arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Tre ting du MÅ ha med deg på ferie!

Da er det bare 24 timer til jeg sitter på Gardermoen med en paraplydrink i den ene hånden og en 250 grams sjokolade i den andre, og jeg vurderer om jeg snart skal begynne å pakke. Jeg skal ærlig innrømme, eller Andreas tvinger meg til å innrømme, at reising, pakking og planlegging ikke er min sterke side. Derfor er det egentlig ganske flaks at jeg denne gangen reiser alene, slik at jeg slipper de negative kommentarene fra min utkårede dersom jeg for eksempel skulle dukke opp på flyplassen litt for sent til innsjekking..

Greia her hjemme er nemlig at vi er så latterlig forskjellige når det kommer til dette her. Andreas er ferdigpakket 6 dager før avreise, har sortert håndbagasjen i en lekker liten reisemappe slik at alt skal være lett tilgjengelig og er helt ferdig med innsjekkingen 4 timer før flyet har avgang.

Skjermbilde 2016-06-20 kl. 09.19.07

Jeg derimot, som er av den litt mer spontane (les: vimsete) typen kaster de siste trusene i bagen før jeg går ut døra, er på flyplassen så sent som mulig slik at jeg slipper å vandre hodeløst gjennom tax freen 18 ganger for å få tiden til å gå og printscreaner navnet på hotellet i det jeg lander slik at jeg forhåpentligvis finner en taxi som vil kjøre meg dit. Mamma ringte meg faktisk i går og spurte om jeg ikke var interessert i å få vite navnet på hotellet slik at jeg fant frem. Og det er det jo klart jeg var, hadde bare ikke begynt å tenke på det enda.

Som min kloke mor dog sier er ikke dette med pakking så innmari krise, så lenge man får med seg de tre P-ene:

PASS, PREVANSJON og PENGER

Skjermbilde 2016-06-20 kl. 09.20.01

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits