arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tør du å slenge deg med?

Noen dager byr på litt mer moro enn andre, og i går var virkelig en sånn dag. Jon og jeg (fremover: Jay-C) har som sagt bestemt oss for å gå virale med en ny workshop som vi lanserer om ikke alt for lenge, og i en anledning skulle vi i går møtes for å jobbe. Avtalen var 10, men ettersom jeg ikke våknet av alarmen min (guttene på verandaen dukket ikke opp) ble det nok nærmere 1030. Da jeg heseblesende løp inn på Godt Brød ble jeg derfor positivt overrasket når jeg så hva som ventet meg: Jon med en Brachiosaurus. Ikke en levende en selvsagt, men en miniatyrvariant i minilego som vi skulle bygge. Vi kalte det teambuilding, satte i gang og var ganske fornøyde med oss selv en time senere da mesterverket sto klart.  brachio2brachio1

Det bygget seg opp ganske mye frustrasjon underveis, da flere av bitene var mindre enn tuppen av lillefingerneglen min, men vi løste det på en god måte og bygget med det opp et enda bedre samarbeid. Tror jeg, i allefall. Go us!

Det jeg planla å snakke om i dag var i utgangspunktet noe helt annet, men når man har vært med på noe så morsomt som å bygge en dinosaurus kan man faktisk ikke la være å fortelle om det. Så får man heller gå tilbake til planen litt sånn etterhvert, for eksempel nå. Jeg har nemlig vært sukkerfri i hele 6 dager (jeje, alle må starte et sted) og lurte på om du ville være med meg å være sukkerfri ut februar? Det kan godt hende vi klarer lenger, men det er alltid godt å starte med et mål som er overkommelig! 😀 Med sukkerfri mener jeg selvsagt ikke at du skal lese deg grønn og blå på alle innholdsfortegnelser og droppe alt som inneholder sukker, men rett og slett at godteri, brus med sukker og potetgull (though its sugarfree) kan vente til mars.

Jeg lover deg ingen massive resultater, garantert vektnedgang eller et bedre liv, men jeg har følelsen av at mars kommer til å startes med litt mer mestringsfølelse enn normalt om vi gjennomfører dette! 😀

Er du med meg?

Det er likevel mye godt man kan kose seg med når søtsuget kaller, slik som gårdagens kveldsmat. Sunn, god, søt og mettende – selv om den var fri for tilsatt sukker 🙂 Alt du trenger er en boks Cottage Cheese, et beger dobbel 0% gresk type med sitron og litt granateple. Dette gir en skikkelig god crunch til blandingen, i tillegg til at det smaker himmelsk!

granatfrokost granatfrokost2

Ha en strålende dag videre, flotte mennesker!

//Camilla

4 svar til “Tør du å slenge deg med?”

  1. Stine sier:

    Jeg har planlagt sukkerfri februar siden jul, og er allerede godt i gang. Men siden jeg skal være med deg, farfar og mine andre fineste søskenbarn på hyttetur, har jeg satt av den helgen til all sukker jeg ønsker meg. I form av dessert og rødvin ? Er det ok?

  2. Hahaha, det er helt ok! 😀 Jeg skal ta med noen sukkerfrie alternativer som vi kan kjøre på med vi finner det for godt 😉

  3. Jenny sier:

    Haha tenkte på dette siste dag i januar ? Så ja jeg er med! Det var litt pussig at vi tenkte på samme måned å ha godtestopp. ?

  4. Hahaha, ja det var litt morsomt ! 😀

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits