arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Når ingenting er håndfast

Jeg må bare få begynne med å si takk for de gode rådene dere kom med om hvordan jeg bedre kan slappe av i hverdagen. Jeg slo til allerede i går og rundet en hel sesong med Suits før jeg la meg tidlig (med telefonen på stua) og sov helt til jeg våknet i dag tidlig. Jeg har ikke tid til å være syk mer nå, men gir meg selv denne siste dagen til å komme meg til hektene igjen. Jeg ser jo nå at setningen «jeg har ikke tid til å være syk mer, men trenger å slappe av» er litt selvmotsigende, men sånn er det bare 😛 hahah..

Jeg kan likevel ikke si at disse to fridagene bare har blitt brukt til avslapping, for jeg har også fått litt tid til å tenke gjennom hva jeg faktisk har lyst til å gjøre med livet mitt. Jeg kommer på ingen måte til å forbli PT for alltid (så løp og kjøp folkens, du vet aldri når jeg forsvinner ;D neida. joda). Det å hele tiden måtte vurdere om man trenger nye kunder, hvem man skal ta inn, hvordan man skal jobbe og hvor mye man har råd til å ta seg fri (for å være syk, feks) er utrolig stressende, og gjør nok ikke godt for en allerede stresset kropp over en lengre periode. Det er selvsagt ikke snakk om at jeg skal slutte som PT i dag (jeg elsker alle kundene mine), men en gang i fremtiden kommer det jo til å være nok. Jeg er utdannet kjemiker, men heller ikke dette er noe jeg kunne tenke meg å falle tilbake på. Jeg liker nemlig å jobbe med menneskene som finnes i bransjen jeg er i nå, og kunne tenke meg å fortsette i denne, om så ikke som stedlig PT for alltid.

Spørsmålet som dermed reiser seg (for de oppmerksomme kan jeg nå meddele at: ja, jeg har også studert jus) er hva fanken jeg skal gjøre når dette ikke lenger er bra nok? Det å «go with the flow» har aldri vært helt min greie, så jeg behøver å planlegge hvordan livet mitt skal være om 3 år allerede nå. Skal jeg bli gymlærer, siden det å jobbe med ungdom er noe jeg alltid har hatt lyst til? Skal jeg utvikle mitt eget konsern og bli den nye Røkke i treningsbransjen? Eller skal jeg bare forbli her jeg er nå, og ta det som det kommer?

Djises, I dont know. Men om du har noen forslag så tas de imot med åpne armer 😉

//Camilla

6 svar til “Når ingenting er håndfast”

 1. Linn sier:

  Aner ikke om du synes det virker spennende. Men jeg kan se for meg deg som fysioterapeut jeg? Eventuelt naprapat. Så får du jobbet med mennesker, innen helse/trening, får vesentlig mer «rutine» over dagene dine..og ja.. Får brukt masse av kunnskapen du allerede har!:)

 2. Kristina sier:

  Jeg har absolutt ikke peiling på hva jeg vil studere enn gang.. Eller, joda, noen ønsker, men hva jeg skal bli aner jeg ikke. Drømmer litt om PT selv jeg da, eller fysioterapaut. Noe inne kropp, trening, helse må det bli, men Foreløbig er jeg ikke så mye som i gang med det en gang. Men det blir (har jeg sagt i to år!!)

 3. Andrea sier:

  Bare ikke slutt å blogg!!!

 4. S sier:

  Å være ungdomsskolelærer – verdens mest givende jobb! Jeg elsker hver dag fra ende til annen, og det tror jeg virkelig du hadde gjort også. Finefine ungdommer med alskens utfordringer og massevis av energi!
  Der hadde du gjort stor suksess – vi trenger flere sterke personer med gode, sunne holdninger -som også selv har vært gjennom en vinternatt eller to, samt tenkt alle tanker det går an å tenke. Alle egenskapene du har er jo helt perfekte i skolen, kanskje spesielt til den alderen 🙂 Du kommer til å ELSKE det – doooo it! 🙂
  Husk å ta vare på deg selv, kjære du. Smask fra S

 5. Lærer er faktisk noe jeg virkelig kunne tenke meg å bli, og jeg har snust litt på tanken om å bli gymlærer. Tror dette hadde vært en ekstremt givende jobb! Kanskje jeg rett og slett skal gå for det? 😀
  Smask tilbake, og God førjul <3

 6. Charlotte sier:

  Ser virkelig for meg deg som lærer, du har jo både gym, naturfag og rettslære? Trenger bare pedagogikken eller? 🙂

  Vil forresten si takk for en flott og inspirerende blogg 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits