arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ukens middagsplan, handleliste og mitt nye prosjekt.

God formiddag alle sammen! Jeg håper dere nå legger merke til at jeg ikke sier god morgen, og det er selvsagt fordi jeg sto opp med en gang jeg våknet i dag tidlig – 0900. Det gir meg en score på 2 av 2 dager, det! Rimelig fornøyd med måloppnåelsen så langt, med andre ord. For dere som ikke har fått det med dere, så er det enkle målet at jeg skal forsøke å stå opp når jeg våkner, i stedenfor å bli liggende i senga og tråle gjennom sosiale medier mens jeg funderer over livets rariteter. Et mål som sikkert ikke er så vanskelig å nå om man har en jobb å gå til, men siden jeg styrer disse dagene her selv kan jeg love deg at det fort blir hakket verre.

Det at jeg i dag faktisk kom meg opp har også gitt meg muligheten til å fundere over hvilke prosjekter jeg kan fortelle Andreas at jeg skal sette i gang med, uten å noensinne fullføre. For ett par år siden kjøpte jeg for eksempel 5 griseshtøgge stoler som jeg påsto at jeg skulle pusse opp, og de står her, akkurat like shtøgge, den dag i dag. Jeg har ca 5 bilderammer stående rundt i huset som på et eller annet tidspunkt skulle opp på veggen, og gudene vet hvor mange ganger jeg har sagt at jeg skal snekre et eget hodegjerde til senga… Grunnen til at det ikke skjer er selvsagt ikke fordi jeg ikke kan, hallo, men jeg tror rett og slett ambisjonene overstiger gjennomføringsevnen min. I allefall den gjennomføringsevnen jeg innehar til daglig. Jeg føler liksom at jeg må sette av hele dager for å få til det her, og da… Vel, da blir det ikke gjort da. MEN! Til helga, kanskje? Jeg har i allefall fått tak i to stoler til denne helgen, fra det nye (gamle) huset til mamsen, som jeg nå har tatt med inn i huset. Jeg har allerede fortalt A at jeg skal skru de fra hverandre, lakkere rammene og male tresetene hvite, men jeg vet ikke om han tror på meg lenger.

Anyhows, siden det er mandag og greier, så tenkte jeg å dele ukens middagsplan med dere. Frem til torsdag i allefall! Det er på ingen måte sikkert at jeg har oppskrift på alt, men siden et par ekstremt smarte mennesker har klart å finne opp det som kalles «Google» regner jeg med at dere eventuelt klarer å finne de som mangler sjæl. Jepp, jeg har såpass tro på dere.

Mandag: Vårruller

 • Karbonadedeig, 400 g
 • Kinakål, 1/2
 • Løk, 1
 • Gulrøtter, 2
 • Bønnespirer, 1 boks
 • Hvitløk, ingefær, chili
 • Soyasaus, østersaus, lime

Finhakk alle ingrediensene. Fres løk sammen med et par fedd hvitløk, litt ingefær og eventuelt en klype chili før du tilsetter gulrot og deretter kinakål. La det surre til det «faller sammen» før du tilsetter bønnespirene. Smak til med ca 2 ss østersaus, en god spiseskje soyasaus og litt limesaft. Stek karbonadedeigen ved siden av og bland inn.

Legg blandingen over i et dørslag og la det renne fra seg, pakk det inn i filodeig, pensle med litt olje og stek i ovnen på 200 grader i 5-8 minutter.

Tirsdag: Kyllingsalat med karricouscous

 • 1 grillet kylling
 • Couscous
 • Buljong
 • Paprika
 • Gul løk
 • Hvitløk
 • Karri
 • Fetaost
 • Salatverke

Kok couscousen som anvist på pakken, med buljong i vannet. Stek løk, paprika og hvitløk mykt i litt smør mens couscousen trekker, før du heller denne over. Smak til med karri og salt. Riv opp kyllingen i passe biter, bland inn med couscousen og lag en stor salat med det du måtte like. Bland alt sammen, topp med litt fetaost og server.

Onsdag: Kremet fiskesuppe

 • 2 stk gulrot i biter
 • 6 dl fiskebuljong (utblandet)
 • 2 dl melk
 • 2 ss hvetemel
 • 200 g laks eller annen rød fisk
 • 200 g torskefilet eller annen hvit fisk
 • 1 dl frosne grønne erter
 • 1 dl kremfløte
 • 12 ts salt
 • 12 ts pepper
 • 1 ss frisk gressløk

Du finner oppskriften på MatPrat HER .

Vi legger nok til litt ekstra grønnsaker, slik som brokkoli og mere gulrøtter og erter!

Torsdag: Taco

 • Karbonadedeig
 • Tacokrydder
 • Salat av alle slag
 • Guakamole
 • Mager kesam
 • Pitabrød

Tilbered taco som anvist på pakken og kutt opp salat. Bland sammen en avokado med ett fedd hvitløk, en god spiseskje mager kesam og kjør til en myk masse med stavmikseren. Smak til med salt og pepper.

Da er det bare å komme seg på butikken! Bon apetite 🙂

//Camilla

 

6 svar til “Ukens middagsplan, handleliste og mitt nye prosjekt.”

 1. andrea sier:

  hei! litt sent ute ift spørsmålsrunden men jeg har et spørsmål angående trening;) hvordan er det med løping og styrketrening? bør man skille det slik at man kun trener styrke en dag og kun løper en annen dag? jeg syns å kun løpe (løper nesten bare intervaller) en hel økt kan bli litt ensidig og kjedelig, men samtidig liker jeg godt å løpe og vil få det inn flest mulig dager i uka. jeg har fokus på å løpe og bli raskere, i tillegg til at jeg vil minske fettprosenten. jeg vet at mange sier st styrketrening må/bør trenes og ikke bare cardio, men stemmer det ikke at cardio er mer fettforbrennende enn styrke?
  men så har jeg tenkt at muskler (spesielt i rumpe, lår og rygg) vil være bra for løpingen også? haha litt forvirra etter en lang periode uten trening og helt nye mål nå enn før:s

 2. Lene sier:

  I love you ❤ takk for deilig middagsinspirasjon ❤??

 3. Å du da! Bare hyggelig Lene 😀

 4. Bedre sent enn aldri! 😀 Jeg skal svare deg i et helt eget innlegg :*

 5. Maren sier:

  Jeg har også slike prosjekter innimellom, heldigvis har jeg en rastløs samboer som stort sett overtar om ting tar litt tid…?

  Digger deg, Camilla, du gjør hverdagen fin for så mange??

 6. Jeg ønsker meg en slik en!!! Min gir bare totalt faen… ;D hahahah!

  Så utrolig hyggelig Maren, tusen tusen takk skal du ha <3

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits