arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Sjokolade til frokost og kaos i heimen <3

/inneholder annonselenker

Sunday morning, and living is… Kind of hectic! Eller, til å begynne med var det ikke det. Minnet om nattens tumulter, hvor Andreas stakk av med Kim Kardashian for å leve et glamorøst liv i LA, satt fremdeles friskt i minne da jeg våknet i dag tidlig, men ble fort glemt da jeg fikk sjokolade på senga. Noe jeg får hver dag. Fuck me, right? Enda fjernere ble minnet om sviket da jeg sto opp til fiks ferdig frokost på det «nye» kjøkkenet vårt. Det er ikke så veldig nytt egentlig, vi begynte jo oppussingen for 3 år siden, men de siste bitene har liksom ikke falt på plass før i det siste. Vi har endelig fått bestilt noen helt fabelaktige barstoler, en lampe er på vei i posten og hvem vet… Kanskje vi faktisk får opp gardiner før 2018 også?

Stolene er uberkule! Du finner de HER  og med koden 355403 får du 20% på hele kjøpet frem til 15.02. Det er gull når det gjelder kjøp av møbler!! Vi har også bestilt den lampa HER, håper virkelig den passer inn i hjørnet i stedenfor den stolen som står der nå. Den vil jeg nemlig ha uti stua, den er jo så kul 😀 Har også funnet noen liknende pinnestoler (jeg elsker pinnestoler) HER, men jeg synes helt ærlig de er litt dyre… Mest sannsynlig fordi jeg tenker at pinnestoler – det er jo søren meg noe jeg kan klare å lage selv! Når jeg tar med i betrakting at stolene jeg kjøpte for 2 år siden fremdeles er like brune som de var da jeg bar de 4 etasjer opp etter å ha hentet de av en litt skummel mann som også ville lage markiser til meg bør jeg dog kanskje innse at stoler. Det er ikke noe jeg kommer til å snekre med det første..

Anyhows! Jeg er off til jobb for å spille inn en hel haug med filmer til fitnokjentene før enda mer jobb står på planen for resten av kvelden. Har allerede hatt en livetime med gjengen og er så støl i beina at jeg holder på å dævve, så jeg håper jeg er ferdig med innspillinga før sola har stått opp igjen i morgen, og ikke minst at jeg finner ti minutter til å ringe mammaen min og fortelle henne at jeg er glad i henne.

Ha en fin morsdag, dere!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits