arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

Ny uke, nye muligheter – hurra! Eller noe i den duren. Selv er jeg i litt rævva form, så her har det holdt med en lang tur med hunden i dag, men bortsett fra det så er vel den nye uken i gang, ja. Kjøleskapet ble fylt opp allerede på lørdag, middagslisten for uken er klar og om litt over en uke så svosj – stikker vi til Thailand! 😀 Det blir 11 dager med sol, mojitos og lange strender. Tror jeg. Vi har ikke planlagt så mye enda egentlig, og det er egentlig ganske deilig! Hotell for de to første nettene i Bangkok er bestilt, og etter det tar vi det litt som det kommer. Akkurat slik jeg liker det!

Denne ferien kommer virkelig i grevens tid også, for om en liten måned lanserer jeg en helt ny nettside. En nettside som kommer til å gi meg tonnevis med glede, og akkurat like mye arbeid. Jeg skal fortelle dere mye mer om dette bare de siste justeringene fra webdesigneren er gjort, men det jeg i kan si allerede er at det handler om hjemmetrening, og at vi har jobbet med dette siden… September tror jeg? Jeg har grått en del siden den gang, drukket mye vin og ikke ikke minst revet av meg noen tjafser med hår, og nå som målstreken endelig kan skimtes i det fjerne… Så er det egentlig bare blitt enda verre! Jeg er veldig glad i prosjekter og jeg elsker å jobbe med nye ting, men fullføringsdelen.. Det er ikke min sterke side.

Jeg blir nemlig så forbanna redd! Redd for at det ikke skal gå, for at andre skal tenke at den jobben jeg har gjort ikke er god nok og ikke minst for at det ikke skal bli så bra som jeg håper. Samtidig vet jeg jo at det bare er å kaste seg i det, og at alle aldri kommer til å bli fornøyde uansett. Og det må jo være helt greit? Jeg er tross alt ikke fornøyd med hva alle andre gjør hele tiden jeg heller, men det ser ikke ut til at de mister nattesøvn av den grunn.

For, om jeg skal gjøre ting på bakgrunn av hva alle andre synes og mener hele tiden, da tror jeg at livet mitt hadde blitt fryktelig kjedelig. Ikke kunne jeg begynt å studere igjen (hjelp, tenk at jeg skal det), jeg burde sikkert ha fått meg en «ordentlig jobb» og jeg måtte garantert ha lagt fra meg bloggen. Og instagram. For hvem gidder vel å oute seg selv på sosiale medier? Tror jeg at jeg er noe, liksom?? (svaret på det er btw «ja»).

Jeg har dog aldri vært særlig god til å høre på alle andre, bortsett fra mamma som støtter meg uansett hva, så hvorfor begynne med det nå? Livet er for kort til å leves på andres premisser, eller noe.

Som lovet slenger jeg også med helgens pizzabaking i dag, enjoy!

Hvit, italiensk pizza

Pizzabunn
♥ Ønsket mengde hvetemel (tipo 0)
♥ En pakke tørrgjær
♥ 1 ts salt ish
♥ Lunkent vann

Sleng alt det tørre i en kjøkkenmaskin og sett den på. Det spiller ikke så stor rolle hvor mye det er, men er det typ 100 gram kan du sikkert halvere gjærmengden. Tilsett litt og litt vann til du har en fast deig (ikke mer en nødvendig). Sleng på heving så lenge du gidder. 1,5-2 timer er fint.

Topping
♥ Creme fraiche
♥ Spekeskinke
♥ Røkte kjøttpølser (jepp)
♥ Ost av ønsket slag
♥ Blåmuggost
♥ Champinjong

Jeg bruker pizzastein, men har du ikke det kan du bruke en vanlig stekeplate. Sett ovnen på maks varme, og sett pizzasteinen / stekeplaten inn i ovnen. Kjevle ut pizzadeigen til passelige størrelser, så tynne som mulig, før du legger de over på en trespade eller et bakepapir. Fyll på med creme fraiche (i stedenfor tomatsaus) og topp med det du liker.

Åpne ovnen og…

a) Bruk trespaden til å få pizzaen over på steinen
b) Ta ut stekebrettet, legg pizzaen over og få det inn i ovnen igjen.

Jo fortere du jobber jo varmere holder ovnen og pizzastenen / brettet seg!

Bon apetite 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits