arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Vipper og planlegging

P1010649Nå er jeg endelig oppe og hopper etter en god natts søvn. Frokosten er inntatt, lunsj og mellommåltider er pakket ned til jobb og jeg føler rett og slett at jeg har ting litt på plass! Det er deilig med sånne dager hvor ting faktisk går rimelig på skinner. Hvor kjøttet ligger klart til steking i kjøleskap, du har igjen egg til frokost og salaten du lager ved siden av faktisk smaker greit. Nå virker det som om store deler av dagen min består av mat, og det er egentlig akkurat så sant som det høres ut som. Det å ha gode, planlagte måltider gjennom dagen er for meg alfa og omega, uten det så går jeg fort på en smell og føler at jeg henger litt etter til enhver tid. Med 7 PT-timer og en hard treningsøkt på planen i dag øker også behovet for sunn og næringsrik mat og jeg forsøker som best jeg kan å planlegge dette så godt som mulig.

I tillegg til en ferdig planlagt dag våknet jeg opp med nye vipper i dag tidlig. De ble ikke satt på av tannfeen i natt, men det er heller ikke så langt unna. Jennifer, snill som hun er, tok meg inn i varmen i går kveld og 50 minutter senere kom jeg ut på Lambertseter med et nytt ansikt. Jeg la merke til at hun også har fått en ny neglesalong, så det kan være jeg må prøve meg på den neste gang..

P1010636 P1010637 P1010643 P1010644 P1010646Du får nye vipper hos Jennifer til 990 kroner, en pris som ligger ganske langt under den gjennomsnittlige Osloprisen. Time kan du bestille HER  (sponset lenke).

Nå er det på tide at denne jenta får på seg fjeset for dagen, før snuten vendes ned mot sentrum. Det blir en lang dag, men jeg kjenner virkelig at jeg gleder meg også 😀

Hva skal du i dag?

//Camilla

 

 

 

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits