arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Slik får du tid til treningen!

Jeg skal ærlig innrømme at det er dager jeg har lyst til å gi opp bloggingen. Ikke fordi det tærer på personligheten min eller gjør at jeg mister nattesøvnen, men rett og slett fordi det hadde vært skikkelig digg å ha en dag fri innimellom! Du vet en sånn dag hvor man ikke tar bilde av alt man gjør og spiser, hvor man ikke logger inn på macen i det man står opp og faktisk kan unne seg en dag fri fra sosiale medier… Samtidig må jeg jo innrømme at jeg elsker dette, ikke bare fordi jeg liker å skrive, men også fordi jeg får så utrolig mange hyggelige kommentarer tilbake. For det skal dere vite, at jeg leser hver eneste kommentar og hver eneste mail jeg mottar og at jeg blir like rørt og glad hver eneste gang ♥

I går var jeg i et møte med VG angående en sak i det nye magasinet deres, Vektklubb, og på et eller annet tidspunkt kom vi inn på dette med tid. Dere vet meg, det startet sikkert som et spørsmål om hva jeg likte best til frokost, men endte altså opp langt ute i periferien etter at jeg hadde fått ordet. I allefall begynte jeg å tenke litt da jeg kom hjem i går, og jeg endte opp med å virkelig forstå hvorfor mange ikke har tid til å trene. Har man en jobb som krever en del, to barn, en mann som fortjener litt oppmerksomhet og et hus som helst ikke skal være invadert av hybelkaniner hver fredag er det nemlig ikke så mye tid til overs. For hvor skal man ta den fra? Tiden man har med barna før de legger seg, de gode samtalene med kjæresten når de endelig sover, eller fra arbeidstiden? Det er rett og slett ikke godt å si hvor man skal finne de ekstra timene hver uke hvor man kan bruke tid kun på seg selv, og det forstår jeg så utrolig godt.

Alternativet, når man ikke har tid for seg selv, er dog ganske godt: gjør det sammen med de du uansett skal tilbringe tid med! Trening er jo så utrolig mye, så hvorfor ikke ta med barna? Dra en tur til akebakken og bli med både opp og ned, gå på ski, bygg snømann eller ta det med på senteret der du trener dersom det er lov. De fleste unger syns det rett og slett er skikkelig morsomt å få lov til å prøve det vi «voksne» driver med, og gir du de et par små manualer og litt tid på 3D-mølla vil de fort holde seg opptatt i en liten time. Vis de hva du gjør, la de få være med og oppmuntre underveis, så har du plutselig fått deg verdens beste treningspartner.

sveinerik3 sveinerik4 lillebror

Alt er nemlig mulig, bare man ønsker det nok! 😀

Nå skal jeg gjennomføre en rask trening før turen bærer ned til Tøyen for X-games. Er det flere enn meg som skal dit i dag? Hola at me om dere ser meg, da 😀

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits