arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Sol, sommer og gode valg

Så sitter jeg her på en strand litt utenfor Marbella og koser meg i solen. Og vinden – det blåser som et lite helvete… Jeg bor noen små kilometer utenfor selve sentrum, så i stedenfor flashy hoteller og hvite parasoller så langt øyet rekker finnes det her trange, intime gater med små, lokale og velduftende restauranter. Middelhavet er lokalisert et steinkast fra verandaen, men jeg har frem til nå holdt meg ved bassenget hvor jeg har funnet et vindstille hjørne. Jeg burde sikkert ligge i solen 24/7, men utålmodig som jeg er orker jeg ikke det! I tillegg er jeg jo her for å passe to søte små noen timer om dagen og hjelpe til på en treningscamp, så det er da nok å finne på.

2015-06-15 09.48.09-2

Det er jo alltid sånn når man reiser vekk at man tenker litt ekstra over hva man skal spise. Skal en slå ut håret og kose seg med pomfri og daim fra Tax-Freen til frokost, eller skal man kjøre den smale linje med salater av ymse slag til alle dagens måltider? «Den gyldne middelvei» blir satt som gullstandarden av de aller fleste, men hva betyr nå egentlig det, da? Kan man bestille det når det er tid for lunsj?

2015-06-15 16.03.48 (1)

For min egen del handler det om å ta litt gode valg hele veien. Her har jeg tilgang på fullt kjøkken med både kjøleskap, komfyr og skjærebrett og finner da ingenting i veien for at jeg skal lage velsmakende så vel som balanserte retter til flere av dagens måltider. Med det sagt så går jeg ikke inn på butikken og leser meg grønn på næringsdeklarasjoner og sukkerinnhold! Jeg reiser ikke på ferie for å gå ned i vekt eller bygge muskler, men for å kose meg, slappe av og nyte tid med mennesker jeg setter pris på. Og førstnevnte, kose meg, det gjør jeg når jeg gir kroppen den næringen den trenger uten å legge alt for mye i det. Jeg koser meg ikke om jeg klemmer nedpå en 250 grams freiaplate, fordi jeg vet at jeg våkner dagen etter med litt ekstra vann i kroppen, noe jeg ikke synes er videre behagelig når jeg skal gå rundt i bikini.

 

2015-06-15 16.04.58

Dagens lunsj: grov baguette med kyllingskinke, chorizo, avocado, salat og tomat. Med litt frukt ved siden av fikk jeg stagget det som måtte finnes av søtsug også

Kort oppsummert er dette mine anbefalinger for en god ferie

  • Mat er godt, mye og ofte
  • Gi kroppen den maten den trenger
  • Ikke overanalyser, men ta gode valg hele veien
  • Kos deg
  • Kos deg
  • Kos deg

 

Jeg håper du får en flott dag videre og at solen skinner like mye på deg som den gjør på meg!

2015-06-15 14.59.44

 

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits