arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Mitt andre møte med… YOGA!

Nå sitter jeg her med tekoppen i hånda og soulmusikk på øret, og nyter virkelig livet. Dersom gårsdagen kan ses på som rævva, kan virkelig dagen i dag betegnes som fantastisk – og klokka er ikke slått 10 en gang! Hvordan kan det ha seg, sier du?

Jo, jeg dro på yoga 06:30 i dag tidlig, og sjeldent har jeg blitt så blåst overende. Jeg har forsøkt meg på denne treningsformen én gang tidligere, og fant etter 14 forsøk på hodestående ut at dette virkelig ikke var noe for meg. Det ble satt inn i treningskategorien «jeg må øve før neste time», og siden jeg aldri gadd å øve på kompliserte balanseposisjoner tok jeg aldri turen tilbake igjen.

Følelsene var med andre ord blandede før dagens time og ble ikke noe bedre av tanken på hva ankelen kom til å synes om dette, men jeg lot meg overbevise etter bare 10 minutter: dette var noe helt annet!! Det var tungt og jeg fikk virkelig utfordret både styrke og mobilitet, men ingen av øvelsene var så vanskelige at jeg ble stående grønn igjen mens alle andre gjennomførte. Tvert om satt jeg igjen med følelsen av at jeg mestret det aller meste og jeg tror jeg allerede er bitt av en eller annen slags yogabasill. Jeg tror den kalles Namaste.

Jeg skulle gjerne slengt ut et lass med bilder, men sannheten er at jeg var så inni det vi gikk gjennom i dag at jeg helt glemte alt som heter kamera. Skal se om jeg ikke får til noe neste uke, da jeg selvsagt skal kjøre på med yoga 06:30 hos Subsdans igjen! 🙂 Bli med da vel? Jeg lover at det ikke er skummelt 😀

Nå skal jeg lene meg litt tilbake og lytte til litt mer musikk før arbeidsdagen kommer skikkelig i gang. Og du? Namaste 🙂 (Det gode i meg ser det gode i deg <3 )

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits