arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ukens middagsplan, handleliste og mitt nye prosjekt.

God formiddag alle sammen! Jeg håper dere nå legger merke til at jeg ikke sier god morgen, og det er selvsagt fordi jeg sto opp med en gang jeg våknet i dag tidlig – 0900. Det gir meg en score på 2 av 2 dager, det! Rimelig fornøyd med måloppnåelsen så langt, med andre ord. For dere som ikke har fått det med dere, så er det enkle målet at jeg skal forsøke å stå opp når jeg våkner, i stedenfor å bli liggende i senga og tråle gjennom sosiale medier mens jeg funderer over livets rariteter. Et mål som sikkert ikke er så vanskelig å nå om man har en jobb å gå til, men siden jeg styrer disse dagene her selv kan jeg love deg at det fort blir hakket verre.

Det at jeg i dag faktisk kom meg opp har også gitt meg muligheten til å fundere over hvilke prosjekter jeg kan fortelle Andreas at jeg skal sette i gang med, uten å noensinne fullføre. For ett par år siden kjøpte jeg for eksempel 5 griseshtøgge stoler som jeg påsto at jeg skulle pusse opp, og de står her, akkurat like shtøgge, den dag i dag. Jeg har ca 5 bilderammer stående rundt i huset som på et eller annet tidspunkt skulle opp på veggen, og gudene vet hvor mange ganger jeg har sagt at jeg skal snekre et eget hodegjerde til senga… Grunnen til at det ikke skjer er selvsagt ikke fordi jeg ikke kan, hallo, men jeg tror rett og slett ambisjonene overstiger gjennomføringsevnen min. I allefall den gjennomføringsevnen jeg innehar til daglig. Jeg føler liksom at jeg må sette av hele dager for å få til det her, og da… Vel, da blir det ikke gjort da. MEN! Til helga, kanskje? Jeg har i allefall fått tak i to stoler til denne helgen, fra det nye (gamle) huset til mamsen, som jeg nå har tatt med inn i huset. Jeg har allerede fortalt A at jeg skal skru de fra hverandre, lakkere rammene og male tresetene hvite, men jeg vet ikke om han tror på meg lenger.

Anyhows, siden det er mandag og greier, så tenkte jeg å dele ukens middagsplan med dere. Frem til torsdag i allefall! Det er på ingen måte sikkert at jeg har oppskrift på alt, men siden et par ekstremt smarte mennesker har klart å finne opp det som kalles «Google» regner jeg med at dere eventuelt klarer å finne de som mangler sjæl. Jepp, jeg har såpass tro på dere.

Mandag: Vårruller

 • Karbonadedeig, 400 g
 • Kinakål, 1/2
 • Løk, 1
 • Gulrøtter, 2
 • Bønnespirer, 1 boks
 • Hvitløk, ingefær, chili
 • Soyasaus, østersaus, lime

Finhakk alle ingrediensene. Fres løk sammen med et par fedd hvitløk, litt ingefær og eventuelt en klype chili før du tilsetter gulrot og deretter kinakål. La det surre til det «faller sammen» før du tilsetter bønnespirene. Smak til med ca 2 ss østersaus, en god spiseskje soyasaus og litt limesaft. Stek karbonadedeigen ved siden av og bland inn.

Legg blandingen over i et dørslag og la det renne fra seg, pakk det inn i filodeig, pensle med litt olje og stek i ovnen på 200 grader i 5-8 minutter.

Tirsdag: Kyllingsalat med karricouscous

 • 1 grillet kylling
 • Couscous
 • Buljong
 • Paprika
 • Gul løk
 • Hvitløk
 • Karri
 • Fetaost
 • Salatverke

Kok couscousen som anvist på pakken, med buljong i vannet. Stek løk, paprika og hvitløk mykt i litt smør mens couscousen trekker, før du heller denne over. Smak til med karri og salt. Riv opp kyllingen i passe biter, bland inn med couscousen og lag en stor salat med det du måtte like. Bland alt sammen, topp med litt fetaost og server.

Onsdag: Kremet fiskesuppe

 • 2 stk gulrot i biter
 • 6 dl fiskebuljong (utblandet)
 • 2 dl melk
 • 2 ss hvetemel
 • 200 g laks eller annen rød fisk
 • 200 g torskefilet eller annen hvit fisk
 • 1 dl frosne grønne erter
 • 1 dl kremfløte
 • 12 ts salt
 • 12 ts pepper
 • 1 ss frisk gressløk

Du finner oppskriften på MatPrat HER .

Vi legger nok til litt ekstra grønnsaker, slik som brokkoli og mere gulrøtter og erter!

Torsdag: Taco

 • Karbonadedeig
 • Tacokrydder
 • Salat av alle slag
 • Guakamole
 • Mager kesam
 • Pitabrød

Tilbered taco som anvist på pakken og kutt opp salat. Bland sammen en avokado med ett fedd hvitløk, en god spiseskje mager kesam og kjør til en myk masse med stavmikseren. Smak til med salt og pepper.

Da er det bare å komme seg på butikken! Bon apetite 🙂

//Camilla

 

6 svar til “Ukens middagsplan, handleliste og mitt nye prosjekt.”

 1. andrea sier:

  hei! litt sent ute ift spørsmålsrunden men jeg har et spørsmål angående trening;) hvordan er det med løping og styrketrening? bør man skille det slik at man kun trener styrke en dag og kun løper en annen dag? jeg syns å kun løpe (løper nesten bare intervaller) en hel økt kan bli litt ensidig og kjedelig, men samtidig liker jeg godt å løpe og vil få det inn flest mulig dager i uka. jeg har fokus på å løpe og bli raskere, i tillegg til at jeg vil minske fettprosenten. jeg vet at mange sier st styrketrening må/bør trenes og ikke bare cardio, men stemmer det ikke at cardio er mer fettforbrennende enn styrke?
  men så har jeg tenkt at muskler (spesielt i rumpe, lår og rygg) vil være bra for løpingen også? haha litt forvirra etter en lang periode uten trening og helt nye mål nå enn før:s

 2. Lene sier:

  I love you ❤ takk for deilig middagsinspirasjon ❤??

 3. Å du da! Bare hyggelig Lene 😀

 4. Bedre sent enn aldri! 😀 Jeg skal svare deg i et helt eget innlegg :*

 5. Maren sier:

  Jeg har også slike prosjekter innimellom, heldigvis har jeg en rastløs samboer som stort sett overtar om ting tar litt tid…?

  Digger deg, Camilla, du gjør hverdagen fin for så mange??

 6. Jeg ønsker meg en slik en!!! Min gir bare totalt faen… ;D hahahah!

  Så utrolig hyggelig Maren, tusen tusen takk skal du ha <3

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits