arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Når skal vi egentlig spise?

Gos morgen solstråler! I dag har jeg hatt verdens lateste morgen, i den grad man kan kalle det noe sånt når klokka ikke en gang er slått 10… Alarmen sto nemlig på 0740 i dag tidlig, slik at jeg skulle ha god tid til å spise, blogge, ordne og fikse før kurset «inversjoner og floorwork med Jon Yuen og Mikael Kristiansen» begynner klokken 11. Planen var selvsagt å ha supergod tid, men siden jeg seriøst ikke fungerer om morgenen er jeg fremdeles i morgenkåpa, og har akkurat satt meg ned foran pcen. Jeg skulle virkelig ønske jeg var et morgenmenneske, men jeg må nok snart forsone meg med tanken på at det ikke er sannheten.

Om ikke annet har jeg i allefall hatt god tid til å lage en god frokost til meg og A. Jeg synes det er så utrolig hyggelig å start en fridag på denne måten! Er det flere som er enige med meg? Egg, spekeskinke, tomater og masse god frukt er selvskrevent på vårt frokostbord, og i dag hadde vi også igjen noen magre kyllingpølser fra et eller annet denne uken.P1040878 P1040880 P1040884Det er absolutt ingenting i veien for å nyte slik mat som dette til frokost! Det er som jeg pleier å si til kundene mine: det er ikke typen mat som må begrenses, men mengdene. Spiser du en stor frokost? Vel, da trenger du kanskje ikke en like stor lunsj. Kanskje holder du deg mett helt til middag? Faktum er også at dersom du lar sultfølelsen styre når du faktisk spiser så vil du sjeldent ha i deg for mye. For hvor mange av oss venter egentlig med å spise til vi faktisk er sultne? Enten er det søtsuget som melder seg, at klokka forteller deg at det er lunsjtid eller at det skjer noe sosialt som tilsier at vi skal spise, og da er det jo ikke rart at ting går litt skeis!

Sagt med andre ord: spis frokosten din med god samvittighet og vent med lunsjen (eller middagen) til du faktisk er sulten, så kommer du til overleve denne lørdagen også! 😀

Da sier jeg adios og stikker på kurs dere! Følg meg gjerne på snao (camillalor) om dere vil se meg gjøre sprell jeg absolutt ikke kan i dag 😀

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits