arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Viser jeg bare min beste side?!

Av og til får jeg følelsen av at jeg er litt in denial. At jeg fremstiller meg selv som noe annet enn jeg er både her og på andre SoMe (lærte i går at dette betyr «sosiale medier». Føler meg lur) og at jeg virkelig ikke er noe annet enn enda ei jente som vil vise seg fra sin beste vinkel til enhver tid.

Slik som da jeg fikk denne kommentaren i går:

Hvis du er slik en forkjemper for uretusjering og “perfekte bilder”, hvorfor må du holde armene over hodet på de fleste bilder for å strekke ut love – handelsene?

Og jeg bare: WTF, gjør jeg det? Så da måtte jeg bla gjennom instagram, da!

Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.30.05 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.30.18 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.31.37 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.31.47 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.32.00 Skjermbilde 2016-08-18 kl. 09.32.21 Jeg har obviously en favorittopp, den er sponset av Keepfit.no.

Nå puster jeg lettet ut igjen. For jeg mener, jeg kunne fint ha lent meg fremover og vist hengemage hele tiden jeg, men må jeg virkelig det for å være reell og «ekte»?

//Camilla

7 svar til “Viser jeg bare min beste side?!”

 1. karoline sier:

  omfg folk er så åh hva heter det ordet jo!!! kverulerende!!!!! altså WHY HVA ER POENGET

  synes ikke du er så ille jeg camilla
  faktisk synes jeg du er et smekkert forbilde som gjør så godt du kan, og jeg føler meg mer normal av det du deler, faktisk. det er godt at noen ikke er så fandens opptatt av hvilken vinkel bildene blir tatt i for å få frem den og den siden aller best. godt at noen ikke er opptatt av blodårer og cuts og allting. godt at noen ja, bare er NORMAL.

  u go girl <3

 2. Jeanette sier:

  Tullete kommentar fra et lite menneske. Jeg har aldri reagert på posering hos deg. Det eneste jeg synes er litt vanskelig, er at du virker så innmari lykkelig hele tiden. Det er vanskelig å ikke føle seg bittelitt mislykket hvis man fortsatt blir litt nedfor grunnet kropp og muffinmage og sånt når «treningsbloggerne» alltid viser seg frem som urokkelige solstråler :/ Dette er helt og holdent et problem i mitt eget hode, men det fører til at jeg unngår bloggen og insta på dårlige dager.

 3. Ronja sier:

  Herlig du Camilla, stå på! Du kan være trent selv om du er tjukk. Du motiverer mange til å senke skuldrene litt ? og ha et mer avslappet forhold til mat og trening.

 4. Helen sier:

  Fortsett slik du gjør, du inspirerer mange. Slik som deg, er jeg overvektig, men prøver å gjøre noe med det. Mange fine oppskrifter og tips her 🙂

 5. Lene sier:

  Hei Camilla.
  Jeg titter innom bloggen din inni mellom. Synes du er kjempeskjønn og liker godt det du står for. Men for å være helt ærlig så synes jeg du og flere med deg har et sykt fokus på egen kropp. Det har ikke no med om en er supertynn, normal eller kraftig. Jeg får bare litt nok av halvnakne bilder og tilgjorte «poseringer». Alle får dobbelthake når de trykker trynet innover og alle har vinkler de ser bedre ut i enn andre. Det er for meg ikke noen motvekt til det «perfekte» som mange beskyldes for å vise. Jeg skulle ønske folk kunne være mer naturlig, jeg. Ikke glise som om det ser ut som en pisser på seg idet bildet blir tatt. Det er også litt snålt dette med å stikke rumpa si foran kameraet til enhver tid… Litt sånn «se på meg, se på meg. Jeg er stolt av rumpa mi og er ikke redd for å vise det». Stolt skal man være og glad i kroppen sin skal man være – selvsagt. Men måå det messes om h v e r eneste dag? Det blir så mye kroppsprat at jeg blir helt sprø og det gidder jeg liksom ikke bruke tiden min på. Det er veldig mye mer motiverende og inspirerende med treningstips f.eks uten denne moraliserende preken om st man skal elske kroppen sin uansett osv i tillegg. Hvis du skjønner 🙂

  Jeg mener absolutt ikke å være frekk eller urettferdig mot deg, og håper ikke kommentaren blir tatt ille opp. Vi er jo alle så forskjellig, og det som funker for meg funker kanskje ikke for andre og vice versa.
  Jeg oppfatter deg naturlig og selvsikker, men i mange tilfeller veldig tilgjort og unaturlig på samme tid. Jeg vet jo at du har humor og ikke er så selvhøytidelig, og det er så deilig med sånne folk! Men det blir litt mye… Kropp, kropp, kropp…også fra deg. Selv om jeg vet du prøver å stå for en motvekt til alt dette hysteriske kroppspresset om sprettrumpe, abs og lav fettprosent.

  Og så må jeg få tilføye;
  Du er IKKE overvektig eller tjukk sånn som det virker som noen over her antyder/sier.
  Hehehe, herlighet jeg blir så paff av hvordan vi/noen ser på kropp. For det første er du kjempepen (det holdt på å bli «kjempepenis» med autocorrect, pjuh) og for det andre har du en kropp mange ville dødd for hvis vi alle tenker oss litt om. Hadde vært digg med litt mer fokus på funksjonen kroppen vår har, fremfor å hele tiden sette kropper opp mot hverandre.
  Du er smekkfin, ikke noe annet å si!!

  Nå snakket jeg rett fra hjertet her. Håper ordene hverken såret eller blir misforstått! Bare vennlig ment fra min synsvinkel 🙂

  Ønsker deg ei super helg, Camilla!

 6. Hei Lene! Jeg skjønner veldig godt hva du mener, og jeg synes helt ærlig det er supervanskelig å balansere selv. Jeg håper du ser at disse bildene er de kroppsbildene jeg har lagt ut siden… Mai, tror jeg, så de er godt fordelt, men likevel forstår jeg problemstillingen.

  Samtidig har jeg innsett at jeg ikke kan please andre. På den ene siden har vi de som er i samme «båt» som deg, som synes det er for mye, på den andre siden har vi de som helt ærlig påstår at kropper som mine burde gjemmes vekk og helst aldri vises frem. Jeg klarer på ingen mpte å tilfredstille alle, og jeg har også kommet frem til at det ikke er målet mitt. Målet er kun å være meg selv, om det så betyr at jeg av og til smiler så jeg tisser på meg, eller fremstår som en «se på meg, se på meg, se på meg»-type. Det får bare være.

  Jeg ser deg verken som frekk eller noe som helst, og setter enormt stor pris på at du tar deg tid til å kommentere – de over her som kaller meg både det ene og det andre er gjengangere fra samme ip-adresse, så det er ikke så mye å bry seg om. At enkeltfolk oppretter 14 forskjellige pseudonymer kun for å spre kvalm, det gjør meg mer lattermild enn noe annet 😛

  Ha en strålende helg, Lene!

 7. Hei søte Jeanette! 😀 Så hyggelig at du legger igjen en kommentar 🙂 Nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal svare på det siste, annet enn at det selvsagt er helt vanlig å ha dårlige dager, og at jeg selvsagt ikke er lykkelig all the time jeg heller. Jeg forsøker å dele også det som også er vanskelig, men du har nok rett i at jeg stort sett er ganske bli og jeg forstår at det ikke kan være så ålright å få trykt det opp i trynet på dager hvor man selv ikke er helt der. Gjør det som føles best for deg – det er det viktigste 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits