arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

«Vent litt, jeg skal bare…»

Vet dere hva? Jeg orket ikke å blogge i går. Så da gjorde jeg ikke det – helt batshit crazy sant? Vel, egentlig ikke, men når man har satt seg ned foran PCen hver eneste dag i over ett år.. Da føles det plutselig litt slik. Det føles faktisk så «slik» at jeg i hele går gikk med tanken om at jeg burde pøse ut noe meningsløst pjatt bare for å ha noe klikkvennlig, men vet du. Jeg gidder ikke bruke av ferien min for å få noen usle klikk her og der, da ligger jeg heller noen ekstra timer i solen slik at den virkelig får gjort sin magi på min vinterbleke (nå hummerrøde) hud.IMG_20160724_190342

Og vet dere noe? Det var 100% verdt det. For å ofre tid med lillebror til fordel for bloggetid, det har jeg faktisk ikke råd til. Når han drar opp «den ekstremt store pæra» og vil lese til meg, da blir jeg pent sittende med vissheten om at jeg ikke kunne tatt et bedre valg. For internett er hyggelig og sånn, men det er ikke verdt så utrolig mye dersom man ikke har noen på utsiden. Skjermbilde 2016-07-25 kl. 09.06.44 Skjermbilde 2016-07-25 kl. 09.07.03 Skjermbilde 2016-07-25 kl. 09.07.32 Skjermbilde 2016-07-25 kl. 09.07.47 Skjermbilde 2016-07-25 kl. 09.08.07 Skjermbilde 2016-07-25 kl. 09.08.32

Selv om jeg forsøker å bli bedre har jeg fremdeles mye å lære. Jeg multitasker litt for ofte under både sammenkomster og samtaler, uten at det egentlig har noen hensikt. Jeg kommer aldri til å bli den som legger fra seg mobilen på t-banen for å smile til folk, jeg er jo ikke gæærn, men litt mer oppmerksom. Det kan jeg bli. Jeg får bare lære av pappa, som på tross av sin jobb innen IT heller hopper i havet med lillebror etter middag enn å svare mail.
20160724_210432

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits