arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Treningsglede for meg, og verdens beste spilleliste!

Akkurat nå sitter jeg her og drikker et glass vann med mel, og det er egentlig ganske ekkelt. Jeg gjør det ikke en gang fordi det er godt for kroppen, men fordi jeg brukte glasset til å veie opp mel til sconesene som står i ovnen (oppskrift kommer i morgen), og ikke gadd å vaske ordentlig ut av det etterpå. Det står 11 andre glass i kjøkkenskapet som jeg kan benytte meg av, men gidder jeg å gå dit og bytte? Neinei. Slik blir det jo mer oppvask av, må vite!!

Det var likevel ikke oppvask og scones jeg egentlig skulle snakke om i dag, det kommer tross alt i morgen, men musikk. Og litt trening. I går følte jeg meg nemlig som en haug med søppel (sjekk innlegget HER), og bestemte meg derfor for å ta meg en liten tur ut og lufte hodet. Jeg har tross alt til gode å ende opp med å føle meg bedre av å sitte inne og se ut på sola. Headsettet var som alltid godt plassert over ørene, og i det jeg entret Bølerskogen satte jeg i gang den lista her.

Først ble jeg litt overraska over hvor fort humøret kan endre seg, og så begynte jeg å løpe. De som så meg ville kanskje kalt det småjogging, men det er bare detaljer! Jeg har ikke jogget noe særlig siden jeg ødela ankelen min i høst, men nå beveget jeg meg plutselig fremover med en fart på over 5km/t, og det føltes rett og slett herlig! Spesielt når jeg fortsatte i over 3 km, og avsluttet med intervaller.

Jeg trodde jeg hadde mistet alt, at jeg aldri kom til å løpe igjen, men så feil tok jeg altså! Nei, det ble ikke personlig rekord, og farten var sikkert ikke noe å skrive hjem om, men so what? Jeg løp, det føltes helt fantastisk, det gjorde ikke vondt noe sted og jeg smilte da jeg var ferdig.

Og mer enn dette krever jeg faktisk ikke! Treningen må ikke alltid skje med et mål om å bli bedre, gå ned i vekt eller vise frem at jeg kan – av og til kan det skje bare fordi jeg har lyst. Og av og til ender jeg opp med å gjøre noe helt annet enn det som i utgangspunktet var planlagt, bare fordi jeg føler for det.

Og det er dette som er treningsglede for meg – det å kunne gjøre det jeg vil, når jeg vil, uten å måtte prestere og leve opp til noe som helst. Når jeg gjør det jeg gjør fordi jeg vet at det får meg til å føle meg bedre. All trening og all aktivitet er uansett bra for meg (og deg), så hvorfor skal det på død og liv brytes ned til et tall på hvor mye som forbrennes, eller hvor mye kondisjonen kan øke?

For vet du hva? Det viktigste er ikke hva du gjør, men at du liker det og fortsetter med det over tid. Jeg vet med meg selv at om jeg bare skal trene det som per definisjon er å anse som «best», da vil jeg ikke holde ut særlig lenge. Om jeg alltid må følge en plan så kommer jeg til å ende opp med å bli hjemme. Og hvor bra ender det da egentlig opp med å være?

Hva skaper treningsglede hos deg?

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits