arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Når du ikke lenger er i den nærmeste kretsen..

Jeg skulle gjerne sagt god morgen, men sannheten er at jeg virkelig ikke har sovet godt i natt og derfor egentlig er ganske gretten akkurat nå. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men uansett soveposisjon har jeg hatt vondt i skuldrene mine i natt. Ikke sånn intens smerte som ikke kan holdes ut, men av typen «det verker i nakke og skuldre uansett hva jeg finner på». Jeg er nok ganske heldig til vanlig, og ikke særlig vant til å ha mye vondt, så dette har forstyrret nattesøvnen min litt vel mye. Hvordan mennesker med kroniske smerter i rygg, nakke og skuldre klarer å fungere i hverdagen er for meg helt ufattelig, all ære til dere! Det ble litt bedre med en god frokost i dag, men jeg tror jammen jeg må be på mine knær til noen på jobb etterpå om å ikke ta en titt på meg..

jon3 jon4

Cottage Cheese, 1 dobbel 0% bringebær, blåbær, banan og cashewnøtter – NAM! 😀
PS: TRUE er sponset produkt

Selv om nattesøvnen har vært så som så var dagen i går faktisk veldig bra. Dere som følger meg på snap (camillalor) fikk kanskje med dere at jeg skulle treffe en venninne jeg ikke hadde sett på et halvt år og at jeg gledet meg skikkelig. Som tidligere nevnt er jeg inne i en periode hvor jeg virkelig forsøker å ta tid til alle venninnene mine, og i går fikk jeg smurt rett inn i trynet at det virkelig var på tide. Man går nemlig glipp av en del når man ikke stiller opp, som at noen er 6 mnd på vei og snart klar for å føde… Jeg vet ikke helt om jeg ble mest glad eller lei meg da jeg oppdaget det. For hva skal man bli, da? På den ene siden skulle jeg jo ønske hun hadde sendt meg en melding og sagt «btw, det vokser et barn inni meg», men på den annen side forstår jeg jo at jeg ikke står øverst på ringelisten når vi snakker sammen såpass sjeldent. Det blir med andre ord en litt sår situasjon, hvor man bebreider seg selv for å ikke ha gjort nok til å fortjene å stå på den listen av mennesker man kontakter når store endringer skjer i livet.

Samtidig er det også sånn at man, eller i allefall jeg, er nødt til å begrense antall nære venner. Jeg har hverken tid, kapasitet eller lyst til å ha 10 nære venner som jeg må pleie omgang med ukentlig. Det har virkelig ikke kalenderen min plass til! Med andre ord må man velge med omhu, og ikke minst velge mennesker som bidrar med noe positivit i hverdagen din. Slik som han her.

jon1

jon2

Gode venner er som stjerner, det er ikke alltid du ser dem, men du vet at de er der ♥

Hva er dine tanker om dette med vennskap?

//Camilla

 

10 svar til “Når du ikke lenger er i den nærmeste kretsen..”

 1. Magna sier:

  Jon er best! <3 Du er best! <3 Dere er best!
  Enough besting. 😛

  Ha en fin dag, Camilla! 😀

 2. Miriam Kristine Eriksen sier:

  Jeg er helt enig med deg! Har dessverre, vet ikke hvorfor jeg sier dessverre egentlig, opplevd det samme selv. Man har venninner man regelmessig må pleie, for at de ikke skal slette deg fra vennelisten. Det er slitsomt å ha slike venner. Ikke minst fordi man ofte har nok med seg selv, men også fordi at venner skal gi og ta, ikke bare tappe en får energi.
  Ta vare på de som er med på å tilføre deg noe, så vil det automatisk gå begge veier ❤️

 3. Cathrin sier:

  Min tanke er at vennskap går begge vegar. Og at når ein deler den tanken, så er det eit godt vennskap. Og viss ein er sår for noko så tek ein det opp, som vaksne mennesker. Så kanskje ho burde ringt deg før og sagt, hei store nyheiter eller som du skriv, sendt ein sms. Det er normalt i ein kvardag der ein ikkje får tid til alt og alle.

  Og så må eg berre sei, du er ein vidunderleg person! Du gjer verden bedre ved å vere deg og dele ein ærleg profil om kropp og helse. Takk!! Vi må alle vere som vi er, både med og uten store eller små magar. Så hald fast i dei som vil deg godt. Gode venner skal løfte kvarandre opp!

 4. Flott innlegg 🙂 Helt ærlig, så synes jeg uansett at Hun burde delt en så stor nyhet med deg. Selv om det var en stund siden dere hadde snakket sammen. Vennskap skal gå begge veier. Helt enig med deg, man må velge sine venner med omhu. Har samme tankene dine rundt vennskap. Jeg er nå 31 år og har brukt alt for mange år på å holde vennskap I gang, leve opp til andres forventninger og bare gi og gi. Har kuttet ut noen sakte men sikkert, men har fortsatt ett langt stykke å gå. Er ikke bare bare å kutte ut folk man har vært venner med 10-15 år. Har 15 stk som er mine nærmeste og det har heller ikke jeg kapasitet og krefter til 🙂 Vennskap skal gå begge veier og man må omgås folk som inspirerer, gir energi, glede, ærlige-og trygge samtaler og gode opplevelser 🙂

 5. Annika sier:

  Jeg tenker at vi skal spise noe godt og dele en flaske snart ????

 6. Tusen takk, flotte Magna!! Alltid like hyggelig med en kommentar fra deg 😀

 7. Det er jeg helt enig med deg i, Miriam. Samtidig så forstår jeg også at man gjerne vil ha jevnlig omgang for å faktisk «forbli» venner! Tror bare det blir ekstra vanskelig når man ikke har en 9-16 jobb, men gjerne er i arbeid når de fleste andre har fri. Når skal man da få tid?
  Som du sier: ta vare på de som tilfører deg noe. Et tips jeg skal ta med meg videre 🙂

 8. Helt enig med deg, Cathrin! Det går begge veier, men da også like mye fra meg til henne som fra henne til meg. Jeg vet jeg må bli flinkere, men jeg kan likevel ikke ta alt ansvar…

  Tusen takk for utrolig gode ord, Cathrin! Det setter jeg veldig pris på 🙂

 9. Ja, kanskje? Men samtidig forstår jeg jo veldig godt at man ikke tar hele ringerunden! I dag er det jo så vanlig at ting legges ut på facebook, og på denne måten får man med seg det meste som skjer. Når det ikke legges ut der forstår jeg jo veldig godt at man ikke kan huske alle på telefonliste 😛

  Helt enig med deg i at man må ha vennskap som går begge veier. Får man ikke til det blir det plutselig mye jobb på den ene parten som fort kan tappes for både glede og energi. Jeg har nok en lang vei å gå med å luke ut venner jeg også, men det er jammen ikke lett… Takk for at du deler, Linn Jeanette!

 10. Jaaaa, mer enn gjerne Nika <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits