arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Planlegging er en dyd….

Jeg har aldri vært så god til å planlegge, jeg skal innrømme det, men det har egentlig aldri vært noe problem. Utenom den gangen vi ikke rakk flyet til Ålesund, selvsagt. Men bortsett fra det liker jeg å ta ting på sparket, å hive meg rundt i siste liten for å bli med på noe og å gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil det! Problemer dukker da selvsagt opp når jeg skal følge et treningsprogram og hele den «jeg vil noe annet i dag»- mentaliteten rett og slett blir satt på prøve. For dersom jeg vil bli god på akkurat det her, vel da kan jeg ikke alltid gjøre som jeg vil. Da må jeg ofre noen gøyale treninger til fordel for seige bakkeintervaller, og jeg må tørre å kjenne på de følelsene som ikke akkurat går under min «dette vil jeg»-kategori. Slik som syre i beina og dunkende puls.

P1040597

Og jeg må lære meg å planlegge… I dag skulle jeg nemlig ut på en 15 mintters motbakketest, noe som viste seg å skulle bli vanskeligere enn jeg hadde trodd. Det å finne en motbakke som varer i 15 minutter er nemlig ikke bare bare! A mente jeg burde ta turen til Grefsenkollen eller Tryvann, men sta som jeg er nektet jeg å sette meg i bilen for å kjøre til et sted jeg kunne løpe, så jeg gikk heller ut i skogen for å finne meg en bakke. Jeg googlet selvsagt litt først, og fant ut at det lå en topp her som var rundt 270 MOH, men glemte selvsagt at vi bor på omtrent 150 MOH og at differansen dermed ikke blir så himla stor. Etter mye om og men fant jeg likevel en dugelig bakke som ble fortært i et jafs på rundt 12 minutter før jeg forsto at jeg ikke hadde peiling på hvor jeg var…

90 minutter etter at jeg gikk ut døra var jeg inne igjen, med gjørme opp til anklene, en ødelagt hund og to trette bein som gleder seg til en varm dusj.. Jeg tror jeg kjører til Grefsenkollen neste gang.

PS: Det skjedde så mye, mye mer! Følg meg på snap @camillalor for flere oppdateringer 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits