arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Mitt beste tips når vekta står stille!

I dag har hittil blitt den dagen hvor alt har gått gæærnt. Ikke ble rapporten til coachen slik jeg håpet, ikke kom jeg meg opp da jeg skulle og ikke har jeg fått gjort noe hittil. Jeg går rundt i en døse, uten mål og mening, og får rett og slett gjort svært lite. Det er min akutte respons når jeg har mye å gjøre: å ikke gjøre noe i det hele tatt. Det blir så mye å tenke på at hodet mitt går i spinn, og jeg klarer rett og slett ikke å skille det som må gjøres fra det som burde gjøres. Enden på visa er at tankene forvandles til en krigssone hvor alt ønsker min oppmerksomhet, men ingenting får det. At jeg fikk til å lage en ålright frokost i dag er jo egentlig et under.

tu2 tu3

Jeg har kjøpt meg en liten, rosa bok nettopp for å holde styr på hva som må, bør og skal gjøres, men sannheten er jo at jeg også glemmer at jeg har boken. Jeg glemmer å ta den med, å ta den frem og å bruke den generelt. I stedenfor å hjelpe meg med alt jeg skal huske blir den derfor enda et stressmoment. Et jeg ikke helt har klart å finne løsningen på enda – skal jeg kaste boken, eller gi det litt tid?

Det jeg egentlig ville snakke om i dag er hvordan sånne perioder påvirker alt det vi skulle ønske kunne skje med kroppene våre. Jeg har jo tidligere skrevet at jeg gjerne kunne tenke meg å komme tilbake til den vekta jeg hadde for en stund tilbake og jeg er allerede godt på vei, men jeg merker at ting blir tøffere når det er mye å tenke på. Det er ikke lenger like lett å holde seg unna alt som frister, det blir fort litt ekstra til middag og treningsøktene skippes fortere til fordel for andre ting.

Jeg vet at dette gjelder flere av dere, og i dag vil jeg egentlig bare fortelle dere at det også gjelder meg: ting er ikke alltid like lett!!

Vektnedgangen vil ikke alltid gå på skinner, du vil møte flere hindre på veien og det kommer helt sikkert til å stå stille i perioder. Men er det ikke sånn med alt her i livet? Om det så gjelder utdanning, jobb, barn, kjærlighet eller noe som helst annet så vil jo ikke alt gå like bra hele tiden – hvorfor skal det gjøre det for vektnedgangen?

tu

Mitt beste råd til deg er å ta det med ro, puste dypt tre ganger og fortsette så godt du kan. Har det funket hittil, så vil det fungere igjen! Du trenger ikke finne opp kruttet på nytt, legge inn enda mere trening eller tyne kroppen din til bristepunktet. Alternativet er ikke å gi opp, men å spille på lag med egen kropp og fortsette til noe begynner å skje. For til slutt så vil det faktisk løsne, både for deg og meg.

Er det flere enn meg der ute som synes alt dette er vanskelig på denne tiden av året?

//Camilla

2 svar til “Mitt beste tips når vekta står stille!”

  1. Jenny sier:

    Ja du har rett! Man må bare være tålmodig, man skal jo faktisk nyte livet også og ikke bare tenke på utseende.

  2. Helt enig med deg Jenny – det handler ofte om å finne den veien som både er behagelig og gå og som tar deg i mål 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits