arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Prøv denne måten å starte økten på!

God morgen alle sammen! Håper dere alle har sovet akkurat like godt som meg i natt? Jeg sovnet i allefall som en stein rett etter middag i går, og våknet uthvilt og god for en liten halvtime siden. Det blir ofte slik her hos oss siden vi begge jobber så sent. I går gikk jeg vel inn døra her hjemme rundt 2230, heiv i meg middagen (søtpotetlasagne ala Stokkeland) og krøyp deretter rett inn mellom laknene. Egentlig hadde jeg lyst til å se en episode av SKAM før jeg inntok sovestillingen, men jeg vet at hvis jeg først ser 1, så ser jeg fort 4. Og når jeg ser TV på kvelden får jeg heller ikke sove… Hjernen min påvirkes utrolig mye av lys, så her hjemme (vi høres kanskje litt amish ut her nå) har vi begynt å slukke det meste av lys rundt 21. Stearinlys og små lamper er på, men tv og taklamper er slukket. Vi begynte vel med dette for litt over en uke siden, og jeg kan ikke annet enn innrømme at søvnkvaliteten min har steget betraktelig. Jeg sovner fortere, sover bedre og våkner til og  med tidligere av meg selv! Plutselig har jeg tid til å se den ene episoden av SKAM til frokost i stedenfor 😀 Og har du ikke sett den enda? Vel, du finner den HER. Jeg lover deg, du blir hekta.

Jeg syns det har vært nok snakk om enkelte menns meninger i det siste, selv om jeg sikkert tar det opp igjen allerede i morgen, så jeg tenkte vi skulle ta et lite avbrekk fra dette i dag med noe treningsrelevant i stedenfor! Dere kan også være med meg på dagens økt om dere legger meg til på snap, Camillalor.

Det jeg vil sette på agendaen i dag er dette med egenmassasje. Dette er ikke noe jeg gjør hver gang, men heller noe jeg legger inn om jeg føler meg ekstra sliten og stiv og rett og slett vil ha en myk start på økta. Jeg putter noe god musikk på øret (sjekk ut spotify sin liste, «your favourite coffeehouse»), puster helt ned i magen og lukker ute omverdenen for en stagget stund mens jeg knekker opp ryggen og ruller litt over den muskulaturen jeg vil myke opp. Om egenmassasje har så mye effekt, vel. Det øker blodsirkulasjonen til området og kan gi deg bedre bevegelighet i den påfølgende treningen. Det er likevel viktig å understreke at bevegeligheten du oppnår vil være akutt, ikke permanent. Om egenmassasje gjør noe mer enn dette.. Vel, jeg skal i allefall ikke påstå at det ligger noe magisk her, men det er sinnsykt deilig!

6L7A03926L7A0397

De områdene jeg ruller over er rygg, fra øverst til nederst, sete, bakside lår, legger, fremside og utside lår og litt på siden av den brede ryggmuskelen. Dette tar meg kanskje 5-10 minutter totalt. I begynnelsen kan det være lurt å bruke en rulle med en glatt overflate, og ikke minst begynne med å legge et lett press på rullen slik at det ikke gjør for vondt. Kjenn at du holder deg innenfor smertegrensen din, og utvid heller denne litt fra gang til gang!  6L7A04346L7A0436 6L7A0436 6L7A0457 6L7A0458 6L7A0459

For en god innføring i hvordan du skal bruke rulla må du gjerne se denne filmen, eller så er det rett og slett bare å prøve seg frem! Ingenting er feil her, selv om noe kan gjøre litt vondt 😛

Hvordan liker du best å starte øktene dine?

//Camilla

Alle bilder tatt av Stine Aas Nundal

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits