arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Pannekakene du kan spise med god samvittighet!

Planen var å bli skikkelig frisk til i dag, slik at jeg kunne ta fatt på alt som sto på agendaen, men kroppen ville det visst annerledes enn meg.. For å beskrive tilstanden vil jeg gjerne ta dere med på en reise inn i Saharas ørken. I Juli. Midt på dagen. Velkommen til min hals!

Det blir med andre ord en dag hjemme på sofaen i dag. Jeg vet jeg sa at jeg skulle dele mitt 30minutters program med dere i dag, men siden jeg ikke orket å trene i det hele tatt i går (bortsett fra typ 2 sett med strakmark) har jeg ikke fått tatt noen bilder. En blogg uten bilder blir litt som Sahara uten vann – tørt, kjedelig og forlatt, så derfor disket jeg i stedenfor sammen en pannekakerøre i dag tidlig og lagde disse:

Lapper av Cottage Cheese og havregryn!

Det aller beste med disse, rent bortsett fra at de smaker godt, er rett og slett at de er raske å lage, fulle av proteiner og veldig mettende. Jeg synes selv at de fleste lapper og pannekaker holder svært kort i magen, men det problemet får du ikke her 😀

♥ 1 egg
♥ 50 g havregryn
♥ 150 g Cottage Cheese
♥ 1 ss Funksjonell kakemiks*
♥ Vann til passelig konsistens

Bland alt sammen med en stavmikser og tilsett vann til slutt slik at du får en passelig konsistens på røren. Du trenger absolutt ikke bruke kakemiks, men jeg synes den gir en fin smak til hele røren! Litt sukrin gold på toppen gjør samme nytta.

Smør litt kokosolje i en panne, sett den på medium varme og ha ca 1 spiseskje med røre for hver lapp. Smør de litt utover slik at de ikke blir så tykke og la de steke i 2-3 minutter på hver side. Denne oppskriften gav 4, store lapper 🙂

På toppen strødde jeg frosne, selvplukkede blåbær og litt søtning, og ventet til det hele hadde smeltet før jeg begynte å spise. Det ble nesten like godt som bestemors hjemmelagede blåbærsyltetøy – nesten  😉 

Da skal jeg jammen legge meg ned på sofaen, mate meg selv med litt nesespray og ellers grave meg ned i den engelske versjonen av «Harry Potter og Føniksordenen». Ja, jeg digger de bøkene, og det tror jeg alltid at jeg kommer til å gjøre!

Ønsk meg god bedring a, dere 🙂

//Camilla

6 svar til “Pannekakene du kan spise med god samvittighet!”

 1. Yngvild sier:

  Lapper og pannekaker er noe av det beste jeg vet, også finnes det så mange forskjellige gode (og sunne) varianter! Tror det blir kveldsmaten i dag altså 😉
  God bedring! 🙂

 2. Kristel Andrea sier:

  Ble nettopp frisk jeg! Så ønsker jeg masse god bedring!

 3. Kristel Andrea sier:

  Ønsker deg masse god bedring*

 4. Lene sier:

  Velkommen (ufrivillig) i klubben! Her går det i en halsbetennelse som fremdeles klamrer seg fast, og da er det neimen ikke så godt å svelge mat heller – men pannekaker fristet veldig, så jeg tror nesten det må lages i morgen! Jeg liker de litt tjukke, og blåbær som topping er digg 😀

  God bedring! Kos deg med Harry Potter; blir aldri lei av å lese de bøkene selv, de gir meg like mye leseglede hver gang!

 5. Julie Furu sier:

  Huff, masse god bedring! Ble pannekaker til lunsj her i dag, for å si det sånn:) Og det tror jeg skal bli noe fast nå som jeg er mye hjemme i forbindelse med bachelorskriving;)

 6. Heldigvis frisk igjen nå 😀 De er sykt gode, så kjør på 😉

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits