arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tør du å begi deg ut på denne økten?

Er du klar for et lite bildedryss fra en herlig tur rundt Nordbytjernet? Jeg befinner meg på Jessheim og har som sagt hatt helt fri i dag. Morgenen var lat, med kaffedrikking frem til klokken var 11 før vi satte snuten mot natyyren. Jeg skulle gjerne skrevet en setning om hvor deilig det er å gå tur med min kjære og den vakre hunden vår, men sannheten er at jeg egentlig var ganske sur og Hugo (aka hunden) trakk som et lite helvete i selen. Det var som å miste taket i en hundeslede og bli dratt rundt i grusen samtidig som jeg forsøkte å smile slik at Typen skulle slutte å spørre om hvorfor jeg var så furt.

Heldigvis ble både humøret, bikkja og masingen bedre etterhvert, slik at turen ble ganske koselig likevel.

Vi dro hjem og kastet i oss frokost før jeg kom på at undertøyskuffen var så skrapet at jeg hadde begynt på de trusene som passet en gang på nittitallet. Det ble derfor en liten time med intens vasking og tørking mens Typen fortsatte å mase om hvorfor jeg ikke bare vasket undertøyet litt oftere før vi fikk dratt på trening og gjennomført det som ble den tyngste økten på ekstremt lenge.

10-1 markløft
1-10 Thrusters

5 x 6 Rackpulls

3 x 12 nedtrekk, bredt nøytralt grep
3 x 10 Hipthrust

2 x 15 Triceps Pushdown
2 x 30 Kickback på benk

Jeg var så sliten etterpå at jeg holdt på å gå i bakken, men fy søren for en mestringsfølelse jeg hadde!! Økte 5 kg i markløften fra forrige uke og kjente at jeg har veldig mye mer å gå på, så gruer meg allerede til neste økt av denne typen skal gjennomføres.

2015-07-14 14.24.29 2015-07-14 14.27.25ps: du får 40% avslag på denne toppen og tightsen hos TheWorkout akkurat nå! 😀

Nå skal jeg innta en horisontal stilling i sofaen og se ferdig Tour dé France før jeg skal en liten tur på senteret og se om jeg finner meg noen nye sommerklær. Jeg vil tro at svaret på det siste er nei…

Skal du trene noe i dag? Kanskje du tør å prøve deg på min økt? 😀

//Camilla

(sponset innlegg)

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits