arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ny jobb for en dag!

Jeg sitter her og forsøker å sette sammen en kalender for høsten, men merker at hodet  drifter mer og mer ut av fokus. For å være helt ærlig fatter jeg ikke hvordan folk klarer å være kreative før klokken er 14?! Jeg gjesper, spiser og sutrer om hverandre, og er egentlig bare potte sur for at jeg i det hele tatt gadd å klyve ut av senga klokka 8 når jeg fint kunne sovet til nå uten at det hadde gått utover noe som helst.. Jeg kan likegreit innrømme det en gang for alle: jeg er et realt B-menneske.

Men, nå er jeg jo oppe og kan likegreit gjøre det beste ut av denne morgenen før jeg stikker ned til sentrum og lillesøsters nyåpnede kafé. På mandag gikk nemlig startskuddet for «Sunt & Godt» ved Ringnes Park, og i dag er jeg så heldig å få lov til å være med litt! 😀 Det er virkelig en kafé etter min smak som serverer ferskpressede juicer, smoothier, proteinsmoothier, salater, grove baguetter og andre deilige, sunne, økologiske og sukkerfrie alternativer. Jeg gleder meg aller mest til de sukkerfrie frappuccinoene, som jeg garantert kommer til å leve på i dag… Jeg kan lage en til deg også om du kommer innom – jeg er der fra ca 1300! 😀 Thorvald Meyersgate 18, vi ses 🙂

P1060519 P1060523 P1060526 P1060534

//Camilla

[Instagram-feed]

 

 

4 svar til “Ny jobb for en dag!”

  1. Jenny sier:

    Haha! Må le litt. Var der på søndag for å se etter min elskede kokosbollefabrikk som var der før, men så var det ny butikk som åpnet snart isteden. Så det sto kokosboller der da, kan jeg spørre hva slags kokosboller det er? ? hver gang jeg er i Oslo må jeg ha de, de er dødsgode ?

    Ellers høres det veldig bra ut, har de riktige kokosboller kommer jeg uansett innom neste gang jeg er i byen ?

  2. De har de vanlige kokosbollene også – fra kokosbollefabrikken 😉
    Helt enig med deg i at de er de beste som finnes! 😀 Velkommen innom neste gang du er i byen :*

  3. Fantastisk! Gleder meg til å ta turen innom 😀

  4. Det er virkelig fantastisk! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits