arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

VG-TV, her kommer jeg!

Åukej, da er jeg snart klar for et nytt inntog på tv, og jeg gruer meg skikkelig. Bahh.. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal bli så utrolig nervøs og ikke minst selvbevisst før sånne ting? I det jeg setter meg ned er det som en del av Camilla bare forlater kroppen, og det som sitter igjen er den blodseriøse, men smått nevrotiske biten som finnes inne i meg et sted.

«Bare finn en naturlig posisjon»
2016-04-20 10.10.48Det blir slik som den gangen jeg var på Farmenintervju og de spurte om hva kollegaene mine mente med at jeg var den som skapte liv på jobb. For ja, jeg får gjerne et eller flere tilfeller av munndiare i løpet av dagen, jeg kommer med ganske vittige kommentarer innimellom og er egentlig ganske arti. Eller irriterende. Det går litt for det samme. Uanset så er det eneste jeg klarer å svare : «DU skaper liv på jobb».

Jeg ble ikke med da, for å si det sånn..

Nei, nå må jeg komme meg på badet, få på meg litt sminke og se om jeg finner noen klær inne på det rommet jeg har døpt om til walk in closet. Ikke fordi det er et, men fordi jeg har kastet alt jeg eier og har inn der, slik at man praktisk talt går inn/på klesskapet mitt i det man åpner døren. Jeg håper jeg finner et strykebrett der inne også. Og at jeg får ryddet der i helgen…

Ønsk meg lykke til, og tun inn på Mads 23. april (lørdag?) på vgtv.no 😀

//Camilla

4 svar til “VG-TV, her kommer jeg!”

  1. Julie sier:

    Lykke til?

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits