arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Plutselig ble alt klart!

knekkebrød2

God morgen alle sammen 🙂 Nå sitter jeg igjen med et knekkebrød i kjeften og er snart klar for «sol og bol» på Gym Ila. Vi har opprettet en egen torsdagsklubb hvor vi rett og slett møtes, trener armer og snakker shit. Jeg har vært på latsiden de siste 2 ukene og skyldt på at jeg har for mye å gjøre, men unnskyldningene mine strekker ikke til lenger så nå er det vel bare å møte opp!

Generelt sett er jeg ikke så veldig flink til å møte opp på ting. Jeg er ekstremt glad i å være hjemme og vil mye heller ha besøk her enn å reise ut! For altså det finnes ikke noe som er bedre enn å kunne krype rett i senga etter en lang dag og kveld! Jeg er derfor hun som gjerne inviterer til middag, men som helst ikke reiser bort for å spise. Noen som kjenner seg igjen?

knekkebrød brunost

I går var jeg også og hentet de nye brillene mine, noe som virkelig var på tide. Jeg har gått uten briller i alt for lang tid og har jo så vidt sett min egen nesetupp! Neida. Joda. Synet mitt er faktisk heftig dårlig på det ene øyet, og jeg tilbragte store deler av barndommen min med lapp foran øyet. Jeg gikk på alt som var foran meg, og eide hverken koordinasjon eller dybdesyn. Det hjalp tydeligvis ikke så mye, så jeg er fortsatt stuck med disse greiene.

Jeg forsøkte meg også på linser tidligere i høst ( » linser er såååå bra, du kommer til å få et helt nytt liv liksom!» ), men etter en måneds tid fant jeg ut at dette ikke var noe for meg. Ikke fikk jeg de skikkelig på, det fulgte med støv inn hele tiden og jeg brukte mer tid på å irritere meg over at de var ekle å ha på enn jeg brukte på å faktisk se. Det ble derfor til at jeg omsider bestilte meg briller likevel, og jeg angrer virkelig ikke. I tillegg fikk jeg med et par heftige solbriller på kjøpet, så jeg må jo bare være fornøyd!

Så da får vi se (haha) hva dagen bringer da dere! 😉 Men først: mer frokost..

Er det fler enn meg der ute som er avhengig av synsfremmende midler?

 

//Camilla

2 svar til “Plutselig ble alt klart!”

  1. Julie Furu sier:

    Mhm, egentlig veldig avhengig av det, men linser er kjipt når man sovner på toget eller på sofaen, briller er i veien, så da er det bare laser igjen, og det tør jeg ikke? Men planlegger å gå til anskaffelse av briller igjen, er jo kjekt å slippe hodepine liksom… Og å se da?

  2. CamillaL sier:

    Hahahah! Har tenkt på laser selv, men som du sier.. Jeg tør ikke! Det er ikke så dumt å se litt innimellom, nei ;D

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits