arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Skal du på et kurs i år er det dette!

Fy søren så sliten jeg er i dag. Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg sovnet som en stein før jeg i det hele tatt traff puta i går, likevel føles det nå ut som om øyelokkene mine er på vei ned til leppa på besøk. Derfor tenkte jeg at jeg likegreit kunne ta dere med tilbake til en av fjorårets absolutte høydepunkter: kurset jeg var på i November.

På tampen av fjoråret var jeg nemlig så heldig å få være med på kurset «TRX for PT» satt opp i regi av Gymline. Kurset ble holdt av Alexander Aalerud, en av Norges desidert beste forelesere innenfor trening. Til vanlig jobber han i AFPT og tar studentene med storm time etter time, men denne gangen var vi altså så heldige å få han for oss selv en hel dag.

Jeg skal ærlig innrømme at forventningene før kurset var så som så. Ja, jeg visste jeg kom til å lære endel om slyngetrening, men jeg visste ikke at dette også kom til å revolusjonere måten jeg selv coacher på. For det er jo gjerne sånn at man som PT går seg litt fast i sine egne metoder og rutiner. Det er jo tross alt ikke sånn at man får input daglig, selv om kundene selvsagt gir tilbakemeldinger! Derfor ender det fort opp med at man gir de samme beskjedene, på de samme måtene til vidt forskjellige folk, selv om man egentlig vet at alle lærer på forskjellige måter. Noen trenger nemlig at du tar på de mens øvelsen utføres slik at de selv blir bevisste på hva som skjer, mens andre responderer bedre på verbal kommunikasjon.

Det å bli påmint dette, samtidig som man utvider sitt eget coachingreportoar, var for meg gull verdt – og det tror jeg jammen kundene mine synes også!

På dag 1 ble vi tatt med på en reise gjennom de grunnleggende bevegelsene, hvorfor vi utfører disse og hvordan disse best forklarer. Vi ble påmint viktigheten av å bruke bilder når vi skal forklare noe – som å si «tenk at du har en penn mellom skulderbladene som du skal skvise sammen» i stedenfor å bruke det vanlige «trekk skuldrene bakover». I tillegg fikk vi selv brynt oss på flere økter, hvor vi både ble coachet og selv skulle lære bort.

1176026-11-1446322515168 1176026-11-1446322061748 1176026-11-1446322169568 1176026-11-1446321736966

Jeg lærte sinnsykt mye om magetrening (som jeg ærlig må innrømme at ikke er min sterke side) og ikke minst hvordan slyngen kan brukes på ca 100 andre måter enn jeg noen gang hadde sett for meg.

Etter endt kursdag var jeg helt ødelagt, og tenkte samtidig at jeg umulig kunne lære noe mer på dag 2. Så feil kan man altså ta! Her skulle vi nemlig få lære alt som er verdt å kunne om «alternativ trening», med alt fra sandsekker til tau som hjelpemidler. Du kan tro dette har revolusjonert bootcampene mine!!

1176026-11-14463223356331176026-11-1446322369463

Så, om du er PT og skal begi deg ut på bare et kurs i år er det dette. Jeg anbefaler det på det aller sterkeste, og kan garantere deg at du sitter igjen med ekstremt mye kunnskap etter endt kurshelg.

Påmelding finner du HER 

Nå skal jeg løpe til bussen og komme meg til Katarina, vi har nemlig noen store planer for dagen i dag som jeg håper å kunne dele med dere i morgen!

Ha en strålende dag ;D

//Camilla

[sponset innlegg]

2 svar til “Skal du på et kurs i år er det dette!”

  1. Stine sier:

    Hei! Jeg lurte bare på om de videoene du la ut på snap av deg og Katarina kommer på bloggen? ?

  2. Det gjør de vet du, sjekk ut dagens innlegg!! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits