arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Så nær døden er det lenge siden jeg har vært..

Jeg tror hver eneste morgen starter likt her hjemme hos oss. Kvelden i forvegen har jeg lovet typen at jeg skal være med å lufte hunden, men når klokken endelig ringer er det som regel han som kommer seg opp og går den vanlige runden med hunden. Jeg unskylder meg selvsagt med at de koser seg skikkelig på tur, og at jeg bare hadde forstyrret, og har derfor ikke dårlig samvittighet for at jeg bruker de første 10 minuttene av dagen på å sjekke mail, blogg og andre sosiale medier.

I går kom jeg meg likevel, av en eller annen grunn, opp og ble med ut på tur. Jeg gikk til og med innom butikken og rasket med frokost til oss før vi plasserte rumpene våre på kjøkkenstolene hjemme. Denne uvanlige starten på dagen fikk tydeligvis store følger senere også, da jeg etter trening fant ut at jeg skulle løpe intervaller sammen med Andreas. Til dere som enda ikke kjenner meg ordentlig må jeg bare avsløre at jeg hater å løpe. Jeg syns det er helt jævlig, i allefall dersom man må gjøre det lenge, og jeg kan til nøds sette opp tempoet på føttene for å rekke bussen. At jeg tar et steg opp på mølla, for så så løpe er med andre ord stort. Og det værste? Jeg likte det egentlig…

P1040597

Økten begynte som vanlig med litt styrketrening på baksiden av kroppen:

Rykkmark – 5 x 5
Roing i slynge – 3 x 12

Sittende roing – 3 x 10
GHR (kun hoftebevegelse) – 3 x 15 

Kick back – 3 x 15
Lek med strikk – 3 x 10-30

Før vi avsluttet med 3 x 45 sekunders drag på mølla, med 1 minutts pause. Egentlig var det noe gutta gjorde for å øve på testene de skal ha på fotballen utover våren, men som det konkurransemennesket jeg plutselig ble slang jeg meg på. Til min store overraskelse gikk det veldig bra, og jeg løp med en fart på 15km/t på første drag uten å egentlig bli sliten. Andre runde skrudde jeg derfor opp tempoet slik at jeg akkurat slo Andreas, og løp hele greia på 17,5km/t. Dette satt selvsagt i helt til siste drag, så jeg måtte bite i det sure eplet og avslutte på 15,5… Det sjuke er at jeg hostet i typ 6 timer etterpå, noe som vitner om at jeg er i alt for dårlig form og rett og slett må løpe litt oftere. Jeg gruer meg allerede…

P1040601P1040607

Har du trent enda denne uken?

Vi blogges snart, søtinger!

//Camilla

 

4 svar til “Så nær døden er det lenge siden jeg har vært..”

 1. Lene sier:

  You go girl! Her er det motsatt, jeg elsker å løpe — våknet opp til DET snødrysset i dag morges og tok derfor en løpetur.. kom hjem som en snømann, men fy så deilig det var! Merker at jeg ikke har helt den samme motivasjonen til styrketrening, men det hjelper helt klart å trene sammen med andre. Målet mitt er å bli sterkere i overkroppen dette vårsemesteret; fant ett fullkroppsprogram i en gammel ShapeUp-utgave, så nå er jeg i hvert fall i gang! Tusen takk for all motivasjonen du sprer gjennom både bloggen, instagram og snap – digger deg!

 2. Ingrid sier:

  Hei,

  Første gang jeg er innom bloggen din i dag og jeg har så vidt lest meg gjennom noen innlegg, men jeg ELSKER det du står for og at du er en sunn frisk jente som ikke strever mot å være som alle andre <3

  Jeg har personlig noen(mange) kilo ekstra og har nå så nå begynt med trening, og deg skal jeg virkelig følge videre for inspirasjon og motivasjon, så tusen takk! Jeg har ingen planer om å bli supermodell-tynn eller noen må om noe sommerkropp men bare en kropp som fungerer og som er frisk og at jeg føler meg vel.

  Jeg er str XL/XXL i klær, men jeg syns mange av treningstoppene og genserne er så stramme og ettersittende, noe jeg hater, så jeg lurte på om du hadde noen tips til hvor jeg kan kjøpe meg noen losefit/oversized treningsgensere?

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem fra Ingrid

 3. Hahaha, er det ikke deilig at vi er forskjellige, men likevel kan heie på hverandre? 😀 Supert jobbet med løpingen, og du skal nok se at styrketreningen kommer etterhvert den også. På den annen side: liker du å løpe så fortsett med det! 😀
  Tusen takk, Lene. Utrolig hyggelig å høre 😀

 4. Hei Ingrid! Så hyggelig at du legger igjen en kommentar! 😀 Og ikke minst tusen takk for alle de fine ordene 🙂

  Jeg er selv veldig glad i de løse toppene fra Nike – de er brede i modellene, vide i armene og lange og gode. Digger de! 😀

  Ha en fin dag videre du også, Ingrid 🙂

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits