arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Sjokolade til frokost og kaos i heimen <3

/inneholder annonselenker

Sunday morning, and living is… Kind of hectic! Eller, til å begynne med var det ikke det. Minnet om nattens tumulter, hvor Andreas stakk av med Kim Kardashian for å leve et glamorøst liv i LA, satt fremdeles friskt i minne da jeg våknet i dag tidlig, men ble fort glemt da jeg fikk sjokolade på senga. Noe jeg får hver dag. Fuck me, right? Enda fjernere ble minnet om sviket da jeg sto opp til fiks ferdig frokost på det «nye» kjøkkenet vårt. Det er ikke så veldig nytt egentlig, vi begynte jo oppussingen for 3 år siden, men de siste bitene har liksom ikke falt på plass før i det siste. Vi har endelig fått bestilt noen helt fabelaktige barstoler, en lampe er på vei i posten og hvem vet… Kanskje vi faktisk får opp gardiner før 2018 også?

Stolene er uberkule! Du finner de HER  og med koden 355403 får du 20% på hele kjøpet frem til 15.02. Det er gull når det gjelder kjøp av møbler!! Vi har også bestilt den lampa HER, håper virkelig den passer inn i hjørnet i stedenfor den stolen som står der nå. Den vil jeg nemlig ha uti stua, den er jo så kul 😀 Har også funnet noen liknende pinnestoler (jeg elsker pinnestoler) HER, men jeg synes helt ærlig de er litt dyre… Mest sannsynlig fordi jeg tenker at pinnestoler – det er jo søren meg noe jeg kan klare å lage selv! Når jeg tar med i betrakting at stolene jeg kjøpte for 2 år siden fremdeles er like brune som de var da jeg bar de 4 etasjer opp etter å ha hentet de av en litt skummel mann som også ville lage markiser til meg bør jeg dog kanskje innse at stoler. Det er ikke noe jeg kommer til å snekre med det første..

Anyhows! Jeg er off til jobb for å spille inn en hel haug med filmer til fitnokjentene før enda mer jobb står på planen for resten av kvelden. Har allerede hatt en livetime med gjengen og er så støl i beina at jeg holder på å dævve, så jeg håper jeg er ferdig med innspillinga før sola har stått opp igjen i morgen, og ikke minst at jeg finner ti minutter til å ringe mammaen min og fortelle henne at jeg er glad i henne.

Ha en fin morsdag, dere!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits