arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Viser jeg bare min beste side?!

Av og til får jeg følelsen av at jeg er litt in denial. At jeg fremstiller meg selv som noe annet enn jeg er både her og på andre SoMe (lærte i går at dette betyr «sosiale medier». Føler meg lur) og at jeg virkelig ikke er noe annet enn enda ei jente som vil vise seg fra sin beste vinkel til enhver tid.

Slik som da jeg fikk denne kommentaren i går:

Hvis du er slik en forkjemper for uretusjering og “perfekte bilder”, hvorfor må du holde armene over hodet på de fleste bilder for å strekke ut love – handelsene?

Og jeg bare: WTF, gjør jeg det? Så da måtte jeg bla gjennom instagram, da!

Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.30.05 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.30.18 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.31.37 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.31.47 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.32.00 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.32.21 Jeg har obviously en favorittopp, den er sponset av Keepfit.no.

Nå puster jeg lettet ut igjen. For jeg mener, jeg kunne fint ha lent meg fremover og vist hengemage hele tiden jeg, men må jeg virkelig det for å være reell og «ekte»?

//Camilla

7 svar til “Viser jeg bare min beste side?!”

 1. karoline sier:

  omfg folk er så åh hva heter det ordet jo!!! kverulerende!!!!! altså WHY HVA ER POENGET

  synes ikke du er så ille jeg camilla
  faktisk synes jeg du er et smekkert forbilde som gjør så godt du kan, og jeg føler meg mer normal av det du deler, faktisk. det er godt at noen ikke er så fandens opptatt av hvilken vinkel bildene blir tatt i for å få frem den og den siden aller best. godt at noen ikke er opptatt av blodårer og cuts og allting. godt at noen ja, bare er NORMAL.

  u go girl <3

 2. Jeanette sier:

  Tullete kommentar fra et lite menneske. Jeg har aldri reagert på posering hos deg. Det eneste jeg synes er litt vanskelig, er at du virker så innmari lykkelig hele tiden. Det er vanskelig å ikke føle seg bittelitt mislykket hvis man fortsatt blir litt nedfor grunnet kropp og muffinmage og sånt når «treningsbloggerne» alltid viser seg frem som urokkelige solstråler :/ Dette er helt og holdent et problem i mitt eget hode, men det fører til at jeg unngår bloggen og insta på dårlige dager.

 3. Ronja sier:

  Herlig du Camilla, stå på! Du kan være trent selv om du er tjukk. Du motiverer mange til å senke skuldrene litt ? og ha et mer avslappet forhold til mat og trening.

 4. Helen sier:

  Fortsett slik du gjør, du inspirerer mange. Slik som deg, er jeg overvektig, men prøver å gjøre noe med det. Mange fine oppskrifter og tips her 🙂

 5. Lene sier:

  Hei Camilla.
  Jeg titter innom bloggen din inni mellom. Synes du er kjempeskjønn og liker godt det du står for. Men for å være helt ærlig så synes jeg du og flere med deg har et sykt fokus på egen kropp. Det har ikke no med om en er supertynn, normal eller kraftig. Jeg får bare litt nok av halvnakne bilder og tilgjorte «poseringer». Alle får dobbelthake når de trykker trynet innover og alle har vinkler de ser bedre ut i enn andre. Det er for meg ikke noen motvekt til det «perfekte» som mange beskyldes for å vise. Jeg skulle ønske folk kunne være mer naturlig, jeg. Ikke glise som om det ser ut som en pisser på seg idet bildet blir tatt. Det er også litt snålt dette med å stikke rumpa si foran kameraet til enhver tid… Litt sånn «se på meg, se på meg. Jeg er stolt av rumpa mi og er ikke redd for å vise det». Stolt skal man være og glad i kroppen sin skal man være – selvsagt. Men måå det messes om h v e r eneste dag? Det blir så mye kroppsprat at jeg blir helt sprø og det gidder jeg liksom ikke bruke tiden min på. Det er veldig mye mer motiverende og inspirerende med treningstips f.eks uten denne moraliserende preken om st man skal elske kroppen sin uansett osv i tillegg. Hvis du skjønner 🙂

  Jeg mener absolutt ikke å være frekk eller urettferdig mot deg, og håper ikke kommentaren blir tatt ille opp. Vi er jo alle så forskjellig, og det som funker for meg funker kanskje ikke for andre og vice versa.
  Jeg oppfatter deg naturlig og selvsikker, men i mange tilfeller veldig tilgjort og unaturlig på samme tid. Jeg vet jo at du har humor og ikke er så selvhøytidelig, og det er så deilig med sånne folk! Men det blir litt mye… Kropp, kropp, kropp…også fra deg. Selv om jeg vet du prøver å stå for en motvekt til alt dette hysteriske kroppspresset om sprettrumpe, abs og lav fettprosent.

  Og så må jeg få tilføye;
  Du er IKKE overvektig eller tjukk sånn som det virker som noen over her antyder/sier.
  Hehehe, herlighet jeg blir så paff av hvordan vi/noen ser på kropp. For det første er du kjempepen (det holdt på å bli «kjempepenis» med autocorrect, pjuh) og for det andre har du en kropp mange ville dødd for hvis vi alle tenker oss litt om. Hadde vært digg med litt mer fokus på funksjonen kroppen vår har, fremfor å hele tiden sette kropper opp mot hverandre.
  Du er smekkfin, ikke noe annet å si!!

  Nå snakket jeg rett fra hjertet her. Håper ordene hverken såret eller blir misforstått! Bare vennlig ment fra min synsvinkel 🙂

  Ønsker deg ei super helg, Camilla!

 6. Hei Lene! Jeg skjønner veldig godt hva du mener, og jeg synes helt ærlig det er supervanskelig å balansere selv. Jeg håper du ser at disse bildene er de kroppsbildene jeg har lagt ut siden… Mai, tror jeg, så de er godt fordelt, men likevel forstår jeg problemstillingen.

  Samtidig har jeg innsett at jeg ikke kan please andre. På den ene siden har vi de som er i samme «båt» som deg, som synes det er for mye, på den andre siden har vi de som helt ærlig påstår at kropper som mine burde gjemmes vekk og helst aldri vises frem. Jeg klarer på ingen mpte å tilfredstille alle, og jeg har også kommet frem til at det ikke er målet mitt. Målet er kun å være meg selv, om det så betyr at jeg av og til smiler så jeg tisser på meg, eller fremstår som en «se på meg, se på meg, se på meg»-type. Det får bare være.

  Jeg ser deg verken som frekk eller noe som helst, og setter enormt stor pris på at du tar deg tid til å kommentere – de over her som kaller meg både det ene og det andre er gjengangere fra samme ip-adresse, så det er ikke så mye å bry seg om. At enkeltfolk oppretter 14 forskjellige pseudonymer kun for å spre kvalm, det gjør meg mer lattermild enn noe annet 😛

  Ha en strålende helg, Lene!

 7. Hei søte Jeanette! 😀 Så hyggelig at du legger igjen en kommentar 🙂 Nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal svare på det siste, annet enn at det selvsagt er helt vanlig å ha dårlige dager, og at jeg selvsagt ikke er lykkelig all the time jeg heller. Jeg forsøker å dele også det som også er vanskelig, men du har nok rett i at jeg stort sett er ganske bli og jeg forstår at det ikke kan være så ålright å få trykt det opp i trynet på dager hvor man selv ikke er helt der. Gjør det som føles best for deg – det er det viktigste 🙂

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits