arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Selvsagt kan du unne deg noe godt på en mandag!

God morgen alle sammen! For en gangs skyld er jeg oppe før fuglene har tatt over nabolaget, og det føles egentlig ganske deilig. Forrige uke var, som dere vet, sykdomspreget, men nå kjenner jeg endelig at jeg er på bedringens vei. Halsen er fremdeles litt sår, og hosten kommer og går, men energien er i allefall tilbake! 😀 Gleder meg til en uke med litt mer trening og litt mer jobb, og ikke minst til påskeferien som er rett rundt hjørnet.

For å få inn treningene denne uken har jeg vært litt streng med meg selv og lagt det inn i kalenderen min 0900 hver formiddag. Jeg har funnet ut at kveldene rett og slett forsvinner i jobb, og at det blir litt vel positivt å tenke at jeg skal gjennomføre en økt etter at siste kunde forsvinner ut døra 2100. I motsatt ende av døgnet derimot, der har jeg et hav med tid og muligheter! Ja, det er kanskje litt ekstra tungt og motivere seg til å forlate senga «kun» for å trene, men med en støttende kjæreste klarer jeg jammen det også. Eller, jeg har i allefall klart det i dag! Jeg skal ikke ta noen seire på forskudd her, da jeg er fullstendig klar over hvor glad jeg er i å forbli inntullet i sengetøyet. Likevel: ingenting slår følelsen av å komme seg opp og ut tidlig. 6L7A0120 6L7A0133 6L7A0304

Uansett er jeg klar for en ny uke, og jeg har som alltid satt meg et lite mål. Først og fremst skal jeg ikke la meg friste av den velomtalte priskrigen som er i gang på godteri og annet søtt. Appelsiner til 2.50 kan jeg selvsagt leve med, men å kjøpe inn godteri på en mandag fordi det er billig.. Vel det vet jeg at blir som å skyte meg selv i foten! Jeg er nemlig ikke typen som lar noe ligge, som tar bare en bit eller som ikke bryr meg at det er masse godteri i skapet. Jeg er heller den som går hele dagen og tenker på hva som venter hjemme og at jeg må klare å holde meg unna, helt til kvelden er der og det er tomt for viljestyrke. Er det noen som kjenner seg igjen?

Forsøk heller å lage deg en god fruktsalat til kvelds, med mango, eple, druer, kiwi, banan og appelsin. Det holder søtsuget unna, fyller på med litt god energi for kvelden og ikke minst smaker det godt! Dette er i allefall min «go-to»løsning dersom suget på noe godt skulle komme på en dag jeg ikke føler for å gi etter.

Jeg håper dere alle sammen får en strålende uke, at dere overkommer noen barrierer og ikke minst at dere er litt ekstra god mot andre nå som høytiden nærmer seg! 🙂 Kanskje du har noen mål du også?

//Camilla

 

 

 

4 svar til “Selvsagt kan du unne deg noe godt på en mandag!”

 1. Kristina sier:

  Jeg lar meg heldigvis ikke påvirke av prisene på smågodtet selv. Og bra er det, for søtsuget kommer hver kveld. Som du sier, da er viljestyrken min brukt opp og.

 2. Jenny sier:

  Fylte litt i en pose med smågodt.. Men la det fra meg haha! Mannen i kassa var imponert ?

  Ellers må jeg si jeg spiser hva jeg vil, når jeg vil, og heldigvis for det meste bra mat da jeg elsker å spise «sunt», men takket være deg ble det fruktsalat til kvelds nå as we speak (I write). Så utrolig godt at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke spiser det oftere!! Takk for tips og takk for fantastisk inspirasjon 🙂 stalker deg på snap og, Hoho.

  Og ja, jeg gikk inn på bloggen din igjen bare for å si dette, haha. Mener virkelig jeg setter pris på at du deler så mye. Du er awesome 🙂

 3. Fantastisk, Jenny! 😀 Ikke sant det er godt? Jeg er i allefall helt frelst! 😀 Tusen takk for gode ord, blir det fruktsalat i dag også?

 4. Jepp, da er vi like! 😛

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits