arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Skal du på et kurs i år er det dette!

Fy søren så sliten jeg er i dag. Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg sovnet som en stein før jeg i det hele tatt traff puta i går, likevel føles det nå ut som om øyelokkene mine er på vei ned til leppa på besøk. Derfor tenkte jeg at jeg likegreit kunne ta dere med tilbake til en av fjorårets absolutte høydepunkter: kurset jeg var på i November.

På tampen av fjoråret var jeg nemlig så heldig å få være med på kurset «TRX for PT» satt opp i regi av Gymline. Kurset ble holdt av Alexander Aalerud, en av Norges desidert beste forelesere innenfor trening. Til vanlig jobber han i AFPT og tar studentene med storm time etter time, men denne gangen var vi altså så heldige å få han for oss selv en hel dag.

Jeg skal ærlig innrømme at forventningene før kurset var så som så. Ja, jeg visste jeg kom til å lære endel om slyngetrening, men jeg visste ikke at dette også kom til å revolusjonere måten jeg selv coacher på. For det er jo gjerne sånn at man som PT går seg litt fast i sine egne metoder og rutiner. Det er jo tross alt ikke sånn at man får input daglig, selv om kundene selvsagt gir tilbakemeldinger! Derfor ender det fort opp med at man gir de samme beskjedene, på de samme måtene til vidt forskjellige folk, selv om man egentlig vet at alle lærer på forskjellige måter. Noen trenger nemlig at du tar på de mens øvelsen utføres slik at de selv blir bevisste på hva som skjer, mens andre responderer bedre på verbal kommunikasjon.

Det å bli påmint dette, samtidig som man utvider sitt eget coachingreportoar, var for meg gull verdt – og det tror jeg jammen kundene mine synes også!

På dag 1 ble vi tatt med på en reise gjennom de grunnleggende bevegelsene, hvorfor vi utfører disse og hvordan disse best forklarer. Vi ble påmint viktigheten av å bruke bilder når vi skal forklare noe – som å si «tenk at du har en penn mellom skulderbladene som du skal skvise sammen» i stedenfor å bruke det vanlige «trekk skuldrene bakover». I tillegg fikk vi selv brynt oss på flere økter, hvor vi både ble coachet og selv skulle lære bort.

1176026-11-1446322515168 1176026-11-1446322061748 1176026-11-1446322169568 1176026-11-1446321736966

Jeg lærte sinnsykt mye om magetrening (som jeg ærlig må innrømme at ikke er min sterke side) og ikke minst hvordan slyngen kan brukes på ca 100 andre måter enn jeg noen gang hadde sett for meg.

Etter endt kursdag var jeg helt ødelagt, og tenkte samtidig at jeg umulig kunne lære noe mer på dag 2. Så feil kan man altså ta! Her skulle vi nemlig få lære alt som er verdt å kunne om «alternativ trening», med alt fra sandsekker til tau som hjelpemidler. Du kan tro dette har revolusjonert bootcampene mine!!

1176026-11-14463223356331176026-11-1446322369463

Så, om du er PT og skal begi deg ut på bare et kurs i år er det dette. Jeg anbefaler det på det aller sterkeste, og kan garantere deg at du sitter igjen med ekstremt mye kunnskap etter endt kurshelg.

Påmelding finner du HER 

Nå skal jeg løpe til bussen og komme meg til Katarina, vi har nemlig noen store planer for dagen i dag som jeg håper å kunne dele med dere i morgen!

Ha en strålende dag ;D

//Camilla

[sponset innlegg]

2 svar til “Skal du på et kurs i år er det dette!”

  1. Stine sier:

    Hei! Jeg lurte bare på om de videoene du la ut på snap av deg og Katarina kommer på bloggen? ?

  2. Det gjør de vet du, sjekk ut dagens innlegg!! 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits