arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Plutselig ble alt klart!

knekkebrød2

God morgen alle sammen 🙂 Nå sitter jeg igjen med et knekkebrød i kjeften og er snart klar for «sol og bol» på Gym Ila. Vi har opprettet en egen torsdagsklubb hvor vi rett og slett møtes, trener armer og snakker shit. Jeg har vært på latsiden de siste 2 ukene og skyldt på at jeg har for mye å gjøre, men unnskyldningene mine strekker ikke til lenger så nå er det vel bare å møte opp!

Generelt sett er jeg ikke så veldig flink til å møte opp på ting. Jeg er ekstremt glad i å være hjemme og vil mye heller ha besøk her enn å reise ut! For altså det finnes ikke noe som er bedre enn å kunne krype rett i senga etter en lang dag og kveld! Jeg er derfor hun som gjerne inviterer til middag, men som helst ikke reiser bort for å spise. Noen som kjenner seg igjen?

knekkebrød brunost

I går var jeg også og hentet de nye brillene mine, noe som virkelig var på tide. Jeg har gått uten briller i alt for lang tid og har jo så vidt sett min egen nesetupp! Neida. Joda. Synet mitt er faktisk heftig dårlig på det ene øyet, og jeg tilbragte store deler av barndommen min med lapp foran øyet. Jeg gikk på alt som var foran meg, og eide hverken koordinasjon eller dybdesyn. Det hjalp tydeligvis ikke så mye, så jeg er fortsatt stuck med disse greiene.

Jeg forsøkte meg også på linser tidligere i høst ( » linser er såååå bra, du kommer til å få et helt nytt liv liksom!» ), men etter en måneds tid fant jeg ut at dette ikke var noe for meg. Ikke fikk jeg de skikkelig på, det fulgte med støv inn hele tiden og jeg brukte mer tid på å irritere meg over at de var ekle å ha på enn jeg brukte på å faktisk se. Det ble derfor til at jeg omsider bestilte meg briller likevel, og jeg angrer virkelig ikke. I tillegg fikk jeg med et par heftige solbriller på kjøpet, så jeg må jo bare være fornøyd!

Så da får vi se (haha) hva dagen bringer da dere! 😉 Men først: mer frokost..

Er det fler enn meg der ute som er avhengig av synsfremmende midler?

 

//Camilla

2 svar til “Plutselig ble alt klart!”

  1. Julie Furu sier:

    Mhm, egentlig veldig avhengig av det, men linser er kjipt når man sovner på toget eller på sofaen, briller er i veien, så da er det bare laser igjen, og det tør jeg ikke? Men planlegger å gå til anskaffelse av briller igjen, er jo kjekt å slippe hodepine liksom… Og å se da?

  2. CamillaL sier:

    Hahahah! Har tenkt på laser selv, men som du sier.. Jeg tør ikke! Det er ikke så dumt å se litt innimellom, nei ;D

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits