arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tilbud på vårfriskt hår hos Studio Alf!

God morgen og velkommen, atter en gang, til en ny uke! 😀 Jeg regner med det er flere enn meg der ute som virkelig har kost seg i solen denne helgen? Fy søren for et deilig vær! Jeg har tilbragt stort sett hele helgen ute i solen og jeg må bare si at Norge ikke kan bli bedre enn dette… Mat på Aker brygge, trening i parken, badetur med hunden og masse jordbær og is.. Altså, jeg skal aldri flytte.

Enda bedre ble det faktisk av at jeg også gikk helgen i møte med en helt ny hårmanke. På fredag var jeg nemlig hos Studio Alf i Vika og fikk en totalrenovering av mitt vinterbleke og -slitte hår. Jeg har irritert meg grenseløst over hårbørster som har sitti fast i floker hver eneste morgen siden januar, så nå var det faktisk på tide å få gjort noe! Hele greia startet med at jeg ble litt overivrig og farget håret 3 ganger på relativt kjapp tid. Mitt ellers speilblanke hår gikk dermed inn i en slags opprørsfase og nektet å høre på noe som helst, men jeg har jo latt det rusle å gå da, siden jeg ikke orker å bry meg. Da Linda sendte meg en melding og lurte på om jeg ikke ville teste ut den nye salongen hvor hun har begynt å jobbe var jeg dog ikke vond å be: Det er greit, sa jeg, så lenge du fikser dette helvetes håret.

And she did!Skjermbilde 2016-05-09 kl. 10.00.45Hun la en slags blank minicolor over hele håret, rett og slett for å gi det litt glans tilbake og behandlet det med noen produkter fra Joico i etterkant. Samtidig som jeg mesket meg med en kaffelatte og sjokoladenøtter. Jeg har nå gitt det noen dager og testet det hele hjemme for å være sikker på at det ikke bare var frisørfølelsen som satt i etter besøket, men jeg er overbevist: håret mitt er tilbake! frisør2 frisør

Så, nå lukter jeg frisørfrisk hver dag, har blankt, jevnt og deilig hår igjen og er klar for både 17. mai, sommer og bursdag (bare noen dager igjen!) på en og samme gang 😀

Har du lyst på det samme? Ta kontakt med Studio Alf Vika og oppgi kode «fitnok» så får du 20% på klipp og 10% på alle fargebehandlinger!

Er det flere enn meg som har slitt med håret i høst?

Ha en strålende dag, jenter og gutter!

//Camilla

Sponset behandling

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits