arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Too much, too soon with too little rest?

I går ble en sånn dag hvor jeg måtte sette meg ned i sofaen og tenke litt gjennom prioriteringene mine. Jeg lyver ikke det gram når jeg sier at jeg virkelig elsker jobben min. Det å få lov til å jobbe med flotte mennesker, være med på deres personlige utvikling og oppi det hele stort sett bestemme selv når jeg vil jobbe er jo bare helt fantastisk! Likevel ser jeg at en 9-16 jobb kanskje ikke hadde vært det dummeste for meg, for jeg klarer virkelig aldri å legge fra meg jobben. I det siste har jeg endt opp med på jobbe i snitt 12-14 timer hver eneste dag, søndag inkludert og nå har kroppen min rett og slett begynt å si i fra.

Første gang jeg merket dette var for godt og vel 2 år siden. Jeg var midt i en av de tyngste periodene i studiet, hadde innleveringer 2 ganger hver uke og oppi alt dette hadde vi en hund som ikke klarte å være alene og bestemte oss i tillegg for å kjøpe leilighet sammen. Camilla «fix it all» Lorentzen tok selvsagt alle utfordringer på strak arm og forsøkte virkelig å ordne ALT. Helt til jeg en morgen våknet av at øynene klødde noe inn i granskauen. Jeg forsto fort hvorfor da jeg tittet inn i speiliet: Hele fjeset mitt var fullt av noe som liknet eksem, og det klødde som f***. Jeg trodde først jeg var blitt allergisk mot hunden, at jeg ikke tålte skyllemiddel, at det var midd i senga eller gudene veit hva og vi forsøkte virkelig å komme til bunns i det. Til slutt måtte vi se slaget tapt og jeg tok en tur til legen. Han stilte meg et enkelt spørsmål, jeg svarte og fikk utskrevet beroligende/angstdempende piller. Det tok 2 dager så var eksemen forsvunnet som dugg for solen.

Den gangen visste jeg ikke hva som skjedde med meg, og i prosessen med å finne ut av det ble selvsagt ikke stresset noe mindre. Når jeg i går våknet med begynnende eksem rundt øynene, på halsen og en energi som ligger nede på gulvet var det derimot ikke noe spørsmål: Jeg må roe ned tempoet litt. Legge fra meg mail, mobil og pc og bare kjenne på det å ha fri. Jobbe 10 i stedenfor 14 timer og kanskje ha helgene helt for meg selv? Det var kanskje å ta i, men jeg kan i allefall prøve 😛 Det er virkelig flott å kunne bestemme sin egen arbeidsdag, så lenge man klarer å være sin egen sjef og sette de begrensningene som trengs. Her har jeg nok mye å lære, dere! Så, nå er det smoothietid, før jeg setter snuten i en annen retning enn macens 😉

Jeg håper i allefall du, som meg, skal nyte været i dag og ta livet med ro. Jeg er helt sikker på at du fortjener det 🙂

//Camilla

2 svar til “Too much, too soon with too little rest?”

  1. Ida sier:

    Hva har du utdannelse innen utenom PT??:)

  2. CamillaL sier:

    Hei Ida! Jeg har vært innom litt av hvert. Har jo år fra jussen på UiO, studert et halvt år idrett og har en bachelor i kjemi/biokjemi. Også har jeg tatt noen økonomifag her og der :p

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits