arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Slik kommer du i form i 2016!

Det er januar og de fleste medier mesker seg i din dårlige samvittighet. Bare i dag har jeg lest 14 artikler om hvordan man kan få drømmekroppen på 14 dager, bare man er villig til å ofre liv og helse. Det som er så synd med slike artikler er at de treffer utrolig mange, uten å egentlig gi de svarene folk er ute etter. I stedenfor at januar blir en måned hvor folk flest faktisk klarer å ta tak i ting blir det omgjort til en måned hvor alle prøver alt for hardt, og misslykkes nok en gang.

De fleste av dere er klar over hvordan jeg stiller meg til dette, men dere vet kanskje ikke hvorfor? Grunnen er rett og slett at jeg også har forsøkt meg på disse ekstremdiettene: jeg har prøvd lavkarbo, lavfett, faste og ikke minst gikk jeg et helt år (!) og innbilte meg at det eneste jeg burde spise var proteiner. Resultatene lot derimot vente på seg, samtidig som samvittigheten fikk kjørt seg som bare det. For jeg klarte jo ikke. Jeg mestret ikke å gå flere titalls timer uten mat samtidig som jeg skulle prestere på skolen, jeg var ikke i stand til å holde meg totalt borte fra karbohydrater og det hele endte, hver gang, med at jeg gav opp og rykket tilbake til start. Flere av dere kjenner til dette, og populært blir det kalt «jojo-slanking». Det som er trist med alt dette er jo selvsagt at så utrolig mange av oss faller 110% av lasset. Vi gir opp, og ser heller ingen grunn til å begynne på nytt igjen – for misslykkes kommer vi helt sikkert til å gjøre. Igjen.

Glad

Da NRK ringte meg i dag tidlig og ville ha mitt innspill til hvordan man kunne finne formen i 2016 så jeg derfor mitt snitt til å slå et slag for den gode, gamle hverdagsaktiviteten. For at frukt og grønt er bra for kroppen, men at sjokolade selvsagt også kan nytes innimellom. Ikke minst så jeg muligheten til å spre budskapet om at en trent kropp kommer i mange former og fasonger!

Du kan lese hele artikkelen HER, og jeg håper du liker det du ser 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits