arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

Ny uke, nye muligheter – hurra! Eller noe i den duren. Selv er jeg i litt rævva form, så her har det holdt med en lang tur med hunden i dag, men bortsett fra det så er vel den nye uken i gang, ja. Kjøleskapet ble fylt opp allerede på lørdag, middagslisten for uken er klar og om litt over en uke så svosj – stikker vi til Thailand! 😀 Det blir 11 dager med sol, mojitos og lange strender. Tror jeg. Vi har ikke planlagt så mye enda egentlig, og det er egentlig ganske deilig! Hotell for de to første nettene i Bangkok er bestilt, og etter det tar vi det litt som det kommer. Akkurat slik jeg liker det!

Denne ferien kommer virkelig i grevens tid også, for om en liten måned lanserer jeg en helt ny nettside. En nettside som kommer til å gi meg tonnevis med glede, og akkurat like mye arbeid. Jeg skal fortelle dere mye mer om dette bare de siste justeringene fra webdesigneren er gjort, men det jeg i kan si allerede er at det handler om hjemmetrening, og at vi har jobbet med dette siden… September tror jeg? Jeg har grått en del siden den gang, drukket mye vin og ikke ikke minst revet av meg noen tjafser med hår, og nå som målstreken endelig kan skimtes i det fjerne… Så er det egentlig bare blitt enda verre! Jeg er veldig glad i prosjekter og jeg elsker å jobbe med nye ting, men fullføringsdelen.. Det er ikke min sterke side.

Jeg blir nemlig så forbanna redd! Redd for at det ikke skal gå, for at andre skal tenke at den jobben jeg har gjort ikke er god nok og ikke minst for at det ikke skal bli så bra som jeg håper. Samtidig vet jeg jo at det bare er å kaste seg i det, og at alle aldri kommer til å bli fornøyde uansett. Og det må jo være helt greit? Jeg er tross alt ikke fornøyd med hva alle andre gjør hele tiden jeg heller, men det ser ikke ut til at de mister nattesøvn av den grunn.

For, om jeg skal gjøre ting på bakgrunn av hva alle andre synes og mener hele tiden, da tror jeg at livet mitt hadde blitt fryktelig kjedelig. Ikke kunne jeg begynt å studere igjen (hjelp, tenk at jeg skal det), jeg burde sikkert ha fått meg en «ordentlig jobb» og jeg måtte garantert ha lagt fra meg bloggen. Og instagram. For hvem gidder vel å oute seg selv på sosiale medier? Tror jeg at jeg er noe, liksom?? (svaret på det er btw «ja»).

Jeg har dog aldri vært særlig god til å høre på alle andre, bortsett fra mamma som støtter meg uansett hva, så hvorfor begynne med det nå? Livet er for kort til å leves på andres premisser, eller noe.

Som lovet slenger jeg også med helgens pizzabaking i dag, enjoy!

Hvit, italiensk pizza

Pizzabunn
♥ Ønsket mengde hvetemel (tipo 0)
♥ En pakke tørrgjær
♥ 1 ts salt ish
♥ Lunkent vann

Sleng alt det tørre i en kjøkkenmaskin og sett den på. Det spiller ikke så stor rolle hvor mye det er, men er det typ 100 gram kan du sikkert halvere gjærmengden. Tilsett litt og litt vann til du har en fast deig (ikke mer en nødvendig). Sleng på heving så lenge du gidder. 1,5-2 timer er fint.

Topping
♥ Creme fraiche
♥ Spekeskinke
♥ Røkte kjøttpølser (jepp)
♥ Ost av ønsket slag
♥ Blåmuggost
♥ Champinjong

Jeg bruker pizzastein, men har du ikke det kan du bruke en vanlig stekeplate. Sett ovnen på maks varme, og sett pizzasteinen / stekeplaten inn i ovnen. Kjevle ut pizzadeigen til passelige størrelser, så tynne som mulig, før du legger de over på en trespade eller et bakepapir. Fyll på med creme fraiche (i stedenfor tomatsaus) og topp med det du liker.

Åpne ovnen og…

a) Bruk trespaden til å få pizzaen over på steinen
b) Ta ut stekebrettet, legg pizzaen over og få det inn i ovnen igjen.

Jo fortere du jobber jo varmere holder ovnen og pizzastenen / brettet seg!

Bon apetite 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits