arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tilbud på treningsklær!

Inneholder annonselenker

Og alle andre klær hos Ellos, men som selvutnevnt yogis (jeg har tross alt vært på 1 yogatime nå) vil jeg gjerne dele min neste handleliste med dere! Ellos gir deg nemlig 100 kroner rabatt per 400 kr du handler for, så om du skal kjøpe inn noe til treningsgarderoben i høst anbefaler jeg deg å ta en titt nå 😀

For at jeg skal like en tights har jeg to kriterier: Den skal være høy på livet og ha en bred strikk. Jeg hater de variantene som har en tynn, stram strikk i livet da de rett og slett deler den allerede korte overkroppen min i to. I tillegg føles det gjerne som man befinner seg i et vandrende fengsel, noe som er greit når det er snakk om olabukser, men ikke på treningssenteret.

Hvitmønstret tights fra Reebok finner du HER

Yogatights fra Ellos ligger HER

Toppene skal videre være loosfit, men ikke så slappe at de havner i fjeset mitt dersom hendene er nærmere gulvet enn hodet (noe som skjedde gjennom hele timen i dag…).

Yogatopp finner du HER

Puma sin Dancertrøye har gjemt seg HER

Sist, men ikke minst må jeg ha en sports-BH som ikke sitter for stramt over nakken. Mye fordi jeg går med de hele dagen, men også fordi jeg får hodepine minutter etter at jeg har tatt den på dersom den er for «kort» over skuldrene. Det er klart man trenger en som sitter tight dersom det står løping på planen, men siden jeg ennå har løpeforbud (og ellers har nok topper til dette formålet) liker jeg best loosfitvariantene som holder ting på plass uten å ta pusten fra meg.

Favoritten fra Stay-In-place ligger HER

På ønskelisten fra Ellos har du den justerbare yogatoppen som finnes HER

TIlbudet finner du til høyre på Ellos sine hjemmesider – husk å aktivere dette! 

Nå skal jeg krype ned i den hjemmelagede tomatsuppen som står og putrer på komfyren og kjenne på stølheten som jeg merker at er i ferd med å bre seg i de utroligste deler av kroppen akkurat nå. Det er rart hvor mye en ukjent treningsform føles på skrotten!

Ha en fin kveld videre 🙂

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits