arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ta treningsøkten ute!

I dag sto jeg opp klokken 0730, heiv meg rundt og var jammen meg på trening med A før klokken hadde passert 0900. Jeg får slike innfall i blant, om at jeg må trene tidlig, og vanligvis proklamerer jeg også at dette er noe jeg skal fortsette med for alltid. Vel. Handlingene mine vitner om noe annet, jeg er for glad i å sove, så jeg får være fornøyd med at jeg kom meg opp i dag heller enn å planlegge at dette skal skje på daglig basis. Smart, Camilla! Og det er det faktisk – for om jeg setter meg mål som er umulige å oppnå (ikke at det å stå opp 0800 hver dag er umulig), da vil jeg jo bare føle at jeg ikke mestrer en dritt. Og det gidder jeg ikke.

I allefall så ble det en latterlig deilig økt med både kondisjon og litt styrke i dag, og det føles veldig bra! Vi begynte det hele med litt lett oppvarming på beina før vi gikk over på løpingen. Vi løp to forskjellige intervaller, lang og kort, hvor kort = en lengde av en fotballbane og lang = 2 lengder. Som pause mellom hvert drag gikk vi kortsiden frem og tilbake på banen, og etter hvert 3. drag gikk vi langsiden frem og tilbake. Komplekset så slik ut:

Kort
Kort
Kort

Kort
Lang
Kort

Kort
Lang
Kort

Kort
Kort
Kort

Vi kjørte ikke til utmattelse på de enkelte dragene, men var rimelig andpustne etter hvert intervall. Jeg kan love deg at de lange pausene mellom hvert 3. intervall var sårt nødvendige! Vi avsluttet med litt ballkasting på banen, pushups og mage før gutta løp ned i bolekjelleren og jeg stakk på jobb.

løpe2 løpe

Og ja, jeg løp i sports bh og tight. Selv om tightsen gled ned litt mellom hvert drag (jeg dro den på igjen altså) og ingen t-skjorte kunne skjule hva som egentlig skjedde i navleområdet så føltes det helt latterlig bra! Hvordan det så ut? Minst like fantastisk spør du meg.

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits