arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Når du ikke lenger er i den nærmeste kretsen..

Jeg skulle gjerne sagt god morgen, men sannheten er at jeg virkelig ikke har sovet godt i natt og derfor egentlig er ganske gretten akkurat nå. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men uansett soveposisjon har jeg hatt vondt i skuldrene mine i natt. Ikke sånn intens smerte som ikke kan holdes ut, men av typen «det verker i nakke og skuldre uansett hva jeg finner på». Jeg er nok ganske heldig til vanlig, og ikke særlig vant til å ha mye vondt, så dette har forstyrret nattesøvnen min litt vel mye. Hvordan mennesker med kroniske smerter i rygg, nakke og skuldre klarer å fungere i hverdagen er for meg helt ufattelig, all ære til dere! Det ble litt bedre med en god frokost i dag, men jeg tror jammen jeg må be på mine knær til noen på jobb etterpå om å ikke ta en titt på meg..

jon3 jon4

Cottage Cheese, 1 dobbel 0% bringebær, blåbær, banan og cashewnøtter – NAM! 😀
PS: TRUE er sponset produkt

Selv om nattesøvnen har vært så som så var dagen i går faktisk veldig bra. Dere som følger meg på snap (camillalor) fikk kanskje med dere at jeg skulle treffe en venninne jeg ikke hadde sett på et halvt år og at jeg gledet meg skikkelig. Som tidligere nevnt er jeg inne i en periode hvor jeg virkelig forsøker å ta tid til alle venninnene mine, og i går fikk jeg smurt rett inn i trynet at det virkelig var på tide. Man går nemlig glipp av en del når man ikke stiller opp, som at noen er 6 mnd på vei og snart klar for å føde… Jeg vet ikke helt om jeg ble mest glad eller lei meg da jeg oppdaget det. For hva skal man bli, da? På den ene siden skulle jeg jo ønske hun hadde sendt meg en melding og sagt «btw, det vokser et barn inni meg», men på den annen side forstår jeg jo at jeg ikke står øverst på ringelisten når vi snakker sammen såpass sjeldent. Det blir med andre ord en litt sår situasjon, hvor man bebreider seg selv for å ikke ha gjort nok til å fortjene å stå på den listen av mennesker man kontakter når store endringer skjer i livet.

Samtidig er det også sånn at man, eller i allefall jeg, er nødt til å begrense antall nære venner. Jeg har hverken tid, kapasitet eller lyst til å ha 10 nære venner som jeg må pleie omgang med ukentlig. Det har virkelig ikke kalenderen min plass til! Med andre ord må man velge med omhu, og ikke minst velge mennesker som bidrar med noe positivit i hverdagen din. Slik som han her.

jon1

jon2

Gode venner er som stjerner, det er ikke alltid du ser dem, men du vet at de er der ♥

Hva er dine tanker om dette med vennskap?

//Camilla

 

10 svar til “Når du ikke lenger er i den nærmeste kretsen..”

 1. Magna sier:

  Jon er best! <3 Du er best! <3 Dere er best!
  Enough besting. 😛

  Ha en fin dag, Camilla! 😀

 2. Miriam Kristine Eriksen sier:

  Jeg er helt enig med deg! Har dessverre, vet ikke hvorfor jeg sier dessverre egentlig, opplevd det samme selv. Man har venninner man regelmessig må pleie, for at de ikke skal slette deg fra vennelisten. Det er slitsomt å ha slike venner. Ikke minst fordi man ofte har nok med seg selv, men også fordi at venner skal gi og ta, ikke bare tappe en får energi.
  Ta vare på de som er med på å tilføre deg noe, så vil det automatisk gå begge veier ❤️

 3. Cathrin sier:

  Min tanke er at vennskap går begge vegar. Og at når ein deler den tanken, så er det eit godt vennskap. Og viss ein er sår for noko så tek ein det opp, som vaksne mennesker. Så kanskje ho burde ringt deg før og sagt, hei store nyheiter eller som du skriv, sendt ein sms. Det er normalt i ein kvardag der ein ikkje får tid til alt og alle.

  Og så må eg berre sei, du er ein vidunderleg person! Du gjer verden bedre ved å vere deg og dele ein ærleg profil om kropp og helse. Takk!! Vi må alle vere som vi er, både med og uten store eller små magar. Så hald fast i dei som vil deg godt. Gode venner skal løfte kvarandre opp!

 4. Flott innlegg 🙂 Helt ærlig, så synes jeg uansett at Hun burde delt en så stor nyhet med deg. Selv om det var en stund siden dere hadde snakket sammen. Vennskap skal gå begge veier. Helt enig med deg, man må velge sine venner med omhu. Har samme tankene dine rundt vennskap. Jeg er nå 31 år og har brukt alt for mange år på å holde vennskap I gang, leve opp til andres forventninger og bare gi og gi. Har kuttet ut noen sakte men sikkert, men har fortsatt ett langt stykke å gå. Er ikke bare bare å kutte ut folk man har vært venner med 10-15 år. Har 15 stk som er mine nærmeste og det har heller ikke jeg kapasitet og krefter til 🙂 Vennskap skal gå begge veier og man må omgås folk som inspirerer, gir energi, glede, ærlige-og trygge samtaler og gode opplevelser 🙂

 5. Annika sier:

  Jeg tenker at vi skal spise noe godt og dele en flaske snart ????

 6. Tusen takk, flotte Magna!! Alltid like hyggelig med en kommentar fra deg 😀

 7. Det er jeg helt enig med deg i, Miriam. Samtidig så forstår jeg også at man gjerne vil ha jevnlig omgang for å faktisk «forbli» venner! Tror bare det blir ekstra vanskelig når man ikke har en 9-16 jobb, men gjerne er i arbeid når de fleste andre har fri. Når skal man da få tid?
  Som du sier: ta vare på de som tilfører deg noe. Et tips jeg skal ta med meg videre 🙂

 8. Helt enig med deg, Cathrin! Det går begge veier, men da også like mye fra meg til henne som fra henne til meg. Jeg vet jeg må bli flinkere, men jeg kan likevel ikke ta alt ansvar…

  Tusen takk for utrolig gode ord, Cathrin! Det setter jeg veldig pris på 🙂

 9. Ja, kanskje? Men samtidig forstår jeg jo veldig godt at man ikke tar hele ringerunden! I dag er det jo så vanlig at ting legges ut på facebook, og på denne måten får man med seg det meste som skjer. Når det ikke legges ut der forstår jeg jo veldig godt at man ikke kan huske alle på telefonliste 😛

  Helt enig med deg i at man må ha vennskap som går begge veier. Får man ikke til det blir det plutselig mye jobb på den ene parten som fort kan tappes for både glede og energi. Jeg har nok en lang vei å gå med å luke ut venner jeg også, men det er jammen ikke lett… Takk for at du deler, Linn Jeanette!

 10. Jaaaa, mer enn gjerne Nika <3

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits