arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Motivasjon – på godt og vondt!

Etter gårdagens ærlige innlegg har hodet mitt spunnet litt rundt. Spørsmål som hvem jeg egentlig er og hva jeg ønsker å fremme har gått igjen mellom ørene, og jeg vet ikke helt om jeg har kommet frem til noe veldig godt svar. Det eneste jeg har klart å slå meg til ro med er at jeg ønsker å være ærlig. At jeg ønsker å dele både det som er positivt og negativt, slik at dere får et ærlig inntrykk av hvem jeg er og hva fitnok egentlig handler om. Personlig synes jeg det er nok bloggere der ute som sugar coater virkeligheten, som kun deler det som er bra i livet og som alltid har et plettfritt hjem med nybakte boller på benken. All ære til disse, men dette er (dessverre) ikke meg. Livet mitt er til tider kaotisk, akkurat som tankene – hvorfor skal jeg ikke kunne dele dette?

For å kunne være et forbilde, noe jeg etterhvert har forstått at jeg har blitt, mener jeg nemlig at man må vise både det ene og det andre. At det å motivere andre handler om mer enn quotes om hvor hardt man må jobbe og hvor lykkelig man blir av å trene! For er det ikke sånn at vi alle har rævva dager? Dersom jeg skulle gått rundt og latet som at alle mine var som dans etter dans på en roseseng, ville ikke det da fått dere til å føle dere som dårlige mennesker de dagene ting går skeis? Slik fungerer i allefall dette med motivasjon for meg.

Jeg vet selv at det er de ærlige menneskene som når hjem hos meg, som får meg til å se det positive i ting og som får meg opp de dagene jeg har mest lyst til å ligge nede. Og et slik menneske har jeg lyst til å være: et som får andre til å føle seg bra. Om jeg da må vise mine såre, ikke fullt så pene sider til tider er dette helt greit for meg. Betyr dette at jeg ikke er fitnok? At jeg ikke er fornøyd med den jeg er? På ingen måte. Det betyr bare at også jeg er menneskelig og kan ha mine timer med dårlig humør og lavt selvbilde. Kommer du her og forteller meg at du føler deg som kongen på haugen til enhver tid vil jeg gjerne ha oppskriften!

Fitnok for meg er en følelse av å være i balanse, av å være fornøyd med den man er uavhengig av hva alle andre måtte mene og tro, og det er jeg virkelig. Det handler om å sette mål på bakgrunn av hvem jeg er, ikke som et resultat av hva andre måtte mene jeg burde være.

Hva er fitnok for deg?

Skjermbilde 2015-12-19 kl. 18.43.20

 

//Camilla

4 svar til “Motivasjon – på godt og vondt!”

 1. Ingeborg sier:

  Nå føler jeg at jeg spammer deg med kommentarer.

  Men jeg synes det er bra at du vil dele både gode og dårlige dager/perioder. Livet er ikke lett, søtt og perfekt.

  For meg er fitnok å være komfertabel i kroppen min slik som den er, og akspetere den for den er. Fitnok er også å kunne være god mot meg selv med trening, hvile og nok mat. Å kunne sette meg mål som jeg kan jobbe mot (jeg som alltid hatet å jogge ser at jeg kan faktisk kan klare å jogge 1 mil på et tidspunkt. Jogging er ikke så verst for meg likevel).

 2. Du spammer aldri – hver eneste kommentar er gjennomført hyggelig!! Tusen takk for at du alltid deler de gode ordene med meg, Ingeborg. Det setter jeg veldig pris på 🙂

  Helt enig med deg i definisjonen på fitnok, det må jo være lov til å sette seg mål! Ha en god jul 😀

 3. Karoline sier:

  Jeg synes du er en helt fantastisk motivasjon, og jeg følger deg både her og på instagram, og du motiverer til 1000!! ? Det å vise at man er ekte og ærlig, forsterker bare dette! Håper du har hatt en strålende jul, og jeg gleder meg til å bli motivert av deg i året som kommer ? ?

 4. Så utrolig hyggelig å høre, Karoline! Denne kommentaren setter jeg ekstremt stor pris på <3 Håper du får et helt fantastisk 2016!

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits