arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Valentinsdag: 5 fun facts om oss!

God morgen mennesker! Dere tror meg sikkert ikke, men i dag var jeg altså ute av sengen 0815 – helt av meg selv – og før klokken var 9 hadde jeg både dusjet, spilt inn en musikkvideo (i dusjen) og føna håret. Damn shit, dette bør jeg gjøre oftere! Det kommer selvsagt ikke til å skje, i allefall ikke regelmessig, men jeg kan jo late som. Slik at jeg kan gi meg selv konstant dårlig samvittighet når jeg ikke klarer å leve opp til målet en eneste gang i løpet av de to neste ukene.

Anyhows! De aller fleste har kanskje fått med seg at det er valentins-, eller «alle hjertersdag» i dag? Er du ikke blant de som våknet opp til hjertesjokolade og røde roser i dag trenger du likevel ikke fortvile. Jeg gjorde ikke det jeg heller. Eller, jeg har en melkerull liggende vedsiden av senga etter at Andreas kastet den på meg på lørdag, men jeg vet ikke helt om det telles? Jeg sa nemlig klart i fra i går at jeg ikke ville ha hverken blomster eller sjokolade, men at vi heller kunne gjøre noe sammen. Til hans store fortvilelse, selvsagt, det er jo så mye lettere å kjøpe en bukett roser enn å faktisk planlegge noe…

Greia er bare at jeg ikke ønsker meg noe. Jeg har jo det jeg trenger, jeg bruker ikke smykker og blomstene jeg får i hus har en tendens til å dø før de i det hele tatt har begynt å lukte godt. De går liksom rett fra knupp til å lukte dritt. Jeg kunne alltids ønsket meg en tur på IKEA, men det skal jo liksom være en hyggelig dag for begge to…

Derfor spiste vi en god frokost i dag, og tenkte oss en tur innom bowlinghallen før det blir jobb resten av kvelden. Ikke noe fancy. Ingen lange, romantiske samtaler over et glass vin hvor vi fortaper oss i hverandres øyne. Heller noe i den retning at det blir dårlig stemning resten av kvelden fordi jeg vinner over A i bowling og han er en vanvittig dårlig taper. Det blir koselig!

5 fun facts om oss

♥ En gang tapte Andreas i bowling og endte opp med å låse seg inne på soverommet i 30 minutter. Jeg måtte ringe mammaen hans for å få han ut. 

♥ Hver gang jeg blir sint, noe som ikke er så veldig ofte, ender Andreas opp i latterkrampe fordi han tror jeg kødder. Det ender alltid med at jeg blir så forbanna at jeg…
a) låser meg inne på badet
b) kaster noe i gulvet
c) tyr til fysisk vold

♥ Sist vi var i Thailand hadde vi en tegnekonkurranse, hvor vi virkelig fikk testet våre kunstneriske ferdigheter. Andreas tegnet meg (de to med hår) og jeg han… 

Vi hører alltid på musikk om morgenen / kvelden, og ender i 95% av tilfellene opp med å spille inn en imaginær musikkvideo. Jeg har alltid hovedrollen. 

♥ Jeg lager nesten all maten her hjemme, men Andreas er egentlig latterlig flink til å kokkelere han også! Han kom nettopp ut fra kjøkkenet med en wrap med varmrøkt makrell og ruccola, og en med spekeskinke og mozarella, og jeg bare. What + wheres my food?

♥ Vi har hatt latterlig mange opp- og nedturer! På en eller annen måte blir vi bedre kjent for hver eneste en. Dette telles ikke som en fun fact. 

Burde sikkert avslutte med noe kjærlighetsgreier, men i stedenfor gir jeg dere dagens musikkvideosang. Vi kunne nesten ikke lage en ordentlig film ettersom vi dansa i dusjen.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits