arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Sjokolade hver dag?

Good morning sunshine! Har du sovet godt?

Det har ikke jeg. Har hostet som en gammal røyker hele natta og kanskje fått 1 time søvn i strekk. Åkey, nå tok jeg kanskje i litt. Brukte vel egentlig en time på å sovne og våknet 2 ganger i løpet av natta, men det føltes som først nevnt! Feberen er i allefall borte, og jeg har mye jevnere energi igjen. Blir ikke sliten av å se på ytterdøra og i går ble det til og med en liten styrkeøkt. Det ble laaange pauser og lette vekter, men det ble da i allefall noe!

Skal forsøke meg på en lett økt med Katarina i dag også og håper det går like greit. Jeg må ærlig innrømme at både selvtilliten og energinivået synker når jeg ikke får beveget meg så mye som jeg vanligvis gjør. Ikke fordi jeg blir «tjukkere» av å hvile, men det er noe med den følelsen en god treningsøkt gir deg. Uten de vante øktene føler jeg meg rett og slett dvask og utrent og det er følelser jeg ikke nødvendigvis er så fan av å ha.

Er du enig med meg?

Nå skal jeg få i meg min daglige sjokoladebit (jepp, jeg spiser én firkant med 70% sjokolade hver morgen) og kaffe. Jeg regner inn sjokoladen i mitt daglige energiinntak og har derfor en skinnende ren samvittighet selv om denne inntas før frokosten! Det handler ikke om hva du spiser, men om hvor mye. I allefall om målet er å regulere kroppsvekten. Nå må jeg få rumpa i gir og se om jeg får gjort litt i leiligheten. Det er visst ikke bare jeg som lider når formen ikke er helt på topp.. 😛

Bruk dagen godt, og gjør den så fin som mulig!

//Camilla

Kun 4 dager igjen av konkurransen om ShapeUp-jenta 2015!

STEM HER! 

 

2 svar til “Sjokolade hver dag?”

  1. Kristina sier:

    Jeg er enig, å ikke få trent «noe – hva som helst» så blir jeg så innmari sløv, og mer sliten enn etter en knallhard økt. Og når du nevtne 70% sjokolade, i dag ble det til og med to firkanter på meg. Kjenner en forkjølelse begynner å komme i meg nå, og derfor unnet jeg meg bare litt ekstra i dag 🙂

  2. CamillaL sier:

    Helt enig med deg!
    Det var sikkert ikke dumt – ble formen bedre? 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits