arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Slik så treningsuken ut!

I og med at jeg må hive meg rundt og få laget noe middag snart hopper vi rett til kjernen i dag: dette ble ukens økter!

Mandag: Styrketrening og skitur

7 kilometer på ski i lunsjpausen <3

På kvelden ble det:

♣Knebøy – 3 x 5
Push-ups – 3 x 3
♣Markløft – 4 x 2
♣Chins – 4 x 2
♣Bulgarsk splittbøy – 3 x 10
♣Facepulls – 3 x 10
♣Kinesisk sidehev – 3 x 10

Tirsdag: Langkjøring

45 minutter på mølla med lav intensitet.

Onsdag: Styrke

Jeg glemte klokka mi hjemme, så det var nesten så jeg tenkte at det å trene var bortkastet… Neida, men joda. Er det ikke rart hvor avhengige vi blir av de elektroniske duppedittene våre?

Det ble ei quick-fix, som Inger Houghton så fint ville sagt det, bestående av de 6 øvelsene jeg alltid kommer tilbake til:

♣Knebøy
Push-ups
♣Strake markløft
♣Chins
♣Hip-Thrust
♣Facepulls

Er du gira på en skikkelig høypuls-økt kan du sette disse sammen til en sirkel, og kjøre mellom 5 og 15 repetisjoner av hver. Vil du bruke muskulaturen for det den er verdt kjører du 2-6 repetisjoner, 3-5 sett, per øvelse og tar lange, gode pauser!

Torsdag: 4×4

For en forklaring på hvordan denne kjøres så bla deg tilbake til forrige ukes innlegg!! Denne økten var jeg enkelt og greit DRITFORNØYD med, fordi jeg klarte å løpe fortere enn noensinne. Nå høres det sikkert ut som om jeg fløy avgårde, noe jeg absolutt ikke gjorde, men til å være meg så gikk det veldig bra. Jeg løp nemlig med en hastighet som tilsvarer 0,2 km / t fortere enn jeg har hatt før. Mange bekker små gjør en stor å?

Ja, slik er det faktisk! Jeg vet at om jeg fortsetter denne gode jobben så vil løpeformen bare bli bedre og bedre. Derfor feirer jeg hver eneste lille seier som kommer min vei, som om det skulle vært gull i VM.

Fredag: Gåtur!

På fredag var jeg sliten i både kropp og sjel, så jeg tok til takke med en gåtur og var fornøyd med det. Jeg er så glad for at jeg virkelig klarer å se gleden i det å kunne gå en tur, og til og med være fornøyd med det. Det har virkelig gjort livet mitt 15 hakk lettere!

Lørdag: Dansing med Sølve <3

Desidert ukens morsomste, og kvalmeste, økt. Lørdag var det duket for Shape-Up convention, og heldig som jeg er fikk jeg lov til å joine Sølve noen minutter på scena. Han vet tross alt at jeg elsker å vise meg frem! Økten var morsom fordi jeg rett og slett elsker å danse. Det er noe jeg virkelig skulle ønske jeg fikk gjort oftere, og som gjør meg like glad hver gang jeg får det til. Og det på tross av at jeg holdt på å kaste opp gjennom hele timen – hvorfor får du høre i ukens episode av Sølve & Lorentzen som du finner på alle podcastplattformer på fredag 😉

 

Søndag var det total slaraffenliv med en tur med Hugo, pizza og beina på sofaen. Jeg var så støl etter timen med Sølve at alt jeg klarte var å høre på lydbok i horisontal posisjon – og det var helt ok 😀

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits