arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

NRK, Beyonce og morsom trening!

God formiddag alle sammen! Har dere hatt en fin uke så langt? Det beste med denne uka etter påske er, spør du meg, at det blir helg igjen så sinnsykt fort. Tre-fire dager på jobb, så er det gjort liksom! For meg er dagen i dag siste arbeidsdag for uka, rent «fysisk» i allefall. Jeg skal jo selvsagt jobbe med både det ene og det andre i morgen også, men jeg kan, om jeg vil, gjøre det hjemmefra. Kjenner jeg meg selv rett så vil jeg sikkert ikke det.

Dagen i går var fullspekket fra ende til annen, med hyggelige møter, en date med NRK mp3 og twerkekurs på Vulkan. Det er faktisk vanskelig å velge høydaren blant disse, også, for alt var så sinnsykt gøy!! Siden jeg var liten har jeg drømt om å bli radiovert, og da jeg endelig fikk levd ut denne drømmen i går var liksom standarden satt for dagen. Jeg fikk på høretelefoner, satte meg ned i den myke stolen og plasserte munnen tett inn til den flate mikrofonen før det braket i vei. Det hele var som å være i en slags boble av lykke, glede, kattepuser og enhjørninger på en og samme gang, og jeg tror faktisk ikke jeg kommer til å oppleve noe liknende igjen noen gang. Jeg mener, det var kult å være på TV også, men dette.. Det tok kaka!!!! Kanskje jeg må begynne å lage podcaster, bare for å få levd ut drømmen litt i hverdagen også? Ka dokk tænke? 🙂

Klippet finner du HER2016-03-30 15.54.41 2016-03-30 15.54.28 2016-03-30 15.54.16-1 2016-03-30 15.53.11

På kvelden, etter en fantastisk trening med de 10 jentene som er med på livstilskurs, var det altså duket for «Beyonce danseskole», og herregud… Det levde så sinnsykt opp til navnet!! Tror ikke jeg har kosa meg så mye på evigheter, bortsett fra i radioen da, men det blir noe annet. Læreren, ei fantastisk dame fra Island (som snakket svensk, norsk, engelsk og spansk!!) hadde tidenes attitude og fikk i alle fall meg til å komme i kontakt med min indre diva. For du vet «we aint basic bitches, were here to dance. Were here to be sexyyy». Og ja, det var vi søren meg også! I går lærte vi å twerke, i tillegg til koreografi til den nye låta til Beyonce, og jeg var så sliten i hoftene mine da jeg gikk derfra at jeg slet med å gå!

Og dette er det trening skal være for meg: Gøy, lærerikt og effektivt på en og samme gang. Det å gjøre ting som man helt genuint finner glede i, og som gjør at man ikke trenger å tenke på om man skal gi alt eller ikke.. Det er gull for meg! Hva er den beste treningen for deg?

Nå må jeg hive meg rundt og komme meg på jobb før dagens timer, slik at helga kommer litt fortere 😀 Skal ta masse bilder fra neste kurs, slik at dere kan se hvor gøy det er !

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits