arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tilbake fra ferie med en lærepenge i sekken..

Hei verden! Ja, litt slik føles det egentlig nå, etter å ha tilbragt nærmere 2 uker mer eller mindre avlogget. Eller, som Andreas sikkert ville sagt: pålogget. Telefonen har stort sett blitt liggende på hotellrommet, kameraet har vært i bruk en håndfull ganger (det var med på mange utflukter, men ble liggende i sekken), bloggen har ikke en gang sveipet innom tankene mine siden en gang midt i mars og jeg – jeg har hatt det helt fantastisk!

Herremin, det er vel 2 år (!) siden sist jeg hadde en slik ferie, men jeg merker på hele meg (og han jeg bor med) at det ikke skal bli så lenge til neste gang. For ja, jeg elsker jobben min, Fitnokjentene og alt jeg gjør i hverdagen, men det er ikke til å stikke under en stol at også jeg trenger pause fra dette innimellom. At også jeg fortjener å ta helt fri, selv om jeg tildels har en «365 dager i året» type jobb.

Det å ha vært utilgjengelig for alle andre, men samtidig desto mer tilstede der jeg faktisk befinner meg har, helt oppriktig, gjort meg mye mer bevisst på at jeg fortjener litt tid til «meg». Og med meg mener jeg egentlig ikke meg, men «mitt liv». Med de menneskene jeg tross alt er sammen med og ikke minst de tingene jeg liker å gjøre. Alt må vel egentlig ikke akkompagneres av sviping på instagram. Det er kanskje mye å forlange at 11 dager i Thailand skal forandre meg som person, men jeg tror liksom (foreløpig) at det har hatt en liten innvirkning på hvordan jeg ser på akkurat dette. Jeg har tidligere tenkt at det ikke spiller så stor rolle om jeg sjekker mailen med en gang jeg står opp, eller om jeg er på instagram i reklamepausene til «Neste Sommer». At det er helt greit å ta opp telefonen her og der selv om jeg egentlig skal tilbringe tid med folk, og ikke minst at alt hele tiden må dokumenteres, men jeg har nok ikke tenkt så mye over at dette i bunn og grunn fører til at jeg er på jobb hele tiden. At alt jeg foretar meg på en eller annen måte blir jobbrelatert. For selv om instagram, blogg og fitnokjentene er «personlig» er det jo også jobben min, og det – det er jeg virkelig nødt til å huske på. Jeg trenger ikke å ha med meg kamerautstyr over alt bare » i tilfelle».

For i tilfelle hva da? Finnes det egentlig et øyeblikk som er så ekstraordinært at det bare MÅ tas bilde av?

Jeg tror jeg har endt med opp det enkle svaret: nei. Nei, det gjør det ikke. Telefonen kommer nok til å fortsette å være med meg, jeg har jo akkurat bestilt meg nytt abonnement med enda mer data inkludert, men jeg skal jammen være flinkere til å la den bli liggende i veska.


//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits