arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Treningsuken som har gått og min første langtur!

Da var det endelig søndag igjen, og for første gang på et par uker kan jeg igjen se tilbake på noen ordentlig aktive dager. Sykdommen har lekt katt og mus med meg siden jul, men nå tror jeg at jeg har klart å riste den av meg!

Min treningsuke

 

Denne uken lot jeg for en gangs skyld fornuften styre, og begynte TRO DET ELLER EI relativt rolig. Styrkeøkten på mandag foregikk i hvilepuls og det samme gjorde løpeøkten på tirsdagen. Skituren samme dag fikk en naturlig slutt når Hugo mistet sokkene sine og fikk vondt i potene, så det var faktisk først på torsdag jeg begynte å ta i litt på gymmet.

Mandag: Styrketrening

♣ Knebøy – 1 x 1
♣ Push ups – 3 x 3
♣ Markløft – 3 x 2
♣ Chins – 3 x 2
♣ Facepull – 3 x 12
♣ Triceps pushdown – 3 x 12

Første økt etter bihulebetennelse, og jeg tok det helt i piano. I Knebøy jobbet jeg meg opp til et toppsett, som enkelt og greit betyr at jeg begynner med en vekt og legger på litt og litt for hver runde (tar én repetisjon per runde) til jeg synes det er nok.

Tirsdag: Rolig jogg

Helt rolig løping på lav puls.

Onsdag: Styrketrening

♣ Knebøy – 4 x 5
♣ Push ups – 4 x 3
♣ Strakmark – 3 x 6
♣ Chins – 3 x 3
♣ Roing i slynge – 3 x 10
♣ Kinesiske sidehev – 3 x 12

Litt mer intensitet på denne økten enn den forrige, men fremdeles med mye overskudd!

Torsdag: 4 x 4

4 x 4 intervaller har klatret ganske raskt oppover lista over løpeøkter jeg digger, og denne uken var intet unntak. Jeg hadde ordentlig god flyt gjennom hele økten (kanskje fordi jeg hadde startet uken så rolig?) og følte at jeg klarte å pushe akkurat så mye som jeg skulle. Tidligere har jeg nok sluntret litt vel unna på oppvarmingen på disse intervalløktene, noe som har ført til at jeg raskt har stivnet i beina. Jeg tror det henger igjen fra barneskolen, hvor jeg var sikker på at jeg brukte opp all energien min hvis jeg varmet opp før gymtimen virkelig begynte..

I allefall! Jeg startet denne økten med en oppvarming på godt og vel 15 minutter, hvorav de første 8-10 minuttene går i superrolig tempo. Jeg møter alltid på en liten kneik av typen «litt vondt i beina, knærne stivner, føttene er rare» noen minutter inn i oppvarmingen, men holder jeg ut i noen minutter til så går dette over og jeg begynner å bli klar for å øke tempoet. De siste 5-6 minuttene av oppvarmingen øker jeg tempoet gradvis opp mot den farten jeg vil løpe intervallene på.

Intervallene er på 4 minutter, hvor jeg løper i en fart jeg tror jeg ville klart å holde i 1-2 minutter til. Mellom hvert intervalldrag er det 2 minutter pause. Totalt gjennomfører jeg 4 intervalldrag av 4 minutter.

Fredag: Skitur

Etter å ha vært på den lokale dyrebutikken for å kjøpe nye sokker til Hugo bar det ut på tur igjen på fredag, og det gikk helt strålende! Det var tett tåke, og Hugo var litt sliten, men vi fullførte runden vår og slappet godt av når vi kom inn. Hugo var glad for tur – og like glad for potemassasje og dentastix når han kom hjem ♥

Lørdag: FRI!

Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha én fridag (minst) i uken fremover, og at jeg skal forsøke å holde denne hellig. Jeg kan med en gang si at det IKKE kommer til å bli lørdager, men holder en liten knapp på tirsdager eller onsdager. Jeg føler nemlig at helgedagene blir så innmari lange om jeg ikke får inn en treningsøkt – er jeg den eneste? 😛

Søndag: Løpetest – 10km

Jeg må bare få begynne med å si at jeg aldri noensinne har vært så stolt før som jeg var da jeg var ferdig med denne økten. ALTSÅ – jeg klarte å løpe 10 kilometer!! Og det beste er at det faktisk gikk helt fint. Jeg begynte veldig rolig, og hadde egentlig en plan om å løpe i 60 minutter, men da jeg hadde kommet så langt og så at det ikke var så langt igjen til mila var unnagjort… Så kjørte jeg rett og slett på.

Jeg er stolt fordi dette er noe jeg ikke en gang har drømt om å få til tidligere. Jeg har alltid tenkt at det ikke er noe for meg, dette løpegreiene, men nå beviser jeg for meg selv hver eneste uke at det er noe forbanna bullshit. Alt er for meg. Og jeg kan få til hva jeg vil!

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits