arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

NRK, Beyonce og morsom trening!

God formiddag alle sammen! Har dere hatt en fin uke så langt? Det beste med denne uka etter påske er, spør du meg, at det blir helg igjen så sinnsykt fort. Tre-fire dager på jobb, så er det gjort liksom! For meg er dagen i dag siste arbeidsdag for uka, rent «fysisk» i allefall. Jeg skal jo selvsagt jobbe med både det ene og det andre i morgen også, men jeg kan, om jeg vil, gjøre det hjemmefra. Kjenner jeg meg selv rett så vil jeg sikkert ikke det.

Dagen i går var fullspekket fra ende til annen, med hyggelige møter, en date med NRK mp3 og twerkekurs på Vulkan. Det er faktisk vanskelig å velge høydaren blant disse, også, for alt var så sinnsykt gøy!! Siden jeg var liten har jeg drømt om å bli radiovert, og da jeg endelig fikk levd ut denne drømmen i går var liksom standarden satt for dagen. Jeg fikk på høretelefoner, satte meg ned i den myke stolen og plasserte munnen tett inn til den flate mikrofonen før det braket i vei. Det hele var som å være i en slags boble av lykke, glede, kattepuser og enhjørninger på en og samme gang, og jeg tror faktisk ikke jeg kommer til å oppleve noe liknende igjen noen gang. Jeg mener, det var kult å være på TV også, men dette.. Det tok kaka!!!! Kanskje jeg må begynne å lage podcaster, bare for å få levd ut drømmen litt i hverdagen også? Ka dokk tænke? 🙂

Klippet finner du HER2016-03-30 15.54.41 2016-03-30 15.54.28 2016-03-30 15.54.16-1 2016-03-30 15.53.11

På kvelden, etter en fantastisk trening med de 10 jentene som er med på livstilskurs, var det altså duket for «Beyonce danseskole», og herregud… Det levde så sinnsykt opp til navnet!! Tror ikke jeg har kosa meg så mye på evigheter, bortsett fra i radioen da, men det blir noe annet. Læreren, ei fantastisk dame fra Island (som snakket svensk, norsk, engelsk og spansk!!) hadde tidenes attitude og fikk i alle fall meg til å komme i kontakt med min indre diva. For du vet «we aint basic bitches, were here to dance. Were here to be sexyyy». Og ja, det var vi søren meg også! I går lærte vi å twerke, i tillegg til koreografi til den nye låta til Beyonce, og jeg var så sliten i hoftene mine da jeg gikk derfra at jeg slet med å gå!

Og dette er det trening skal være for meg: Gøy, lærerikt og effektivt på en og samme gang. Det å gjøre ting som man helt genuint finner glede i, og som gjør at man ikke trenger å tenke på om man skal gi alt eller ikke.. Det er gull for meg! Hva er den beste treningen for deg?

Nå må jeg hive meg rundt og komme meg på jobb før dagens timer, slik at helga kommer litt fortere 😀 Skal ta masse bilder fra neste kurs, slik at dere kan se hvor gøy det er !

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits