arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Når kroppen ikke spiller på lag.

/inneholder annonselenker

Natten har ikke bydd på mye søvn, men jammen har jeg ikke kommet meg opp og fått jobbet litt likevel. Jeg har slitt skikkelig med stråling ut i hendene og armer som dovner bort om natten den siste tiden, og lurer på om det ikke kan være lurt med en liten legetime snart. Jeg vil bare ikke innrømme det. For tenk om det er noe gæærnt? Jeg vil heller leve i uvitenhet enn å få det sort på hvitt at jeg, som resten av familien, må forberede meg på et liv med muskelsmerter og nervevondt herfra til månen. Men… Det kan jo være at jeg bare har sovet feil og at det ikke er noe galt også, og det hadde jo vært ganske deilig å få den beskjeden. Jeg skal bestemme meg i løpet av dagen, men frem til det skal jeg drømme meg bort i interiørnyhetene som har dukket opp hos Ellos.

Etter at vi i forrige uke fikk besøk av svigermor og endelig fikk noen bilder opp på veggen har jeg nemlig fått litt blod på tann og bestemt meg for at jeg skal gjøre denne leiligheten til et hjem. Du vet, et sted man kommer inn og tenker «WOW!!» og ikke «wow….». Jeg skal få opp de barstolene på kjøkkenet, handle inn noen grønne planter og få litt flere bilder opp på veggene, og etterhvert tror jeg jammen det kan bli ganske bra! Jeg liker skikkelig godt disse posterene, og tror kanskje «no. 1» må opp i stua. Av åpenbare grunner.

Du finner posterene HER  og enda flere HER

Heldigvis kan jeg sende alt tilbake om fargene ikke passer inn her hjemme – jeg har det med å gå litt over styr når jeg først handler 😛

Nei, nå skal jeg dra denne slappe, vonde kroppen på trening, og deretter på Dagfinn Lyngbø show med noen venner. Dere finner dagens økt på instagram litt senere – legg meg gjerne til! 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits