arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ta treningsøkten ute!

I dag sto jeg opp klokken 0730, heiv meg rundt og var jammen meg på trening med A før klokken hadde passert 0900. Jeg får slike innfall i blant, om at jeg må trene tidlig, og vanligvis proklamerer jeg også at dette er noe jeg skal fortsette med for alltid. Vel. Handlingene mine vitner om noe annet, jeg er for glad i å sove, så jeg får være fornøyd med at jeg kom meg opp i dag heller enn å planlegge at dette skal skje på daglig basis. Smart, Camilla! Og det er det faktisk – for om jeg setter meg mål som er umulige å oppnå (ikke at det å stå opp 0800 hver dag er umulig), da vil jeg jo bare føle at jeg ikke mestrer en dritt. Og det gidder jeg ikke.

I allefall så ble det en latterlig deilig økt med både kondisjon og litt styrke i dag, og det føles veldig bra! Vi begynte det hele med litt lett oppvarming på beina før vi gikk over på løpingen. Vi løp to forskjellige intervaller, lang og kort, hvor kort = en lengde av en fotballbane og lang = 2 lengder. Som pause mellom hvert drag gikk vi kortsiden frem og tilbake på banen, og etter hvert 3. drag gikk vi langsiden frem og tilbake. Komplekset så slik ut:

Kort
Kort
Kort

Kort
Lang
Kort

Kort
Lang
Kort

Kort
Kort
Kort

Vi kjørte ikke til utmattelse på de enkelte dragene, men var rimelig andpustne etter hvert intervall. Jeg kan love deg at de lange pausene mellom hvert 3. intervall var sårt nødvendige! Vi avsluttet med litt ballkasting på banen, pushups og mage før gutta løp ned i bolekjelleren og jeg stakk på jobb.

løpe2 løpe

Og ja, jeg løp i sports bh og tight. Selv om tightsen gled ned litt mellom hvert drag (jeg dro den på igjen altså) og ingen t-skjorte kunne skjule hva som egentlig skjedde i navleområdet så føltes det helt latterlig bra! Hvordan det så ut? Minst like fantastisk spør du meg.

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits