arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Pannekakene du kan spise med god samvittighet!

Planen var å bli skikkelig frisk til i dag, slik at jeg kunne ta fatt på alt som sto på agendaen, men kroppen ville det visst annerledes enn meg.. For å beskrive tilstanden vil jeg gjerne ta dere med på en reise inn i Saharas ørken. I Juli. Midt på dagen. Velkommen til min hals!

Det blir med andre ord en dag hjemme på sofaen i dag. Jeg vet jeg sa at jeg skulle dele mitt 30minutters program med dere i dag, men siden jeg ikke orket å trene i det hele tatt i går (bortsett fra typ 2 sett med strakmark) har jeg ikke fått tatt noen bilder. En blogg uten bilder blir litt som Sahara uten vann – tørt, kjedelig og forlatt, så derfor disket jeg i stedenfor sammen en pannekakerøre i dag tidlig og lagde disse:

Lapper av Cottage Cheese og havregryn!

Det aller beste med disse, rent bortsett fra at de smaker godt, er rett og slett at de er raske å lage, fulle av proteiner og veldig mettende. Jeg synes selv at de fleste lapper og pannekaker holder svært kort i magen, men det problemet får du ikke her 😀

♥ 1 egg
♥ 50 g havregryn
♥ 150 g Cottage Cheese
♥ 1 ss Funksjonell kakemiks*
♥ Vann til passelig konsistens

Bland alt sammen med en stavmikser og tilsett vann til slutt slik at du får en passelig konsistens på røren. Du trenger absolutt ikke bruke kakemiks, men jeg synes den gir en fin smak til hele røren! Litt sukrin gold på toppen gjør samme nytta.

Smør litt kokosolje i en panne, sett den på medium varme og ha ca 1 spiseskje med røre for hver lapp. Smør de litt utover slik at de ikke blir så tykke og la de steke i 2-3 minutter på hver side. Denne oppskriften gav 4, store lapper 🙂

På toppen strødde jeg frosne, selvplukkede blåbær og litt søtning, og ventet til det hele hadde smeltet før jeg begynte å spise. Det ble nesten like godt som bestemors hjemmelagede blåbærsyltetøy – nesten  😉 

Da skal jeg jammen legge meg ned på sofaen, mate meg selv med litt nesespray og ellers grave meg ned i den engelske versjonen av «Harry Potter og Føniksordenen». Ja, jeg digger de bøkene, og det tror jeg alltid at jeg kommer til å gjøre!

Ønsk meg god bedring a, dere 🙂

//Camilla

6 svar til “Pannekakene du kan spise med god samvittighet!”

 1. Yngvild sier:

  Lapper og pannekaker er noe av det beste jeg vet, også finnes det så mange forskjellige gode (og sunne) varianter! Tror det blir kveldsmaten i dag altså 😉
  God bedring! 🙂

 2. Kristel Andrea sier:

  Ble nettopp frisk jeg! Så ønsker jeg masse god bedring!

 3. Kristel Andrea sier:

  Ønsker deg masse god bedring*

 4. Lene sier:

  Velkommen (ufrivillig) i klubben! Her går det i en halsbetennelse som fremdeles klamrer seg fast, og da er det neimen ikke så godt å svelge mat heller – men pannekaker fristet veldig, så jeg tror nesten det må lages i morgen! Jeg liker de litt tjukke, og blåbær som topping er digg 😀

  God bedring! Kos deg med Harry Potter; blir aldri lei av å lese de bøkene selv, de gir meg like mye leseglede hver gang!

 5. Julie Furu sier:

  Huff, masse god bedring! Ble pannekaker til lunsj her i dag, for å si det sånn:) Og det tror jeg skal bli noe fast nå som jeg er mye hjemme i forbindelse med bachelorskriving;)

 6. Heldigvis frisk igjen nå 😀 De er sykt gode, så kjør på 😉

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits