arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Selvsagt kan du unne deg noe godt på en mandag!

God morgen alle sammen! For en gangs skyld er jeg oppe før fuglene har tatt over nabolaget, og det føles egentlig ganske deilig. Forrige uke var, som dere vet, sykdomspreget, men nå kjenner jeg endelig at jeg er på bedringens vei. Halsen er fremdeles litt sår, og hosten kommer og går, men energien er i allefall tilbake! 😀 Gleder meg til en uke med litt mer trening og litt mer jobb, og ikke minst til påskeferien som er rett rundt hjørnet.

For å få inn treningene denne uken har jeg vært litt streng med meg selv og lagt det inn i kalenderen min 0900 hver formiddag. Jeg har funnet ut at kveldene rett og slett forsvinner i jobb, og at det blir litt vel positivt å tenke at jeg skal gjennomføre en økt etter at siste kunde forsvinner ut døra 2100. I motsatt ende av døgnet derimot, der har jeg et hav med tid og muligheter! Ja, det er kanskje litt ekstra tungt og motivere seg til å forlate senga «kun» for å trene, men med en støttende kjæreste klarer jeg jammen det også. Eller, jeg har i allefall klart det i dag! Jeg skal ikke ta noen seire på forskudd her, da jeg er fullstendig klar over hvor glad jeg er i å forbli inntullet i sengetøyet. Likevel: ingenting slår følelsen av å komme seg opp og ut tidlig. 6L7A0120 6L7A0133 6L7A0304

Uansett er jeg klar for en ny uke, og jeg har som alltid satt meg et lite mål. Først og fremst skal jeg ikke la meg friste av den velomtalte priskrigen som er i gang på godteri og annet søtt. Appelsiner til 2.50 kan jeg selvsagt leve med, men å kjøpe inn godteri på en mandag fordi det er billig.. Vel det vet jeg at blir som å skyte meg selv i foten! Jeg er nemlig ikke typen som lar noe ligge, som tar bare en bit eller som ikke bryr meg at det er masse godteri i skapet. Jeg er heller den som går hele dagen og tenker på hva som venter hjemme og at jeg må klare å holde meg unna, helt til kvelden er der og det er tomt for viljestyrke. Er det noen som kjenner seg igjen?

Forsøk heller å lage deg en god fruktsalat til kvelds, med mango, eple, druer, kiwi, banan og appelsin. Det holder søtsuget unna, fyller på med litt god energi for kvelden og ikke minst smaker det godt! Dette er i allefall min «go-to»løsning dersom suget på noe godt skulle komme på en dag jeg ikke føler for å gi etter.

Jeg håper dere alle sammen får en strålende uke, at dere overkommer noen barrierer og ikke minst at dere er litt ekstra god mot andre nå som høytiden nærmer seg! 🙂 Kanskje du har noen mål du også?

//Camilla

 

 

 

4 svar til “Selvsagt kan du unne deg noe godt på en mandag!”

 1. Kristina sier:

  Jeg lar meg heldigvis ikke påvirke av prisene på smågodtet selv. Og bra er det, for søtsuget kommer hver kveld. Som du sier, da er viljestyrken min brukt opp og.

 2. Jenny sier:

  Fylte litt i en pose med smågodt.. Men la det fra meg haha! Mannen i kassa var imponert ?

  Ellers må jeg si jeg spiser hva jeg vil, når jeg vil, og heldigvis for det meste bra mat da jeg elsker å spise «sunt», men takket være deg ble det fruktsalat til kvelds nå as we speak (I write). Så utrolig godt at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke spiser det oftere!! Takk for tips og takk for fantastisk inspirasjon 🙂 stalker deg på snap og, Hoho.

  Og ja, jeg gikk inn på bloggen din igjen bare for å si dette, haha. Mener virkelig jeg setter pris på at du deler så mye. Du er awesome 🙂

 3. Fantastisk, Jenny! 😀 Ikke sant det er godt? Jeg er i allefall helt frelst! 😀 Tusen takk for gode ord, blir det fruktsalat i dag også?

 4. Jepp, da er vi like! 😛

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits