arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Rett fra TV2 til VG !

God morgen alle sammen! For en gangs skyld er denne jenta oppe i grei tid, og ligger ikke og drunter under dyna til klokka kryper seg over 9. De sier jo at man må starte dagen tidlig for og lykkes, men jeg har nok fremdeles en del å lære før det faller meg naturlig.. Uansett når jeg legger meg vil jeg nemlig dra tiden så langt som overhodet mulig mellom laknene! Er det fler av dere der ute? Som virkelig elsker senga og nesten kunne flyttet inn der?

Jeg elsker spesielt å sove lenge etter dager hvor det har vært mye på tapeten. Dette kommer selvsagt av at kroppen rett og slett blir sliten, men også av at hodet mitt går på høygir til langt inn i nattetimene. Det tar lang tid før jeg sovner på slike dager ,og da er det jo ekstra godt å bli lenge under dyna.. Spesielt når det er godt og varmt under der, og iskaldt i rommet, brr! Dagen i går gikk faktisk såpass i ett at jeg ikke fikk i meg frokosten før klokka var over 18. Jeg spiste en 30 grams Atkinsbar da jeg sto opp, og litt True mellom slagene, men bortsett fra dette gikk det altså så i ett at jeg ikke fikk i meg fast føde før de fleste av dere var ferdige med middagen!

tv2 tv22 tv23

Det er visst ikke i alle posisjoner man er like fotogen… 😛

På planen i dag står det ett par PT-timer, masse programjobbing og besvaring av mail og et lite besøk hos VG (later selvsagt som om dette ikke er noen big deal, men sannheten er at Andreas sitter på gjesterommet og kan høre sommerfuglene som flakser rundt i magen min) før turen går opp på hytta med bestefar. Jeg visste nemlig ikke hva jeg skulle gi denne mannen til jul, for som dere vet så har besteforeldre absolutt alt! Det han derimot aldri får nok av er tid med barnabarna, så nå har jeg organisert en tur for tilnærmet alle søskenbarna mine og Mutte. Jeg gleder meg som en liten unge til kortspilling, vindrikking og lange frokoster, og håper inderlig jeg får oppdatert dere underveis også 🙂

Ha en strålende fredag, og en god helg! 😀

//Camilla

[instagram_feed]

 

2 svar til “Rett fra TV2 til VG !”

  1. Ingeborg sier:

    Håper dere får en kjempekoselig hyttetur.

  2. Tusen takk, Ingeborg 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits