arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tilbake fra ferie med en lærepenge i sekken..

Hei verden! Ja, litt slik føles det egentlig nå, etter å ha tilbragt nærmere 2 uker mer eller mindre avlogget. Eller, som Andreas sikkert ville sagt: pålogget. Telefonen har stort sett blitt liggende på hotellrommet, kameraet har vært i bruk en håndfull ganger (det var med på mange utflukter, men ble liggende i sekken), bloggen har ikke en gang sveipet innom tankene mine siden en gang midt i mars og jeg – jeg har hatt det helt fantastisk!

Herremin, det er vel 2 år (!) siden sist jeg hadde en slik ferie, men jeg merker på hele meg (og han jeg bor med) at det ikke skal bli så lenge til neste gang. For ja, jeg elsker jobben min, Fitnokjentene og alt jeg gjør i hverdagen, men det er ikke til å stikke under en stol at også jeg trenger pause fra dette innimellom. At også jeg fortjener å ta helt fri, selv om jeg tildels har en «365 dager i året» type jobb.

Det å ha vært utilgjengelig for alle andre, men samtidig desto mer tilstede der jeg faktisk befinner meg har, helt oppriktig, gjort meg mye mer bevisst på at jeg fortjener litt tid til «meg». Og med meg mener jeg egentlig ikke meg, men «mitt liv». Med de menneskene jeg tross alt er sammen med og ikke minst de tingene jeg liker å gjøre. Alt må vel egentlig ikke akkompagneres av sviping på instagram. Det er kanskje mye å forlange at 11 dager i Thailand skal forandre meg som person, men jeg tror liksom (foreløpig) at det har hatt en liten innvirkning på hvordan jeg ser på akkurat dette. Jeg har tidligere tenkt at det ikke spiller så stor rolle om jeg sjekker mailen med en gang jeg står opp, eller om jeg er på instagram i reklamepausene til «Neste Sommer». At det er helt greit å ta opp telefonen her og der selv om jeg egentlig skal tilbringe tid med folk, og ikke minst at alt hele tiden må dokumenteres, men jeg har nok ikke tenkt så mye over at dette i bunn og grunn fører til at jeg er på jobb hele tiden. At alt jeg foretar meg på en eller annen måte blir jobbrelatert. For selv om instagram, blogg og fitnokjentene er «personlig» er det jo også jobben min, og det – det er jeg virkelig nødt til å huske på. Jeg trenger ikke å ha med meg kamerautstyr over alt bare » i tilfelle».

For i tilfelle hva da? Finnes det egentlig et øyeblikk som er så ekstraordinært at det bare MÅ tas bilde av?

Jeg tror jeg har endt med opp det enkle svaret: nei. Nei, det gjør det ikke. Telefonen kommer nok til å fortsette å være med meg, jeg har jo akkurat bestilt meg nytt abonnement med enda mer data inkludert, men jeg skal jammen være flinkere til å la den bli liggende i veska.


//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits