arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Treningsglede for meg, og verdens beste spilleliste!

Akkurat nå sitter jeg her og drikker et glass vann med mel, og det er egentlig ganske ekkelt. Jeg gjør det ikke en gang fordi det er godt for kroppen, men fordi jeg brukte glasset til å veie opp mel til sconesene som står i ovnen (oppskrift kommer i morgen), og ikke gadd å vaske ordentlig ut av det etterpå. Det står 11 andre glass i kjøkkenskapet som jeg kan benytte meg av, men gidder jeg å gå dit og bytte? Neinei. Slik blir det jo mer oppvask av, må vite!!

Det var likevel ikke oppvask og scones jeg egentlig skulle snakke om i dag, det kommer tross alt i morgen, men musikk. Og litt trening. I går følte jeg meg nemlig som en haug med søppel (sjekk innlegget HER), og bestemte meg derfor for å ta meg en liten tur ut og lufte hodet. Jeg har tross alt til gode å ende opp med å føle meg bedre av å sitte inne og se ut på sola. Headsettet var som alltid godt plassert over ørene, og i det jeg entret Bølerskogen satte jeg i gang den lista her.

Først ble jeg litt overraska over hvor fort humøret kan endre seg, og så begynte jeg å løpe. De som så meg ville kanskje kalt det småjogging, men det er bare detaljer! Jeg har ikke jogget noe særlig siden jeg ødela ankelen min i høst, men nå beveget jeg meg plutselig fremover med en fart på over 5km/t, og det føltes rett og slett herlig! Spesielt når jeg fortsatte i over 3 km, og avsluttet med intervaller.

Jeg trodde jeg hadde mistet alt, at jeg aldri kom til å løpe igjen, men så feil tok jeg altså! Nei, det ble ikke personlig rekord, og farten var sikkert ikke noe å skrive hjem om, men so what? Jeg løp, det føltes helt fantastisk, det gjorde ikke vondt noe sted og jeg smilte da jeg var ferdig.

Og mer enn dette krever jeg faktisk ikke! Treningen må ikke alltid skje med et mål om å bli bedre, gå ned i vekt eller vise frem at jeg kan – av og til kan det skje bare fordi jeg har lyst. Og av og til ender jeg opp med å gjøre noe helt annet enn det som i utgangspunktet var planlagt, bare fordi jeg føler for det.

Og det er dette som er treningsglede for meg – det å kunne gjøre det jeg vil, når jeg vil, uten å måtte prestere og leve opp til noe som helst. Når jeg gjør det jeg gjør fordi jeg vet at det får meg til å føle meg bedre. All trening og all aktivitet er uansett bra for meg (og deg), så hvorfor skal det på død og liv brytes ned til et tall på hvor mye som forbrennes, eller hvor mye kondisjonen kan øke?

For vet du hva? Det viktigste er ikke hva du gjør, men at du liker det og fortsetter med det over tid. Jeg vet med meg selv at om jeg bare skal trene det som per definisjon er å anse som «best», da vil jeg ikke holde ut særlig lenge. Om jeg alltid må følge en plan så kommer jeg til å ende opp med å bli hjemme. Og hvor bra ender det da egentlig opp med å være?

Hva skaper treningsglede hos deg?

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits