arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Motivasjon – på godt og vondt!

Etter gårdagens ærlige innlegg har hodet mitt spunnet litt rundt. Spørsmål som hvem jeg egentlig er og hva jeg ønsker å fremme har gått igjen mellom ørene, og jeg vet ikke helt om jeg har kommet frem til noe veldig godt svar. Det eneste jeg har klart å slå meg til ro med er at jeg ønsker å være ærlig. At jeg ønsker å dele både det som er positivt og negativt, slik at dere får et ærlig inntrykk av hvem jeg er og hva fitnok egentlig handler om. Personlig synes jeg det er nok bloggere der ute som sugar coater virkeligheten, som kun deler det som er bra i livet og som alltid har et plettfritt hjem med nybakte boller på benken. All ære til disse, men dette er (dessverre) ikke meg. Livet mitt er til tider kaotisk, akkurat som tankene – hvorfor skal jeg ikke kunne dele dette?

For å kunne være et forbilde, noe jeg etterhvert har forstått at jeg har blitt, mener jeg nemlig at man må vise både det ene og det andre. At det å motivere andre handler om mer enn quotes om hvor hardt man må jobbe og hvor lykkelig man blir av å trene! For er det ikke sånn at vi alle har rævva dager? Dersom jeg skulle gått rundt og latet som at alle mine var som dans etter dans på en roseseng, ville ikke det da fått dere til å føle dere som dårlige mennesker de dagene ting går skeis? Slik fungerer i allefall dette med motivasjon for meg.

Jeg vet selv at det er de ærlige menneskene som når hjem hos meg, som får meg til å se det positive i ting og som får meg opp de dagene jeg har mest lyst til å ligge nede. Og et slik menneske har jeg lyst til å være: et som får andre til å føle seg bra. Om jeg da må vise mine såre, ikke fullt så pene sider til tider er dette helt greit for meg. Betyr dette at jeg ikke er fitnok? At jeg ikke er fornøyd med den jeg er? På ingen måte. Det betyr bare at også jeg er menneskelig og kan ha mine timer med dårlig humør og lavt selvbilde. Kommer du her og forteller meg at du føler deg som kongen på haugen til enhver tid vil jeg gjerne ha oppskriften!

Fitnok for meg er en følelse av å være i balanse, av å være fornøyd med den man er uavhengig av hva alle andre måtte mene og tro, og det er jeg virkelig. Det handler om å sette mål på bakgrunn av hvem jeg er, ikke som et resultat av hva andre måtte mene jeg burde være.

Hva er fitnok for deg?

Skjermbilde 2015-12-19 kl. 18.43.20

 

//Camilla

4 svar til “Motivasjon – på godt og vondt!”

 1. Ingeborg sier:

  Nå føler jeg at jeg spammer deg med kommentarer.

  Men jeg synes det er bra at du vil dele både gode og dårlige dager/perioder. Livet er ikke lett, søtt og perfekt.

  For meg er fitnok å være komfertabel i kroppen min slik som den er, og akspetere den for den er. Fitnok er også å kunne være god mot meg selv med trening, hvile og nok mat. Å kunne sette meg mål som jeg kan jobbe mot (jeg som alltid hatet å jogge ser at jeg kan faktisk kan klare å jogge 1 mil på et tidspunkt. Jogging er ikke så verst for meg likevel).

 2. Du spammer aldri – hver eneste kommentar er gjennomført hyggelig!! Tusen takk for at du alltid deler de gode ordene med meg, Ingeborg. Det setter jeg veldig pris på 🙂

  Helt enig med deg i definisjonen på fitnok, det må jo være lov til å sette seg mål! Ha en god jul 😀

 3. Karoline sier:

  Jeg synes du er en helt fantastisk motivasjon, og jeg følger deg både her og på instagram, og du motiverer til 1000!! ? Det å vise at man er ekte og ærlig, forsterker bare dette! Håper du har hatt en strålende jul, og jeg gleder meg til å bli motivert av deg i året som kommer ? ?

 4. Så utrolig hyggelig å høre, Karoline! Denne kommentaren setter jeg ekstremt stor pris på <3 Håper du får et helt fantastisk 2016!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits