arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Planlegging er en dyd….

Jeg har aldri vært så god til å planlegge, jeg skal innrømme det, men det har egentlig aldri vært noe problem. Utenom den gangen vi ikke rakk flyet til Ålesund, selvsagt. Men bortsett fra det liker jeg å ta ting på sparket, å hive meg rundt i siste liten for å bli med på noe og å gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil det! Problemer dukker da selvsagt opp når jeg skal følge et treningsprogram og hele den «jeg vil noe annet i dag»- mentaliteten rett og slett blir satt på prøve. For dersom jeg vil bli god på akkurat det her, vel da kan jeg ikke alltid gjøre som jeg vil. Da må jeg ofre noen gøyale treninger til fordel for seige bakkeintervaller, og jeg må tørre å kjenne på de følelsene som ikke akkurat går under min «dette vil jeg»-kategori. Slik som syre i beina og dunkende puls.

P1040597

Og jeg må lære meg å planlegge… I dag skulle jeg nemlig ut på en 15 mintters motbakketest, noe som viste seg å skulle bli vanskeligere enn jeg hadde trodd. Det å finne en motbakke som varer i 15 minutter er nemlig ikke bare bare! A mente jeg burde ta turen til Grefsenkollen eller Tryvann, men sta som jeg er nektet jeg å sette meg i bilen for å kjøre til et sted jeg kunne løpe, så jeg gikk heller ut i skogen for å finne meg en bakke. Jeg googlet selvsagt litt først, og fant ut at det lå en topp her som var rundt 270 MOH, men glemte selvsagt at vi bor på omtrent 150 MOH og at differansen dermed ikke blir så himla stor. Etter mye om og men fant jeg likevel en dugelig bakke som ble fortært i et jafs på rundt 12 minutter før jeg forsto at jeg ikke hadde peiling på hvor jeg var…

90 minutter etter at jeg gikk ut døra var jeg inne igjen, med gjørme opp til anklene, en ødelagt hund og to trette bein som gleder seg til en varm dusj.. Jeg tror jeg kjører til Grefsenkollen neste gang.

PS: Det skjedde så mye, mye mer! Følg meg på snap @camillalor for flere oppdateringer 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits