arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Valentinsdag: 5 fun facts om oss!

God morgen mennesker! Dere tror meg sikkert ikke, men i dag var jeg altså ute av sengen 0815 – helt av meg selv – og før klokken var 9 hadde jeg både dusjet, spilt inn en musikkvideo (i dusjen) og føna håret. Damn shit, dette bør jeg gjøre oftere! Det kommer selvsagt ikke til å skje, i allefall ikke regelmessig, men jeg kan jo late som. Slik at jeg kan gi meg selv konstant dårlig samvittighet når jeg ikke klarer å leve opp til målet en eneste gang i løpet av de to neste ukene.

Anyhows! De aller fleste har kanskje fått med seg at det er valentins-, eller «alle hjertersdag» i dag? Er du ikke blant de som våknet opp til hjertesjokolade og røde roser i dag trenger du likevel ikke fortvile. Jeg gjorde ikke det jeg heller. Eller, jeg har en melkerull liggende vedsiden av senga etter at Andreas kastet den på meg på lørdag, men jeg vet ikke helt om det telles? Jeg sa nemlig klart i fra i går at jeg ikke ville ha hverken blomster eller sjokolade, men at vi heller kunne gjøre noe sammen. Til hans store fortvilelse, selvsagt, det er jo så mye lettere å kjøpe en bukett roser enn å faktisk planlegge noe…

Greia er bare at jeg ikke ønsker meg noe. Jeg har jo det jeg trenger, jeg bruker ikke smykker og blomstene jeg får i hus har en tendens til å dø før de i det hele tatt har begynt å lukte godt. De går liksom rett fra knupp til å lukte dritt. Jeg kunne alltids ønsket meg en tur på IKEA, men det skal jo liksom være en hyggelig dag for begge to…

Derfor spiste vi en god frokost i dag, og tenkte oss en tur innom bowlinghallen før det blir jobb resten av kvelden. Ikke noe fancy. Ingen lange, romantiske samtaler over et glass vin hvor vi fortaper oss i hverandres øyne. Heller noe i den retning at det blir dårlig stemning resten av kvelden fordi jeg vinner over A i bowling og han er en vanvittig dårlig taper. Det blir koselig!

5 fun facts om oss

♥ En gang tapte Andreas i bowling og endte opp med å låse seg inne på soverommet i 30 minutter. Jeg måtte ringe mammaen hans for å få han ut. 

♥ Hver gang jeg blir sint, noe som ikke er så veldig ofte, ender Andreas opp i latterkrampe fordi han tror jeg kødder. Det ender alltid med at jeg blir så forbanna at jeg…
a) låser meg inne på badet
b) kaster noe i gulvet
c) tyr til fysisk vold

♥ Sist vi var i Thailand hadde vi en tegnekonkurranse, hvor vi virkelig fikk testet våre kunstneriske ferdigheter. Andreas tegnet meg (de to med hår) og jeg han… 

Vi hører alltid på musikk om morgenen / kvelden, og ender i 95% av tilfellene opp med å spille inn en imaginær musikkvideo. Jeg har alltid hovedrollen. 

♥ Jeg lager nesten all maten her hjemme, men Andreas er egentlig latterlig flink til å kokkelere han også! Han kom nettopp ut fra kjøkkenet med en wrap med varmrøkt makrell og ruccola, og en med spekeskinke og mozarella, og jeg bare. What + wheres my food?

♥ Vi har hatt latterlig mange opp- og nedturer! På en eller annen måte blir vi bedre kjent for hver eneste en. Dette telles ikke som en fun fact. 

Burde sikkert avslutte med noe kjærlighetsgreier, men i stedenfor gir jeg dere dagens musikkvideosang. Vi kunne nesten ikke lage en ordentlig film ettersom vi dansa i dusjen.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits