arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Musikken som redder arbeidsdagen!

Det er en første gang for alt, og her kommer altså mitt tips til musikk du virkelig må høre på. Nei, det er ikke snakk om treningsmusikk (da er det jo bare å bruke denne listen fra Spotify), men om musikk som, ja, bergtar deg. Som tar deg med på en reise.

For min del går denne reisen inn dit hvor jeg virkelig er fokusert. Med en gang jeg får dette på øret kan jeg sitte å jobbe med både blogg, kunder og andre småprosjekter i timesvis uten å bli lei, noe jeg virkelig aldri har klart før. Jeg har aldri fått påvist noen form for tilstand, men at jeg sliter med å konsentrere meg om ting jeg ikke finner akutt interessant er ikke akkurat til å stikke under en stol. Gi meg en spennende bok, og jeg kan holde meg selv underholdt i timesvis – gi meg en litt utfordrende oppgave, og jeg gir opp etter 2 minutter. Ofte fordi det er så mye annet som tar interessen min samtidig. Du vet, Instagram, Facebook og alt det der.

Jeg har alltid påstått at musikk gjør det enda verre, at jeg virkelig må fokusere for å kunne klare noe og at lyder forstyrrer meg (jeg hadde en periode med meg ørepropper på lesesalen..), men jeg tror rett og slett jeg må innrømme at jeg har tatt feil. At musikk faktisk kan hjelpe på konsentrasjonen. Pitbull og Usher var bare ikke det riktige valget for meg. Filmmusikk, derimot. Come get me.

Hvem vet, kanskje denne listen kan hjelpe deg gjennom eksamenstiden som nærmer seg med stormskritt?

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits