arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tips til mat på farten!

Fy søren for et vær det er ute! Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde en veranda å benytte akkurat nå, slik at jeg kunne tatt frokostkaffen der ute, men hele blokka vår er fremdeles pakket inn i plastikk.. Det ser heldigvis ut som de har begynt å rydde, så jeg krysser fingrene for at vi har utsikt i løpet av de neste 14 dagene 😀

Det fine med manglende utsikt er likevel at an blir litt ekstra kreativ! I går dro jeg og en venninne og så på treningen til typene på Jordal, satte oss fint oppi et hjørne og tok til oss de solstrålene vi klarte. Andreas briljerte på banen, med både en touchdown og en zack, så jammen var det ikke fin utsikt, også! Jeg blir alltid sulten når jeg er ute på slike eventer, men synes ofte det kan være litt tricky å finne noe jeg faktisk har lyst til å dytte i trynet. Ja, jeg kan selvsagt gå å kjøpe meg en pølse, men som regel er det ikke akkurat dette som frister mest en lørdag formiddag. De fleste butikkene har som regel noen melkeprodukter som fungerer godt, slik som skyr, kvarg, 14 og Go´morgen zero, men også dette blir jeg fort litt lei. Det fungerer greit altså, og smaker for all del godt, men det holder ikke så veldig lenge i magen. I går ble det derfor en litt annen variant, som fungerer vel så godt som pølse 😉 

Kyllingskinke, eller annet pålegg, i lompe med litt lettmajones eller smøreost er bare helt prima. Litt vanskeligere å organisere enn en kvarg, men i går var det faktisk verdt det. Noen druer på siden fungerte som en perfekt dessert!

Nå skal jeg hive meg rundt og få på meg noen klær slik at jeg får snatt snuten ned mot Frognerparken og Jørgine. Jeg har fått ferten av at hun driver og baker boller, så jeg skal i allefall ikke være sistemann til å møte opp! 😀

Håper dere alle får en helt strålende søndag 🙂

//Camilla

 

 

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits