arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Treningsglede for meg, og verdens beste spilleliste!

Akkurat nå sitter jeg her og drikker et glass vann med mel, og det er egentlig ganske ekkelt. Jeg gjør det ikke en gang fordi det er godt for kroppen, men fordi jeg brukte glasset til å veie opp mel til sconesene som står i ovnen (oppskrift kommer i morgen), og ikke gadd å vaske ordentlig ut av det etterpå. Det står 11 andre glass i kjøkkenskapet som jeg kan benytte meg av, men gidder jeg å gå dit og bytte? Neinei. Slik blir det jo mer oppvask av, må vite!!

Det var likevel ikke oppvask og scones jeg egentlig skulle snakke om i dag, det kommer tross alt i morgen, men musikk. Og litt trening. I går følte jeg meg nemlig som en haug med søppel (sjekk innlegget HER), og bestemte meg derfor for å ta meg en liten tur ut og lufte hodet. Jeg har tross alt til gode å ende opp med å føle meg bedre av å sitte inne og se ut på sola. Headsettet var som alltid godt plassert over ørene, og i det jeg entret Bølerskogen satte jeg i gang den lista her.

Først ble jeg litt overraska over hvor fort humøret kan endre seg, og så begynte jeg å løpe. De som så meg ville kanskje kalt det småjogging, men det er bare detaljer! Jeg har ikke jogget noe særlig siden jeg ødela ankelen min i høst, men nå beveget jeg meg plutselig fremover med en fart på over 5km/t, og det føltes rett og slett herlig! Spesielt når jeg fortsatte i over 3 km, og avsluttet med intervaller.

Jeg trodde jeg hadde mistet alt, at jeg aldri kom til å løpe igjen, men så feil tok jeg altså! Nei, det ble ikke personlig rekord, og farten var sikkert ikke noe å skrive hjem om, men so what? Jeg løp, det føltes helt fantastisk, det gjorde ikke vondt noe sted og jeg smilte da jeg var ferdig.

Og mer enn dette krever jeg faktisk ikke! Treningen må ikke alltid skje med et mål om å bli bedre, gå ned i vekt eller vise frem at jeg kan – av og til kan det skje bare fordi jeg har lyst. Og av og til ender jeg opp med å gjøre noe helt annet enn det som i utgangspunktet var planlagt, bare fordi jeg føler for det.

Og det er dette som er treningsglede for meg – det å kunne gjøre det jeg vil, når jeg vil, uten å måtte prestere og leve opp til noe som helst. Når jeg gjør det jeg gjør fordi jeg vet at det får meg til å føle meg bedre. All trening og all aktivitet er uansett bra for meg (og deg), så hvorfor skal det på død og liv brytes ned til et tall på hvor mye som forbrennes, eller hvor mye kondisjonen kan øke?

For vet du hva? Det viktigste er ikke hva du gjør, men at du liker det og fortsetter med det over tid. Jeg vet med meg selv at om jeg bare skal trene det som per definisjon er å anse som «best», da vil jeg ikke holde ut særlig lenge. Om jeg alltid må følge en plan så kommer jeg til å ende opp med å bli hjemme. Og hvor bra ender det da egentlig opp med å være?

Hva skaper treningsglede hos deg?

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits