arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Selvsagt kan du unne deg noe godt på en mandag!

God morgen alle sammen! For en gangs skyld er jeg oppe før fuglene har tatt over nabolaget, og det føles egentlig ganske deilig. Forrige uke var, som dere vet, sykdomspreget, men nå kjenner jeg endelig at jeg er på bedringens vei. Halsen er fremdeles litt sår, og hosten kommer og går, men energien er i allefall tilbake! 😀 Gleder meg til en uke med litt mer trening og litt mer jobb, og ikke minst til påskeferien som er rett rundt hjørnet.

For å få inn treningene denne uken har jeg vært litt streng med meg selv og lagt det inn i kalenderen min 0900 hver formiddag. Jeg har funnet ut at kveldene rett og slett forsvinner i jobb, og at det blir litt vel positivt å tenke at jeg skal gjennomføre en økt etter at siste kunde forsvinner ut døra 2100. I motsatt ende av døgnet derimot, der har jeg et hav med tid og muligheter! Ja, det er kanskje litt ekstra tungt og motivere seg til å forlate senga «kun» for å trene, men med en støttende kjæreste klarer jeg jammen det også. Eller, jeg har i allefall klart det i dag! Jeg skal ikke ta noen seire på forskudd her, da jeg er fullstendig klar over hvor glad jeg er i å forbli inntullet i sengetøyet. Likevel: ingenting slår følelsen av å komme seg opp og ut tidlig. 6L7A0120 6L7A0133 6L7A0304

Uansett er jeg klar for en ny uke, og jeg har som alltid satt meg et lite mål. Først og fremst skal jeg ikke la meg friste av den velomtalte priskrigen som er i gang på godteri og annet søtt. Appelsiner til 2.50 kan jeg selvsagt leve med, men å kjøpe inn godteri på en mandag fordi det er billig.. Vel det vet jeg at blir som å skyte meg selv i foten! Jeg er nemlig ikke typen som lar noe ligge, som tar bare en bit eller som ikke bryr meg at det er masse godteri i skapet. Jeg er heller den som går hele dagen og tenker på hva som venter hjemme og at jeg må klare å holde meg unna, helt til kvelden er der og det er tomt for viljestyrke. Er det noen som kjenner seg igjen?

Forsøk heller å lage deg en god fruktsalat til kvelds, med mango, eple, druer, kiwi, banan og appelsin. Det holder søtsuget unna, fyller på med litt god energi for kvelden og ikke minst smaker det godt! Dette er i allefall min «go-to»løsning dersom suget på noe godt skulle komme på en dag jeg ikke føler for å gi etter.

Jeg håper dere alle sammen får en strålende uke, at dere overkommer noen barrierer og ikke minst at dere er litt ekstra god mot andre nå som høytiden nærmer seg! 🙂 Kanskje du har noen mål du også?

//Camilla

 

 

 

4 svar til “Selvsagt kan du unne deg noe godt på en mandag!”

 1. Kristina sier:

  Jeg lar meg heldigvis ikke påvirke av prisene på smågodtet selv. Og bra er det, for søtsuget kommer hver kveld. Som du sier, da er viljestyrken min brukt opp og.

 2. Jenny sier:

  Fylte litt i en pose med smågodt.. Men la det fra meg haha! Mannen i kassa var imponert ?

  Ellers må jeg si jeg spiser hva jeg vil, når jeg vil, og heldigvis for det meste bra mat da jeg elsker å spise «sunt», men takket være deg ble det fruktsalat til kvelds nå as we speak (I write). Så utrolig godt at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke spiser det oftere!! Takk for tips og takk for fantastisk inspirasjon 🙂 stalker deg på snap og, Hoho.

  Og ja, jeg gikk inn på bloggen din igjen bare for å si dette, haha. Mener virkelig jeg setter pris på at du deler så mye. Du er awesome 🙂

 3. Fantastisk, Jenny! 😀 Ikke sant det er godt? Jeg er i allefall helt frelst! 😀 Tusen takk for gode ord, blir det fruktsalat i dag også?

 4. Jepp, da er vi like! 😛

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits