arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Prøv denne økten i dag!

Det å ikke få sove om natten er noe som virkelig har ødelagt mye for meg denne uken.. Enten er jeg ikke trøtt og ender opp med å sitte oppe til klokken passerer midnatt, eller så legger jeg meg i god tid, sovner og våkner opp noen timer senere og ligger og vrir meg til klokka ringer. Uansett blir det lite søvn, og nå er jeg så trøtt at jeg holder på å gå på veggen!! Likevel kommer ikke søvnen over meg, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

Jeg har aldri hatt problemer med dette tidligere og har nok heller vært den som sovner uansett og ender opp med hakket for mye tid under dyna. Nå er derimot ting snudd helt på hodet, og jeg forstår ikke hvordan jeg skal få vridd det tilbake. Jeg har forsøkt å lese bøker, kaste typen inn på gjesterommet (sorry), legge meg tidlig, legge meg sent, stå opp igjen på natten og gudene vet hva jeg ikke har prøvd meg på, men likevel sitter jeg her nå med øynene halvt igjen. Jeg får vel forsøke igjen i kveld, men gruer meg nesten allerede 😛

Kanskje dere har noen søvntips å komme med?

Selv med lite søvn, som også har resultert i litt lite trening, har jeg i allefall fått til å trene andre denne uken! Og jeg tenkte jeg kunne dele en av øktene med dere 🙂 Det er en skikkelig bootcampøkt, så utfør den gjerne med en venninne slik at dere kan pushe hverandre hele veien frem til mål. Jeg lover dere en helt fantastisk følelse etterpå 😉

bc1

Bootcamp

Monsterwalk: 3 x 10 meter
Glutebridge med strikk: 3 x 15

Bulgarsk splitbøy: 3 x 15
Pushups: 3 x 15

Renegade Rows: 3 x 15
Goblet Squat: 3 x 15

Six-ways: 3 x 15
Situp med ball: 3 x 15

Battleropes: 4 x 20 sekunder

bc3 bc2 bc4

Håper den faller i smak 🙂

//Camilla

3 svar til “Prøv denne økten i dag!”

  1. Ingvild sier:

    Leste akkurat dette blogginnlegget, kanskje det kan hjelpe deg? 🙂 http://m.hannemjas.blogg.no/1449414231_rutiner_for_god_svn.html

  2. Tusen takk Ingvild!! Skal se på det med en eneste gang 😀

  3. Emilie sier:

    Håper du har fått sove nå. Kan uansett anbefale deg å forsøke lavendel. Urten har beroligende egenskaper og fungerer godt for meg! Du kan innta i form av te, ha duftpinner/duftposer på soverommet eller smøre deg inn med krem/dusjsåpe før leggetid, men selv synes jeg det er best med noen dråper lavendelolje rett på puta. Du burde også sørge for å ha det helt mørkt og litt kjølig på soverommet. På dårlige dager legger jeg på rent sengetøy og tar en dusj, bare for å gjøre det ekstra deilig å legge seg.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits