arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tilbud på vårfriskt hår hos Studio Alf!

God morgen og velkommen, atter en gang, til en ny uke! 😀 Jeg regner med det er flere enn meg der ute som virkelig har kost seg i solen denne helgen? Fy søren for et deilig vær! Jeg har tilbragt stort sett hele helgen ute i solen og jeg må bare si at Norge ikke kan bli bedre enn dette… Mat på Aker brygge, trening i parken, badetur med hunden og masse jordbær og is.. Altså, jeg skal aldri flytte.

Enda bedre ble det faktisk av at jeg også gikk helgen i møte med en helt ny hårmanke. På fredag var jeg nemlig hos Studio Alf i Vika og fikk en totalrenovering av mitt vinterbleke og -slitte hår. Jeg har irritert meg grenseløst over hårbørster som har sitti fast i floker hver eneste morgen siden januar, så nå var det faktisk på tide å få gjort noe! Hele greia startet med at jeg ble litt overivrig og farget håret 3 ganger på relativt kjapp tid. Mitt ellers speilblanke hår gikk dermed inn i en slags opprørsfase og nektet å høre på noe som helst, men jeg har jo latt det rusle å gå da, siden jeg ikke orker å bry meg. Da Linda sendte meg en melding og lurte på om jeg ikke ville teste ut den nye salongen hvor hun har begynt å jobbe var jeg dog ikke vond å be: Det er greit, sa jeg, så lenge du fikser dette helvetes håret.

And she did!Skjermbilde 2016-05-09 kl. 10.00.45Hun la en slags blank minicolor over hele håret, rett og slett for å gi det litt glans tilbake og behandlet det med noen produkter fra Joico i etterkant. Samtidig som jeg mesket meg med en kaffelatte og sjokoladenøtter. Jeg har nå gitt det noen dager og testet det hele hjemme for å være sikker på at det ikke bare var frisørfølelsen som satt i etter besøket, men jeg er overbevist: håret mitt er tilbake! frisør2 frisør

Så, nå lukter jeg frisørfrisk hver dag, har blankt, jevnt og deilig hår igjen og er klar for både 17. mai, sommer og bursdag (bare noen dager igjen!) på en og samme gang 😀

Har du lyst på det samme? Ta kontakt med Studio Alf Vika og oppgi kode «fitnok» så får du 20% på klipp og 10% på alle fargebehandlinger!

Er det flere enn meg som har slitt med håret i høst?

Ha en strålende dag, jenter og gutter!

//Camilla

Sponset behandling

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits