alle andre gjennomførte. Tvert om satt jeg igjen med følelsen av at jeg mestret det aller meste og jeg tror jeg allerede er bitt av en eller annen slags yogabasill. Jeg tror den kalles Namaste.

Jeg skulle gjerne slengt ut et lass med bilder, men sannheten er at jeg var så inni det vi gikk gjennom i dag at jeg helt glemte alt som heter kamera. Skal se om jeg ikke får til noe neste uke, da jeg selvsagt skal kjøre på med yoga 06:30 hos Subsdans igjen! 🙂 Bli med da vel? Jeg lover at det ikke er skummelt 😀

Nå skal jeg lene meg litt tilbake og lytte til litt mer musikk før arbeidsdagen kommer skikkelig i gang. Og du? Namaste 🙂 (Det gode i meg ser det gode i deg <3 )

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits