arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tilbake fra ferie med en lærepenge i sekken..

Hei verden! Ja, litt slik føles det egentlig nå, etter å ha tilbragt nærmere 2 uker mer eller mindre avlogget. Eller, som Andreas sikkert ville sagt: pålogget. Telefonen har stort sett blitt liggende på hotellrommet, kameraet har vært i bruk en håndfull ganger (det var med på mange utflukter, men ble liggende i sekken), bloggen har ikke en gang sveipet innom tankene mine siden en gang midt i mars og jeg – jeg har hatt det helt fantastisk!

Herremin, det er vel 2 år (!) siden sist jeg hadde en slik ferie, men jeg merker på hele meg (og han jeg bor med) at det ikke skal bli så lenge til neste gang. For ja, jeg elsker jobben min, Fitnokjentene og alt jeg gjør i hverdagen, men det er ikke til å stikke under en stol at også jeg trenger pause fra dette innimellom. At også jeg fortjener å ta helt fri, selv om jeg tildels har en «365 dager i året» type jobb.

Det å ha vært utilgjengelig for alle andre, men samtidig desto mer tilstede der jeg faktisk befinner meg har, helt oppriktig, gjort meg mye mer bevisst på at jeg fortjener litt tid til «meg». Og med meg mener jeg egentlig ikke meg, men «mitt liv». Med de menneskene jeg tross alt er sammen med og ikke minst de tingene jeg liker å gjøre. Alt må vel egentlig ikke akkompagneres av sviping på instagram. Det er kanskje mye å forlange at 11 dager i Thailand skal forandre meg som person, men jeg tror liksom (foreløpig) at det har hatt en liten innvirkning på hvordan jeg ser på akkurat dette. Jeg har tidligere tenkt at det ikke spiller så stor rolle om jeg sjekker mailen med en gang jeg står opp, eller om jeg er på instagram i reklamepausene til «Neste Sommer». At det er helt greit å ta opp telefonen her og der selv om jeg egentlig skal tilbringe tid med folk, og ikke minst at alt hele tiden må dokumenteres, men jeg har nok ikke tenkt så mye over at dette i bunn og grunn fører til at jeg er på jobb hele tiden. At alt jeg foretar meg på en eller annen måte blir jobbrelatert. For selv om instagram, blogg og fitnokjentene er «personlig» er det jo også jobben min, og det – det er jeg virkelig nødt til å huske på. Jeg trenger ikke å ha med meg kamerautstyr over alt bare » i tilfelle».

For i tilfelle hva da? Finnes det egentlig et øyeblikk som er så ekstraordinært at det bare MÅ tas bilde av?

Jeg tror jeg har endt med opp det enkle svaret: nei. Nei, det gjør det ikke. Telefonen kommer nok til å fortsette å være med meg, jeg har jo akkurat bestilt meg nytt abonnement med enda mer data inkludert, men jeg skal jammen være flinkere til å la den bli liggende i veska.


//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits